Op de NOT van 2017 maakte ik kennis met Leerkrachtorganizer.nl en dan met name met hun schooldagplanner. Vanaf dag één was ik fan van dit product en dat heb ik meerdere keren op mijn site laten merken. Zo staat het in mijn lijstje van vijf dingen die ik niet zou willen missen in mijn klaslokaal en mocht ik er toen een winactie meer organiseren. Dit product en deze website verdienen dan ook zeker een plekje in mijn feestweek vol producten en websites die ik graag wat extra aandacht wil geven. Op mijn vraag of Leerkrachtorganizer.nl wilde meewerken aan dit feestje was hun antwoord zeer positief dus lees maar snel verder.

Leerkrachtorganizer

Hét product waar het allemaal mee begon voor leerkrachtorganizer.nl. Al een aantal jaren ben ik fan van de digitale agenda op mijn telefoon, maar dit schooljaar kreeg ik de leerkrachtorganizer weer cadeau van mijn directeur en vond ik toch echt dat ik deze eens goed moest gaan gebruiken. Ik gebruik hem nu alleen voor school en niet voor thuis. De agenda ligt dus voornamelijk op mijn bureau. Ik moet zeggen dat deze manier voor mij echt werkt. Schoolzaken die qua tijd niet van belang zijn voor het thuisfront blijven uit mijn privéagenda en die oogt een stuk rustiger. Ook lukt het mij zo om werk en privé beter gescheiden te houden. Verder vind ik het uiterlijk van de agenda heel leuk. In de agenda is voldoende schrijfruimte en de stickers zijn een prettige manier om dingen niet altijd op te hoeven schrijven. 

Managementagenda PO

Het nieuwste product van Leerkrachtorganizer is de managementagenda PO. Deze mocht ik uitproberen, maar zonder managementfunctie leek me dat weinig zinvol. Ik heb er daarom de intern begeleider van school blij mee gemaakt en zij schreef een review met haar bevindingen.

Wat een feest! Ik mag de managementagenda PO uitproberen en mijn mening geven over wat ik ervan vind. Omdat ik al wat jaartjes enthousiast gebruiker ben van de leerkracht organizer, zal ik hem dan ook met die agenda vergelijken. Qua uiterlijk ziet hij er strak, chique en toch vrolijk uit. De harde kaft is voor mij even wennen, maar zeker voor een managementagenda heel prettig in gebruik.
Pluspunten:
– meer schrijfruimte bij de dagen;
– aan het eind van elke week een blanco pagina om extra te kunnen schrijven;
– er zit een overzicht in om de gegevens van teamleden te noteren, dit lijkt me praktisch voor een schoolleider.

Minpunten (naast intern begeleider ben ik toch ook echt wel juf):
– ik mis de stickers die je kunt plakken;
– ik mis de doorzichtige mapjes waar je foto’s o.i.d. in kunt doen.

Al met al, is de managementagenda voor schoolleiding zeker passend en prettig, ik zou graag een combinatie willen hebben, de schrijfruimte van de managementagenda en de vormgeving e.d. van de leerkracht organizer!

Schooldagplanner

Sinds de NOT2017 is de schooldagplanner toch echt onmisbaar geworden op mijn bureau. Ik gebruik hem niet helemaal zoals hij waarschijnlijk bedoeld is, maar wel zoals ik hem handig vind. Als ik overdag iets bedenk dat ik moet regelen, schrijf ik dat snel op mijn planner. De schooldagplanner is klein en neemt weinig ruimte in op mijn bureau, maar ik kan er wel alles op kwijt wat voor mij handig is. Sinds het schooljaar 2017-2018 neem ik hem ook mee naar vergaderingen. Ik kan dan meteen noteren wat ik nog moet doen of onthouden. Verder is het een fijn middel voor lijstjes en actiepunten. De nieuwe schooldagplanner is iets groter dan de versie die ik heb, maar is aangepast n.a.v. tips uit de praktijk dus werkt vast nog fijner. Op de NOT van 2019 ga ik deze zeker even bekijken.

