Contact

Voor contact kunt u mailen naar info [at] jufinger.nl.

Share Button

12 reacties op “Contact

 1. prachtige site ja geweldig!

  Ik zocht naar het lettertype “Sylvia” maar ik kan het niet downloaden.

  kunt u het mij sturen of de juiste link.
  Misschien moet ik het betalen, ik hoor graag van u.

 2. Dag juf Inger, ik las net je blog over inrichten van de schoolbieb; interessant! Ik ben ook nog wel heel benieuwd welke boekenkasten jullie gekozen hebben. Voor onze schoolbieb zijn we nl net op zoek. Kun je daar nog wat over vertellen? (Of zie ik de vervolg-blog over het hoofd?)
  Veel dank vast!

 3. Beste Inger,
  Ken je Kraak ‘m al? Online Escape Room-achtige spellen, met 21e eeuwse vaardigheden als speerpunt (samenwerken, creatief denken, etc.). De eerste reacties zijn overweldigend. Zie http://www.kraakm.nl. Ik ben erg benieuwd naar je mening.
  Met vriendelijke groet,
  Arjen van der Lely
  (bedenker en maker)

 4. Hoi Inger,

  Ik heb gelezen dat jij de doelenkaarten van de 2de maanversie hebt gemaakt. De eerste kern heb ik gevonden, heel mooi met blokletters. De rest kan ikniet in de bestanden vinden.
  Is het misschien mogelijk dat je ze mij mailt?

 5. Hoi,

  Waar vind ik de ster waar ik alle namen van de kinderen in mijn klas in kan vullen?

  Groetjes Nienke

  1. Beste Marieke,

   Helaas kan ik uit je reactie niet opmaken welke kaarten je bedoelt.

   Met vriendelijke groet,
   Inger

 6. Wat een ontzettend mooie, uitgebreide site heb je gemaakt! Ik begin dit schooljaar in een nieuwe baan en heb bij jou veel goede ideeën opgedaan.
  Zelf ontwikkelde ik met mijn man een webapplicatie, die de communicatie tussen duo-partners, invallers e.d. stroomlijnt en zo enorm bijdraagt aan werkdrukverlichting in administratie. Vorig jaar zijn er ruim tien scholen mee gestart en we krijgen heel enthousiaste reacties van gebruikers terug. Misschien past deze tip nog bij jou onder “Klassemanagement”?

 7. Uw site kwam voorbij toen ik zocht naar het Sinterklaasboek van Charlotte Dematons. Weet dat het niet meer gedrukt wordt. Neem aan dat u er ook geen exemplaren van in voorraad het. Er toch maar even een mailtje aan gewijd.
  m. vr. gr. Carolien Bezemer

Reacties zijn gesloten.