Vandaag een vroege blog met vijf dingen die ik niet zou willen missen in mijn klaslokaal. Nu vraag je je misschien af waarom deze blog al ‘s ochtends online komt i.p.v. ‘s avonds. Dat komt omdat ik vandaag een feestje vier en daarom een speciale winactie op dinsdag organiseer. Vandaag ben ik namelijk jarig!! Niets leuker dan trakteren op je verjaardag en dat ga ik dus vandaag ook een klein beetje doen via mijn blog. Lees snel verder om te ontdekken welke vijf dingen ik niet zou willen missen in mijn klaslokaal en wat de winactie is.

 1. De schooldagplanner

  Sinds de NOT2017 is de schooldagplanner toch echt onmisbaar geworden op mijn bureau. Ik gebruik hem niet helemaal zoals hij waarschijnlijk bedoeld is, maar wel zoals ik hem handig vind. Als ik overdag iets bedenk dat ik moet regelen, schrijf ik dat snel op mijn planner. De schooldagplanner is klein en neemt weinig ruimte in op mijn bureau, maar ik kan er wel alles op kwijt wat voor mij handig is. Sinds dit schooljaar neem ik hem ook mee naar vergaderingen. Ik kan dan meteen noteren wat ik nog moet doen of onthouden.

 2. Posters metriek stelsel

  Halverwege vorig schooljaar heb ik met veel plezier de posters metriek stelsel van lesmaatje.nl opgehangen in mijn klaslokaal. De mooie kleuren vallen goed op en de posters zijn ook vanaf een afstand duidelijk leesbaar. Regelmatig verwijs ik tijdens mijn rekenlessen naar deze posters als het doel verband houdt met het metriek stelsel. Omdat iedere poster zo’n duidelijk kleur heeft, is het gemakkelijk uit te leggen aan de leerlingen op welke poster ze moeten letten. Deze posters houden de komende jaren wel een plekje in mijn lokaal.

 3. Een goed voorleesboek

  Als leesgekke juf kan ik me een klaslokaal zonder boeken niet voorstellen. Op dit moment ligt het boek Botje van Janneke Schotveld op mijn bureau en de leerlingen van groep 7 genieten van dit verhaal. Heerlijk om ze mee te nemen in dit prachtige verhaal. Zelf vind ik het vooral leuk dat ze moeten lachen als ik voorlees als Botje met een soort van robotstem. Voelt toch alsof ik best goed kan voorlezen.

 4. Met Sprongen Vooruit

  Vorig schooljaar mocht ik de cursus MSV volgen voor groep 7/8. Ik deed hierbij ontzettend veel ideeën op en paste veel van het geleerde snel toe in de praktijk. Ik merkte echter wel dat het nog niet helemaal goed liep. Gelukkig ontving ik digitaal de rekenkalender voor groep 7 en 8 en zit er nu een lijn in de manier waarmee ik aan de slag ga met het materiaal. Drie keer per week doe ik met mijn groep een opdracht uit dit programma en dit werkt voor ons goed. Vooral op het gebied van breuken en kommagetallen vind ik het fijn materiaal om mee aan de slag te gaan. Binnenkort zal er nog een blog volgen met een uitgebreidere beschrijving van mijn ervaringen.

 5.  Mijn leerlingen

  Een beetje vreemd misschien in het rijtje, maar lesgeven zonder leerlingen is toch wel erg saai. Zij zorgen er voor dat ik vaak ontzettend geniet van een dag. Zij laten me lachen, soms ook boos worden, leren me nieuwe dingen, laten me meegenieten van mooie momenten in hun leven en geven kleur aan mijn werk als leerkracht. Lieve jongens en meisjes, mochten jullie dit lezen! Jullie zijn toppers! Waarschijnlijk zorgen jullie er ook vandaag op mijn verjaardag weer voor dat de dag net even wat bijzonderder wordt.

Winactie

Vijf dingen die ik niet zou willen missen in mijn klaslokaal in een lijstje, maar wat is nou mijn speciale verjaardagswinactie? Sowieso is deze winactie alleen vandaag, maar wel op mijn website, Facebook en Instagram. In samenwerking met Leerkrachtorganizer mag ik een Schooldagplanner weggeven, Lesmaatje.nl stelt een set educatieve posters, metriek stelsel beschikbaar en zelf trakteer ik op het boek Botje. Laat voor 00:00 uur, vandaag dus, een felicitatie achter op mijn website en laat me weten welke van de drie prijzen jij zou willen winnen. Om 00:00 uur vanavond sluit de winactie. Morgen, 4 oktober, zal ik contact opnemen met de winnaars. Ik vier namelijk vanavond wel een klein feestje. 33 word ik ook maar één keer :-). 

