Bloggersstraat: Juf Inger op de NOT2019

In januari is het weer tijd voor de Nationale OnderwijsTentoonstelling. Ieder oneven jaar vind ik dit een feestje om te bezoeken. De eerste paar keer dat ik de NOT bezocht, ging ik alleen op zaterdag. In 2017 besloot ik niet alleen op zaterdag te gaan, maar ook op woensdagmiddag. Dit omdat ik niet meer alleen voor mijn werk ging, maar ook als www.jufinger.nl. Komend jaar ben ik weer van plan meerdere keren te gaan. Dit keer kan ik echter niet alleen maar rondlopen, rondkijken en netwerken, want een aantal momenten zal ik te vinden zijn de in de bloggersstraat.  

Bloggersstraat

De bloggersstraat is dit jaar voor het eerst op de NOT te vinden en iedere dag zullen er onderwijsbloggers aanwezig zijn. Ik zal zelf op woensdagmiddag en donderdag in de bloggersstraat aanwezig zijn. Op dit moment is mij nog niet bekend hoe laat ik daar zal zijn, maar dat laat ik zeker nog weten.

 

In de bloggersstraat zal ik aan de slag gaan met wat ik op de NOT2019 gezien heb en het delen waard vind. Nieuwe methoden, mooie kinderboeken, interessante onderwijsliteratuur, prachtige producten en wat er nog meer op mijn pad zal komen. Verder hoop ik geïnspireerd te worden en wellicht zelf mensen te inspireren.

Lees ook: 7 redenen om als leerkracht naar de NOT te gaan

Meer blogs

De komende periode zal ik zeker nog een aantal blogs plaatsen over de NOT2019. Zo wil ik graag delen wat ik sowieso wil gaan doen en zien in de Jaarbeurs. Daarnaast zal er zeker een blog verschijnen over wat ik op woensdag en donderdag gezien heb, zodat jullie dat wellicht vrijdag en zaterdag nog kunnen gaan zien. En mocht het allemaal weer zo leuk en interessant zijn als in 2015 en 2017 dan ben ik wellicht ook nog wel op zaterdag op de NOT2019 te vinden.

Zie ik je daar?

 

Share Button