Winactie

De winnaars van de schooldagplanner zijn: Jaël (website), Ragna (Facebook) en Brenda (Twitter).

De winnaars van de managementagenda PO zijn: Anda (website) en Sira (Facebook).

Zoals je misschien al had begrepen uit de inleiding organiseer ik samen met Leerkrachtorganizer.nl vandaag een gave winactie. Omdat mijn site vijf jaar bestaat, geven zij maar liefst vijf prijzen weg. Drie keer mijn favoriete product: de schooldagplanner en twee keer hun nieuwste product: de managementagenda PO.

Laat in een reactie onder dit bericht of op social media bij het bericht waarin deze blog vermeld wordt, weten welke prijs jij graag zou willen winnen. Je kunt meedoen t/m dinsdag 23-10-2018, 18:00 uur. Het is wel echt belangrijk dat je één van de twee prijzen kiest, zodat ik weet waar je voor wilt loten.

De winnaars worden bekend gemaakt op mijn website en facebook en ontvangen een persoonlijk bericht.

Share Button

90 Comments on Winactie: Leerkrachtorganizer.nl

 1. Juf Inger gefeliciteerd! ?

  Sinds ik 2 jaar geleden ben afgestudeerd ben ik verkocht aan de agenda van leerkracht organizer! Ik zou graag de planner hebben om nog meer structuur aan te brengen op mijn bureau!

 2. Wat een super leuke actie! En juf Inger van harte gefeliciteerd! ? Sinds dit jaar voor het echt zelf voor de klas. Heb 2 groepen waardoor mijn planner nu al uit puilt met afspraken en activiteiten. Ik werk met een Hema agenda wat echt minder over gestrucureerd werkt dan jullie schooldagplanner! daarom zou ik heeel draag deze willen winnen, zodat ik van beide groepen alles overzichtelijk kan opschrijven, wat mij minder stress bezorgd! #minderwerkdruk!? fingers cross ???

 3. Wat een te gekke actie! Ik ben al jaren fan van de Leerkrachtagenda. Maar omdat ik ib-er ben zou ik de Managementagenda PO graag willen proberen. Daar doe ik dus voor mee.

 4. Ik ben dit jaar voor het eerst twee dagen leerkracht en drie dagen ib-er.
  Ik probeer de dagen goed in te plannen maar mis nog een handig instrument hiervoor. Ik zou graag de management Po agenda uit willen proberen.

 5. Oooh dit is een kei leuke actie! Als laatstejaarsstudente kleuter lijkt mij een schooldagplanner interessant met de vele stages op verschillende scholen. Zo kan ik alles overzichtelijk neerschrijven per nieuwe stage ?.

 6. Ik zou heel graag de schooldagplanner willen winnen! Lijkt me heel erg fijn, ik hou er ook erg van overzicht houden. Ik kan het denk ik heel fijn gebruiken in mijn baan als onderwijsassistente! #fingers crossed..!

 7. Ik zou super graag de schooldagplanner willen winnen! Het lijkt mij heel fijn werken, en ik hou enorm van overzicht kunnen houden. Vooral in mijn werk als onderwijsassistente!? #fingers crossed..!

 8. Sinds vorig jaar gebruik in de leerkrachtorganizer en ben helemaal verkocht! Ik zou nu graag de schooldagplanner willen proberen. Dus ik doe graag mee voor een schooldagplanner!

 9. Ik zou heel graag de schooldagplanner willen uitproberen. Ik werk voor het 2e jaar met de leerkrachtorganizer,zo geweldig handig! Als de schooldagplanner ook zo fantastisch werkt!
  Succes met je site!

 10. Dit jaar begonnen als ib-er en ik heb gemerkt dat de agenda ruimte te kort komt om alles goed in op te schrijven. Dus ik zou heel graag de managementagenda willen uitproberen!