De winnaars van de actie hebben reeds bericht ontvangen. Veel plezier met jullie prijs!

Share Button

102 Comments on Vijf dingen die ik niet zou willen missen in mijn klaslokaal

 1. Gefeliciteerd! ! Ik vind de posters over metriek stelsel echt een must..maar heb ze nog niet..dus graag!
  Fijne dag vandaag en geniet van een taartje

 2. Allereerst gefeliciteerd! 🙂
  En wij zingen voor de kinderen, maar de meeste juffen vinden het ook leuk als er voor hen gezongen wordt…dus bij deze!

  Er is er een jarig hoera hoera dat kun je wel zien dat ben jij! Lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria! Twee violen en een trommel en een fluit want juf Inger die is jarig en de vlaggen hangen uit. Ei ei ei en we zijn zo blij! 100 jaar geleden 100 jaar geleden. Nee nee nee geef mij maar een schooldagplanner 😉 de kop van de kat is jarig en zijn pootjes vieren feest. Bonne fette et toi, happy birthday to you in de wei staat een koe. Hanky panky shanghai. Feest omdat je jarig bent feest omdat je ons verwennen gaat! Inger dit is je verjaardag je verjaardag gaat zomaar niet voorbij!

  Hiep hiep hoera en een fijne verjaardag!

  P.s. ik ga voor de schooldagplanner. Sinds mijn operatie vergeet ik een hoop. En die post-its raak ik steeds kwijt. Oeps! Dit zou ideaal zijn!

 3. Van harte gefeliciteerd!
  Sinds dit jaar ook de posters van metriek stelsel in de klas gehangen door jouw tips. Zeer tevreden mee!
  Dus nu ben ik ook wel benieuwd naar de leerkrachtenorganizer. Zou em graag willen proberen!

  Fijne avond!

 4. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Eigenlijk moet jij de cadeautjes krijgen. Maar nu ik mag kiezen, ga ik graag voor planner!
  Fijne avond nog.

 5. Gefeliciteerd! Wat een leuke prijzen! Ik loot graag mee voor het boek. Lijkt me heel leuk om mijn klasje met een heerlijk voorleesboek te verwennen! Fijne dag (avond) gewenst!

 6. Van harte Gefeliciteerd. Wat geweldig dat je gaat trakteren. Ik ben wel heel benieuwd naar de schooldagplanner. Ik ben zelf zoekende aangezien ik in februari mijn lio ga lopen wil ik graag kijken wat handige tips en tricks zijn voor het plannen.

 7. Wat een toffe winactie!!

  Gefeliciteerd met jouw verjaardag! Op dezelfde dag als mijn zusje die jij ooit in de klas hebt gehad ?

  De schooldagplanner heeft mijn voorkeur, ookal zijn de andere prijzen ook heel vet. Deze planner gaat mij vast helpen tijdens mijn blokstage als afstudeerder!

 8. Lieve Inger,

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Hoop dat je een super dag heb!

  Ik zou voor de schooldagplanner gaan. Omdat ik als onderwijsassistent veel verschillende leerlingen heb die ik begeleid. Dus heel veel om op te schrijven.

  Nog een hele fijne avond!

 9. Gefeliciteerd!!!! En wat een mooie dag om jarig te zijn!!! En wat leuk dat je dit wil vieren met een cadeautje!! Meestal is het andersom 😉 Graag zou ik willen gaan voor de schoolplanner. Ik heb nu al de agenda en vind die prettig werken. Het zou leuk zijn om op deze manier ook de schoolplanner uit te proberen. Geniet in elk geval van je feestje vanavond!! En nog vele gezonde en gezegende levensjaren toegewenst!!!

 10. Van harte gefeliciteerd en nog een hele fijne dag!
  Ik, chaoot, zou de planner willen winnen. Dat moet beter zijn dan +- 10 losse briefjes op een dag die daarna altijd weer onvindbaar zijn.

 11. Gefeliciteerd op deze speciale verjaardag! Dat het maar een heel bijzonder jaar mag worden. Wat lief dat je zelf ook cadeautjes weggeeft, ik doe heel graag mee voor de planner. Gek op lijstjes & structuur! Hele fijne dag ?

 12. Gefelicitweet Inger! Een fijne verjaardag gewenst en maak er een mooie dag van.

  De posters zouden goed van pas komen in mijn groep.

 13. Hieper de piep hoera! Gefeliciteerd met deze mooie leeftijd.
  Ik zou graag als chaoot de schooldagplanner of voor mijn groep het boek van botje willen winnen.
  Fijn feest vanavond.

 14. Happy birthday to ?
  In de wei staat een ?
  En die ? zegt I ❤ ?
  Happy birthday to ?

  Gefeliciteerd met je 33e verjaardag

  Mocht ik winnen, dan graag de planner.

 15. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een gezellige dag hebt met lekkere taart en veel cadeautjes ! Wat een onwijs gave traktatie wil je 3 mensen geven. Ik loot graag mee voor het boek Botje, vaak in mijn handen mee gestaan maar nog niet gekocht. Als onderwijsassistent in opleiding zijn boeken altijd welkom !

 16. Van harte gefeliciteerd! Op nog vele mooie jaren en inspirerende blogs! Geniet van vandaag 🙂

  Ik zou het boek Botje wel heel graag willen.

 17. Hoi, gefeliciteerd!! Geniet ervan vandaag!! Heel erg leuk dat je een winactie organiseert! Ik doe graag mee voor de schooldagplanner! Heel veel plezier gewenst! Groetjes Hellen

 18. Er is er één jarig hoeraaaaaaa??? Van ❤ gefeliciteerd met je verjaardag!!!! Maak er een super leuke dag van!

  Ik zou graag het boek willen winnen?!

  Nogmaals fijne dag!!??

 19. Van harte gefeliciteerd! Geniet van deze bijzondere dag!! Alle drie de dingen zijn erg leuk en horen thuis in een klaslokaal. Aangezien ik voorlezen van groot belang vind, ga ik voor het boek Botje.

 20. Van harte gefeliciteerd!Ik maak graag een kans voor de planner, dan heb ik alles bij elkaar staan en niet alles meer op losse blaadjes en post its.

 21. Happy birthday! Je merkt dat je heel veel tijd steekt in je job en in de blog. Tijd dus om vanavond eens alles lps te laten en te genieten van je verjaardag! Enjoy it! Ik zou graag de educatieve poster hebben 🙂

 22. Juf Inger, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Laat je maar goed verwennen vandaag.
  Leuk dat je ons trakteert op je verjaardag. Ook ik heb een groep 7(/8). Maar ik heb geen voorkeur, ik vind alles even leuk om te winnen!
  Liefs Kim

 23. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!? een fijne dag gewenst!
  Ik vind alle drie de winacties leuk, maar mijn voorkeur gaat uit naar de poster van het metriek stelsel, omdat veel kinderen rekenen met het metriek stelsel moeilijk vinden.
  Geniet van je verjaardag!

 24. Gefeliciteerd. Wat een heerlijke leeftijd
  Maak er een mooi jaar van!
  Groetjes, Margriet

  Ik ben blij met ieder cadeau, iets winnen is al super leuk ?

 25. Van harte gefeliciteerd! Wat leuk dat je op deze feestelijke dag trakteert 🙂
  De schooldagplanner staat nog op mijn lijstje.. als we dan toch mogen kiezen..
  Fijne dag vandaag!

 26. Van harte gefeliciteerd!? Leerlingen maken je verjaardag specialer. Wat een super actie! Ik doe graag mee voor de educatieve posters. Een hele fijne dag!

 27. Van harte gefeliciteerd Inger! Qua top 5 ben ik het helemaal met je eens, het boek Botje ligt bij mij op het bureau, met sprongen vooruit werkt onze IB’er en wij zelf af en toe in de klas, de metriekposters hangen bij ons in alle groepen 6, 7 en 8! Zelf ben ik ontzettend gestructureerd en zou wel eens iets willen vinden wat mij daar bij helpt, dus ik zou graag de schooldagplanner willen winnen! Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk: maak er een ontzettend mooie dag van en vier het leven ?

 28. Hoi Inger, hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een mooie en gezellige dag van vandaag met de kinderen op school en vanavond met iedereen die je lief is.
  (De schooldagplanner zou ik wel willen uitproberen)

 29. Zie de regen als confetti dan heb je een prachtig versierde dag! Van harte gefeliciteerd! ?
  Botje zou erg welkom zijn in onze klas ☺

 30. Gefeliciteerd! Mooie dubbele cijfers! Ik zou graag de educatieve posters willen winnen. Mijn collega’s en ik zijn elk jaar zelf weer aan het fröbelen om iets aan de muur te hebben.

 31. Van harte gefeliciteerd Inger! Wat een leuke actie ook weer!
  Ik zou graag voor het boek gaan, mijn klas en ik zijn weg van Janneke Schotveld!

 32. Van harte gefeliciteerd met je 33e verjaardag. Het wordt vandaag vast een extra feestelijke dag met alle kids van je groep als visite.Ik wens je een hele leuke dag toe.
  En mocht ik winnen dan lijkt die poster van het metriek stelsel me wel fijn voor mijn groep 7a.

 33. Hieperdepiep hoera! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een mooie dag van! Wat leuk dat je trakteert! Lastige keuze 😉 ik zou de planner wel eens willen proberen, hoewel de posters me ook erg handig lijken! Hihi geen voorkeur tussen die 2!

 34. Wauw, zonder winactie had ik je ook van harte willen feliciteren maar vooruit we combineren het! Hieperdepiep hoera!! Gefeliciteerd! Ik zou graag de rekenposters willen winnen voor in onze rekenhoek. Deze zijn wij vorig jaar gestart en kan nog veel aanvulling gebruiken. Mijn kinderen hebben vast veel baat bij deze posters! Toffe actie, Inger! Fijne dag vandaag!

 35. Gefeliciteerd! Een hele fijne verjaardag ?.
  Ik ga voor dr schooldagplanner. Heel veel plezier gehad van de agenda een jaar, tot ik alles Met dr agenda van Mn telefoon ging doen. De planner lijkt me erg handig ?

 36. Hieperdepiep hoera!!!
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag ?
  Een hele fijne dag vandaag, en mijn dag zou je goed maken met een schooldagplanner ?.

  Enjoy!

 37. Er is er één jarig, hoera hoera. Dat kun je wel zien dat ben jij!
  Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag en avond gewenst.
  Ik doe op dit moment mijn LIO stage en ik doe daarom heel graag mee voor de schooldagplanner 🙂

 38. Van harte gefeliciteerd! Alweer een jaar geleden dat je jarig bent geweest! Geniet van alle feest momentjes! De schooldagplanner zou mijn wens zijn.

 39. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Dat je maar een onwijs leuke dag met je lieve leerlingen mag hebben en daarna met alle mensen die je lief zijn.
  Nou klinkt het dan nu gelijk weer een beetje hebberig helaas, niet helemaal passend bij een lieve felicitatie maar dan toch.. ik zou graag de schoolplanner willen proberen met een combinatiegroep.
  Have fun today!

 40. Hiep hiep hoera! Gefeliciteerd! Wat een leuke traktaties ?
  Boeken heb je nooit genoeg dus ik zou heel graag het leesboek willen winnen! *duimen* #feestje

 41. Gefeliciteerd!! Wat een leuke winactie! Het boek Botje ben ik ook aan het voorlezen, wat een tof boek hè! Ik herken de moeilijkheid van het metriek stelsel, echt goede posters heb ik echter nog niet. Dus als ik mag kiezen… (maar n goede planner is ook altijd welkom ?)

 42. Gefeliciteerd! Net als ik 33 jaar! Een mooie leeftijd!! Alle drie cadeautjes erg leuk!! De organizer ken ik nog niet, lijkt me erg handig in driedubbele functie!

 43. Van harte gefeliciteerd, juf Inger! Hopelijk komen hier nog veel inspirerende, gezonde en fijne jaren bij! Als ik zou winnen, dan zou ik graag het boek Botje ontvangen. Die heeft een super vrolijke kaft (in tegenstelling tot onze regenachtige dagen van de laatste tijd).

 44. Hieperdepiep hoera! Van harte gefeliciteerd met je 33e verjaardag. Maak er maar een leuk fe3stje van.
  Ik zou het meest blij zijn met de schooldagplanner of met Botje.
  Maak er een mooie dag van!

 45. Van ?e gefeliciteerd! Geniet van je feestje met de kinderen, altijd gezellig zo’n dag. ?
  Ik zou graag de schooldagplanner uit proberen. Ook handig samen met mijn duo denk ik.

 46. Gefeliciteerd met jouw verjaardag ????? En als je dan toch trakteert…. 😉 Ik zou graag de rekenposters willen. Fijne dag gewenst!

 47. Gefeliciteerd.
  Ik zou graag gaan voor de posters metriek stelsel. Handig voor mijn groep 8.
  Dank voor de tip van de rekenkalender. Wij gaan komend jaar (per bouw 1 leerkracht) aan de slag met sprongen vooruit.
  Laat je verwennen door je leerlingen.

 48. Van harte gefeliciteerd! Ik lees altijd met plezier je blogs. Ik sta zelf voor groep 8, dus veel is herkenbaar. Ik zou heel graag de poster van het metriek stelsel willen winnen, een must voor in de groep!

 49. De apen vieren feest!
  De apen vieren feest!
  Want juf Inger die is jarig en de apen voeten feest!

  Happy birthday.

  Ps. De schooldagplanner lijkt me keihandig!

 50. Goedemorgen op deze feestelijke dag! Van ❤e gefeliciteerd met je verjaardag!

  Ik zou graag kans willen maken op de posters.

 51. Congratz, een mooie mijlpaal. Hopelijk heb je een onwijs gave dag. In ieder geval lekker genieten. Ik heb eigenlijk geen echte voorkeur. Als ik lees hoe handig jij de planner vind, lijkt het mij geweldig om die eens uit te proberen maar een goed boek als botje kan je toch eigenlijk ook niet weerstaan.

 52. Hiperdepiep hoera!
  Gefeliciteerd! Maak er een leuke en gezellige dag van!
  Als traktatie zou ik graag de schooldagplanner willen ontvangen.

 53. Gefeliciteerd!
  Ik sta dit jaar voor het eerst afgestudeerd voor de groep en zou de schooldagplannner graag willen uitproberen. In het eerste jaar komt er zoveel nog op je pad en dit kan ik dan handig opschrijven om het overzicht goed te behouden.
  Duimen maar!

 54. Van harte Gefeliciteerd met je verjaardag. Ik wens je een leuke dag toe.
  De schooldaglanner of de posterset zou ik wel leuk vinden. Botje heb ik al. En het is inderdaad een leuk boek, net als andere boeken geschreven door Janneke. Schotveld.

  Groetjes Karen

 55. Hiep hier Hoera. Het is feest, juf Inger die is jarig en dat feest vieren wij.
  Gefeliciteerd hoor en een hele gezellige dag met je klas.
  Ik wil wel de schooldagplanner winnen omdat ik nu al merk dat ik soms dingen vergeet.

 56. Gefeliciteeerd Inger! Veel plezier met je klas vandaag!
  Een leerkrachtorganizer schooldagplanner zal mijn saaie to-do list schriftje kunnen vervangen op mijn bureau! Zo is het elke dag een feestje als ik naar de planner mag kijken! ??
  Fijne dag vandaag! Geniet er samen met de kinderen van!

 57. Van harte gefeliciteerd!! Fijne dag vandaag! Mooie dag om jarig te zijn, mijn zoon wordt 17 vandaag.
  Ik zou graag het boek Botje willen winnen, het boek dat ik nu aan het voorlezen ben is bijna uit! Hartelijke groet, Wilma!

 58. Goedemorgen, van harte met je 33ste verjaardag! Wat een leuk idee, zo’n actie op je verjaardag!
  Ik ben wel heel benieuwd naar de schooldagplanner… Klinkt nest handig, wat je erover schrijft!
  Fijn feestje vandaag!
  Sietia

 59. Van harte gefeliciteerd!
  Wat leuk dat je trakteert.
  Ik zou de schooldagplanner wel eens uit willen proberen.
  Fijne dag vandaag.
  Groetjes Petra

 60. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!een fijne dag toegewenst!
  Graag zou ik de posters van het meteriek stelsel ophangen in mijn groep.

  • ????????????????Van harte gefeliciteerd. En geniet van je feestje.
   Ik zou heel graag in aanmerking komen voor de posters van het metriek stelsel. Maar eerst lekker genieten!!!????????????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *