Samenwerken

Leuk dat u interesse in een samenwerking met jufinger.nl. Deze site is ontstaan in oktober 2013, na eerst sinds augustus 2011 als blog gedraaid te hebben.
Op de site vindt u berichten voor en over het basisonderwijs. Naast lesmateriaal voor diverse groepen, schrijf ik blogs over wat ik meemaak in de klas en over bijvoorbeeld studiedagen en cursussen. Daarnaast deel ik recensies over onderwijsgerelateerd materiaal. Hierbij is te denken aan onderwijsliteratuur en kinderboeken, maar ook over De Schooldag Planner en over Rekenposters heb ik een review geschreven.

De recensies over de kinderboeken worden sinds 2023 geschreven door 8 verschillende leerkrachten en juf Inger. Dit leesteam zorgt er zo voor dat er een grote hoeveelheid mooie kinderliteratuur onder de aandacht gebracht kan worden bij leerkrachten, ouders en leerlingen.

De bezoekers van jufinger.nl zijn vooral leerkrachten uit het basisonderwijs. Mijn website is met name gericht op leerkrachten van de groepen 3 t/m 8 en het grootste gedeelte van mijn bezoekers zijn leerkrachten uit die groepen.

STATISTIEKEN (december 2022)

+ 39.000 paginaweergaven
+ 21.000 sessies
+ 25.000 unieke gebruikers

SOCIALE MEDIA (augustus 2023)

Facebook: + 6000 volgers /5600 vind-ik-leuks
Pinterest: + 8700 volgers
Instagram: + 3900 volgers (bereik stories >1100)

MOGELIJKHEDEN TOT SAMENWERKEN OF ADVERTEREN

Er zijn verschillende mogelijkheden tot een samenwerking met www.jufinger.nl, De mogelijkheden kunnen ook gecombineerd worden.

1. Boekrecensie.
2. Productreview.
3. Winactie.
4. Gesponsorde post.

De berichten op mijn website worden geschreven door mij of door gastbloggers waar ik dat mee heb afgesproken. Het is niet mogelijk om een door u geschreven bericht te plaatsen op mijn website. Wel kan er in overleg aandacht besteed worden aan door u gewenste informatie die in het bericht zal moeten staan.

Het is ook mogelijk om contact met mij op te nemen over een gesponsorde post op één of meerdere van mijn Social Media kanalen.

Bent u geïnteresseerd in één van de mogelijkheden om te adverteren dan kunt u contact opnemen via info [at] jufinger.nl.

Wilt u post of pakketjes sturen? Dat vind ik altijd leuk. Neem contact met mij op, zodat ik u mijn adresgegevens toe kan sturen.

Share Button

Eén reactie op “Samenwerken

Reacties zijn gesloten.