 11. Wat zou ik graag de schooldagplanner winnen! Ik gebruik reeds de leerkrachtorganizer. Dat is ook een fijn product. Maar de schooldagplanner kan nog meer structuur brengen. Je kan dan meteen noteren wanneer je aan iets denkt. Hopelijk win ik deze! Wauw! Ik ben er echt weg van! ????

 12. Wat zou ik graag de schooldagplanner winnen! Ik gebruik reeds de leerkrachtorganizer. Dat is ook een fijn product. Maar de schooldagplannerckan nog meer structuur brengen. Je kan dan meteen noteren wanneer je aan iets denkt. Hopelijk win ik deze! Wauw! Ik ben er echt weg van! ????

 13. Ik zou heel graag de management agenda willen uitproberen. DE leerkrachtorganizer is erg fijn. Nu zou ik graag het verschil willen zien en willen ervaren in de praktijk.

 14. Oeeh wat een leuke winactie! Ik zou graag willen meedoen voor de schooldagplanner. Al een tijdje aan het twijfelen om hem aan te schaffen, lijkt me een fijn hulpmiddel!

  Gefeliciteerd met hij vijf-jarig bestaan van de site! Ik bezoek deze site regelmatig met veel plezier! 🙂

 15. Ik zou heel graag de schooldagplanner willen winnen en uitproberen. Nu noteer ik veel op post its. Dus de schooldagplanner lijkt me wel heel handig.

 16. Ik schrijf nu al mijn to do things op een grote lijst.. chaos. Wat zou het fijn zijn om dit georganiseerd op de schooldagplanner te kunnen schrijven☺?

 17. Ik zou heel graag de schooldagplanner willen winnen. Ik werk al met de agenda die erg fijn is. Ik merk nu dat ik veel met losse briefjes werk die overal liggen. Helaas raken die nog wel eens zoek. Daarom zou de schooldagplanner voor mij de ideale oplossing zijn.

 18. Ik twijfel voor mijn duo en mezelf eigenlijk de schoolplanner maar voor het 1/2/3 traject op school graag de managemant planner. dus eignelijk beide goed

 19. Gefeliciteerd Inger! Met veel plezier volg ik je op sociale media en word ik geïnspireerd door je leuke lesideeën. Omdat jij zo enthousiast bent over de schooldagplanner, zou ik graag kans maken op zo’n exemplaar… kijken of het bij mij ook werkt om dingen nog beter te onthouden en te plannen!

 20. Ik zou heel vraag de schooldagplanner willen uitproberen. Ik week al jaren met hun agenda (naar volle tevredenheid) maar twijfel elke keer of ik ook de planner zal bestellen. Misschien nu een leuke kans om het uit te proberen.

 21. Ik zou heel graag de schooldagplanner willen winnen…
  Met mijn nieuwe baan in het sbo is structuur extra belangrijk. Ook voor de juf. Deze planner zou daar goed bij helpen

 22. Dat is wel gaaf zeg! Ik ben al vanaf het eerste uur fan van de leerkrachtorganizer en heb ooit het invallogboek mogen uitproberen. Alle producten zijn praktisch en in de praktijk getest. Ik zou geel erg blij worden met de schooldagplanner.

 23. Ik zou graag de schooldagplanner willen winnen. Met de leuke en spannende nieuwe taken die ik heb gekregen, wil ik alles wel goed kunnen bijhouden op één plek : )

 24. Ik zou graag de schooldagplanner willen winnen. Dan kan ik alles fijn op 1 plaats opschrijven i.p.v. alle losse briefjes die nu over mijn bureau heen slingeren.

 25. Die schooldagplanner lijkt me geweldig. Nu maak ik elke keel losse lijstjes en plak die met post-its op mn computerscherm. Dat ziet er op een geveven moment ook niet echt geordend meer uit haha!

 26. Ik zou heel graag de schooldagplanner willen winnen! Na een aantal intensieve jaren ben ik (als het goed is) a.s. dinsdag officieel omgeschoold tot juf!
  Het zou heel gaaf zijn om het nieuwe jaar te starten met een mooie planner!

 27. Hey, geef mij ook maar de schooldagplanner winnen. In het onderwijs in België moet je nogal flexibel zijn (een serieus understatement) en dan komt zo’n schooldagplanner echt wel van pas. Dus stuur hem al maar vast naar België door 🙂

 28. Ik zou ook graag de schooldagplanner willen winnen! Ik heb absoluut passie voor mijn vak maar ben ook wat chaotisch… misschien is de planner wel de oplossing!

 29. Leuke actie! Ik zou graag de leerkrachtorganizer willen uitproberen.
  Ik heb altijd een Hema agenda, maar voor iets vernieuwends sta ik altijd open!

 30. Dit schooljaar gebruik ik de schoolagenda van Leerkrachtorganizer al voor het vierde jaar. Heerlijk om in één agenda een fatsoenlijk overzicht te hebben van mijn werk- én privéafspraken. Sinds twee jaar gebruik ik ook de sticky to do; ideaal! Om het gebruik uit te breiden, zou ik graag de schooldagplanner willen winnen!

 31. Oh… ben heel nieuwsgierig naar de agenda, heb echt een zwak voor kalenders ed… maar zou de organizer graag willen geven aan mijn duo… bewondering voor haar om twee groepen te draaien… elke hulp daarbij is een steuntje in de rug!

 32. Ik ga voor de managementagenda, de leerkrachtorganiser bevalt prima en ik wil graag het verschil proberen tussen deze twee. Succes met de actie en het uitproberen.

 33. De schooldag planner is echt wat voor mij! Inmiddels tweedejaars pabostudente en ben nu echt aan het opbouwen naar hele dagen lesgeven. Ik zou zo’n planner dus goed kunnen gebruiken om wat orde in de chaos te kunnen scheppen!

 34. De schooldagplanner zou ideaal zijn! Ik merk dat het plannen voor een startende leerkracht toch wat uitdagingen kent ? Deze planner lijkt mij een zeer handige tool!

 35. Ik zou heel graag de schooldagplanner willen winnen, lijkt me reuze handig om te gebruiken na mijn verlof! Op dit moment nogal veel last van zwangerschapdementie (: dus gaat zeker goed gebruikt worden!

 36. Oh wauw! Ik zou heel graag de schoolplanner willen winnen! Voor het eerst een duo baan dit jaar… Het lijkt mij erg handig om elkaar op weg te helpen met kleine notities vanuit vergaderingen en gesprekken!

 37. Joepie! Wat boffen wij met de winacties! Ik zou graag de schooldagplannet willen winnen. Ik denkt dat het heel veel losse briefjes op mijn bureau scheelt haha!

 38. Mag ik meeloten voor de schooldagplanner?
  Het klinkt echt heel goed wat jij beschrijft.
  Vooral het deel privé en werk scheiden.
  Dat is voor velen van ons echt wel een dingetje en voor mij een grote wens!

 39. Ik zou graag de schooldagplanner willen winnen. Ik doe ook al een paar jaar alles digitaal maar een lijstje waar je gedurende de dag of tijdens de vergadering even iets op kunt schrijven lijkt me ideaal.

 40. Ik zou de de schooldagplanner graag willen winnen. Dit lijkt mij ideaal met mijn afwisselende baan in het onderwijs. Maandag groep 3/4, dinsdag en woensdag extra ondersteuning bieden en klassen overnemen en op donderdag en vrijdag groep 1/2.

 41. Ik zou heel graag de leerkrachtorganizer testen! Heb al vaak getwijfeld om hem al dan niet te kopen, misschien ben ik na een testperiode verkocht voor de rest van m’n carrière…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *