Winactie: Leerkrachtorganizer.nl

Op de NOT van 2017 maakte ik kennis met Leerkrachtorganizer.nl en dan met name met hun schooldagplanner. Vanaf dag één was ik fan van dit product en dat heb ik meerdere keren op mijn site laten merken. Zo staat het in mijn lijstje van vijf dingen die ik niet zou willen missen in mijn klaslokaal en mocht ik er toen een winactie meer organiseren. Dit product en deze website verdienen dan ook zeker een plekje in mijn feestweek vol producten en websites die ik graag wat extra aandacht wil geven. Op mijn vraag of Leerkrachtorganizer.nl wilde meewerken aan dit feestje was hun antwoord zeer positief dus lees maar snel verder.

Leerkrachtorganizer

Hét product waar het allemaal mee begon voor leerkrachtorganizer.nl. Al een aantal jaren ben ik fan van de digitale agenda op mijn telefoon, maar dit schooljaar kreeg ik de leerkrachtorganizer weer cadeau van mijn directeur en vond ik toch echt dat ik deze eens goed moest gaan gebruiken. Ik gebruik hem nu alleen voor school en niet voor thuis. De agenda ligt dus voornamelijk op mijn bureau. Ik moet zeggen dat deze manier voor mij echt werkt. Schoolzaken die qua tijd niet van belang zijn voor het thuisfront blijven uit mijn privéagenda en die oogt een stuk rustiger. Ook lukt het mij zo om werk en privé beter gescheiden te houden. Verder vind ik het uiterlijk van de agenda heel leuk. In de agenda is voldoende schrijfruimte en de stickers zijn een prettige manier om dingen niet altijd op te hoeven schrijven. 

Managementagenda PO

Het nieuwste product van Leerkrachtorganizer is de managementagenda PO. Deze mocht ik uitproberen, maar zonder managementfunctie leek me dat weinig zinvol. Ik heb er daarom de intern begeleider van school blij mee gemaakt en zij schreef een review met haar bevindingen.

Wat een feest! Ik mag de managementagenda PO uitproberen en mijn mening geven over wat ik ervan vind. Omdat ik al wat jaartjes enthousiast gebruiker ben van de leerkracht organizer, zal ik hem dan ook met die agenda vergelijken. Qua uiterlijk ziet hij er strak, chique en toch vrolijk uit. De harde kaft is voor mij even wennen, maar zeker voor een managementagenda heel prettig in gebruik.
Pluspunten:
– meer schrijfruimte bij de dagen;
– aan het eind van elke week een blanco pagina om extra te kunnen schrijven;
– er zit een overzicht in om de gegevens van teamleden te noteren, dit lijkt me praktisch voor een schoolleider.

Minpunten (naast intern begeleider ben ik toch ook echt wel juf):
– ik mis de stickers die je kunt plakken;
– ik mis de doorzichtige mapjes waar je foto’s o.i.d. in kunt doen.

Al met al, is de managementagenda voor schoolleiding zeker passend en prettig, ik zou graag een combinatie willen hebben, de schrijfruimte van de managementagenda en de vormgeving e.d. van de leerkracht organizer!

Schooldagplanner

Sinds de NOT2017 is de schooldagplanner toch echt onmisbaar geworden op mijn bureau. Ik gebruik hem niet helemaal zoals hij waarschijnlijk bedoeld is, maar wel zoals ik hem handig vind. Als ik overdag iets bedenk dat ik moet regelen, schrijf ik dat snel op mijn planner. De schooldagplanner is klein en neemt weinig ruimte in op mijn bureau, maar ik kan er wel alles op kwijt wat voor mij handig is. Sinds het schooljaar 2017-2018 neem ik hem ook mee naar vergaderingen. Ik kan dan meteen noteren wat ik nog moet doen of onthouden. Verder is het een fijn middel voor lijstjes en actiepunten. De nieuwe schooldagplanner is iets groter dan de versie die ik heb, maar is aangepast n.a.v. tips uit de praktijk dus werkt vast nog fijner. Op de NOT van 2019 ga ik deze zeker even bekijken.

Winactie

De winnaars van de schooldagplanner zijn: Jaël (website), Ragna (Facebook) en Brenda (Twitter).

De winnaars van de managementagenda PO zijn: Anda (website) en Sira (Facebook).

Zoals je misschien al had begrepen uit de inleiding organiseer ik samen met Leerkrachtorganizer.nl vandaag een gave winactie. Omdat mijn site vijf jaar bestaat, geven zij maar liefst vijf prijzen weg. Drie keer mijn favoriete product: de schooldagplanner en twee keer hun nieuwste product: de managementagenda PO.

Laat in een reactie onder dit bericht of op social media bij het bericht waarin deze blog vermeld wordt, weten welke prijs jij graag zou willen winnen. Je kunt meedoen t/m dinsdag 23-10-2018, 18:00 uur. Het is wel echt belangrijk dat je één van de twee prijzen kiest, zodat ik weet waar je voor wilt loten.

De winnaars worden bekend gemaakt op mijn website en facebook en ontvangen een persoonlijk bericht.

Share Button