Voor contact kunt u mailen naar info [at] jufinger.nl.

Share Button

10 Comments on Contact

 1. Beste Inger,
  Ken je Kraak ‘m al? Online Escape Room-achtige spellen, met 21e eeuwse vaardigheden als speerpunt (samenwerken, creatief denken, etc.). De eerste reacties zijn overweldigend. Zie http://www.kraakm.nl. Ik ben erg benieuwd naar je mening.
  Met vriendelijke groet,
  Arjen van der Lely
  (bedenker en maker)

 2. Hoi Inger,

  Ik heb gelezen dat jij de doelenkaarten van de 2de maanversie hebt gemaakt. De eerste kern heb ik gevonden, heel mooi met blokletters. De rest kan ikniet in de bestanden vinden.
  Is het misschien mogelijk dat je ze mij mailt?

 3. Wat een ontzettend mooie, uitgebreide site heb je gemaakt! Ik begin dit schooljaar in een nieuwe baan en heb bij jou veel goede ideeën opgedaan.
  Zelf ontwikkelde ik met mijn man een webapplicatie, die de communicatie tussen duo-partners, invallers e.d. stroomlijnt en zo enorm bijdraagt aan werkdrukverlichting in administratie. Vorig jaar zijn er ruim tien scholen mee gestart en we krijgen heel enthousiaste reacties van gebruikers terug. Misschien past deze tip nog bij jou onder “Klassemanagement”?

 4. Uw site kwam voorbij toen ik zocht naar het Sinterklaasboek van Charlotte Dematons. Weet dat het niet meer gedrukt wordt. Neem aan dat u er ook geen exemplaren van in voorraad het. Er toch maar even een mailtje aan gewijd.
  m. vr. gr. Carolien Bezemer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *