Disclaimer

Afbeeldingen en lesmateriaal

De materialen van www.jufinger.nl zijn gemaakt om te gebruiken op school of in andere situaties waarbij het met kinderen gedeeld kan worden.

Alle materialen zijn met zorg gemaakt door juf Inger. Het is niet toegestaan om dit materiaal te verspreiden onder je eigen naam. Bij het plaatsen van materiaal op een site/blog moet de link verwijzen naar het bericht op de www.jufinger.nl. Verwijzen naar de directe download is niet toegestaan

De recensies en blogs zijn geschreven om gelezen te kunnen worden door iedereen die het interessant vindt. Verwijzen naar de inhoud van een recensie of blog op een andere site/blog is toegestaan met een link naar het bericht op www.jufinger.nl. Hierbij mag het eerste gedeelte van het bericht overgenomen worden. Het is niet toegestaan de inhoud van een bericht volledig over te nemen of de inhoud deels of helemaal te delen onder je eigen naam.

Recensies en reviews

Voor www.jufinger.nl krijg ik materiaal of boeken toegestuurd voor een recensie of review. Ook koop ik zelf regelmatig producten waarover ik een recensie of review schrijf. Dit wordt altijd geschreven vanuit mezelf en ik geef hierover een eerlijke mening. Verder mag ik weleens onderwijsbijeenkomsten bijwonen waarvoor ik niet hoef te betalen. Deze evenementen bezoek ik alleen als ze mij interessant genoeg lijken en passen binnen mijn interesses en de ontwikkeling die ik als leerkracht wil doormaken.

Advertorials

Een gesponsorde blog is een blog waarvoor ik betaald word door een bedrijf. Dit vermeld ik onderaan het geschreven bericht door te laten weten dat het een samenwerking is met daarbij de naam van het betreffende bedrijf. Ook hierin geef ik mijn eigen mening en deze blogs sluiten aan bij het onderwijs, want daarop is mijn site gericht.

Affiliate links

Met name voor boeken staan er affiliate links op mijn website. Een voorbeeld hiervan zijn de links naar bol.com. Als je via mijn site iets bij hen koopt, krijg ik een commissie. Van deze commissie kan ik onder andere mijn site betalen.

Heb je vragen, opmerkingen, tips of andere suggesties, dan kun je altijd mailen naar info@jufinger.nl.

Share Button