Posters voor de leeshoek

De afgelopen dagen zag ik allerlei foto’s langskomen van leerkrachten die net gestart zijn met het nieuwe schooljaar of druk bezig zijn met het inrichten van hun lokaal. Zelf hoef ik dat niet te doen in verband met mijn verlof, maar ergens mis ik het toch wel een beetje. Ik kon het daarom niet laten posters voor de leeshoek te maken.

Posters voor de leeshoek – Quotes

Voor deze leesposters ben ik op zoek gegaan naar mooie quotes rondom lezen. Deze vond ik via Google vooral in het Engels en ik heb ze vertaald naar het Nederlands. Bij geen van deze quotes kon ik de auteur vinden, omdat ze zo vaak online geplaatst zijn ondertussen. Ben of ken jij de bedenker van een quote? Mail dat mij dan alsjeblieft, ik pas dan de leesposter aan of zal deze verwijderen.

Lees ook: Inrichten schoolbibliotheek

Op de posters vind je de volgende quotes:

  • Alles wat je nodig hebt, zijn boeken.
  • Als je eenmaal hebt leren lezen. Kun je gaan en staan waar je maar wilt.
  • Lezen: Zo installeren mensen nieuwe software in hun brein.
  • Lezen is dromen met je ogen open.
  • Lezen is een feestje.
  • Lezen is nooit zonde van je tijd.
Download

Ik heb deze keer voor het eerst geprobeerd om mijn posters als gecomprimeerde map te plaatsen als download. Mocht dit niet werken dan hoor ik het graag.

Download posters.

Meer leesposters

Op mijn site zijn nog meer leesposters te vinden. Ik heb ze verzameld in een lijstje:

Share Button