Winactie: Klasvanjuflinda.nl

Toen ik vijf jaar geleden mijn website begon, had ik een aantal sites waar ik groot fan van was en de juffen achter die sites zag ik echt als voorbeeld. Klasvanjuflinda.nl was, en is nog steeds, zo’n site.

Gedrag 

Wat ik vooral erg krachtig vindt aan de site van Linda zijn de berichten over gedrag. Zowel de berichten over algemene ontwikkeling als die over gedrags- of leerproblemen. Deze berichten zijn vaak recensies van boeken, maar ze koppelt hier wel echt haar onderwijservaring aan. Ik vind deze berichten interessant en leerzaam om te lezen en heb er al allerlei goede informatie vandaan gehaald. Onder andere het bericht ‘Waarom je moet stoppen met straffen en belonen’ is een aanrader.

Lestips

Vijf jaar geleden was ik leerkracht van groep 3 en op de Klasvanjuflinda.nl haalde ik veel tips om anders aan de slag te gaan met mijn lees- en rekenlessen. Allerlei ideeën om spelenderwijs verschillende rekenonderdelen aan te bieden, inspireerde mij om bijvoorbeeld tafelpuzzels en rol een sneeuwpop te maken. Zeker in de eerste helft van groep 3 merkte ik dat er in de rekenlessen echt ruimte was om ook op een andere manier met rekenen aan de slag te gaan. Met dank aan Linda is me dat echt beter gelukt in die jaren.

Webshop

Waar ik een klein beetje jaloers op ben, is de webshop van Klasvanjuflinda.nl. Wat een prachtige materialen zijn daar te vinden! Het e-book Een klas vol boekenwurmen is een geweldig pakket vol ideeën om leerlingen aan de slag te krijgen met lezen. Verder zijn de meeste materialen echt geschikt voor de lagere groepen. Heel tof, maar ik heb het iets teveel naar mijn zin in groep 7/8.

Wist je trouwens dat Linda ook een écht boek geschreven heeft? Letter van de week is een boek vol manieren om in de kleutergroepen op een speelse manier aandacht te besteden aan letters.

Winactie

De winnaars van de spellenpakketten van Klasvanjuflinda.nl zijn Ria (website), Janneke (website) en Roelie (facebook).

Klasvanjuflinda.nl viert mijn feestje ook mee en geeft maar liefst 3 x 3 prijzen weg. Ieder pakket bestaat uit de herfst themabundel, het spellenpakket Sinterklaas en het spellenpakket kerst.  Deze prijzenpakketten zijn vooral de erg leuk voor leerkrachten van groep 2 en/of 3.

Wil je kans maken?
Reageer dan onder dit bericht, op Facebook, Instagram of Twitter. Reageer je overal? Dan maak je dus vier keer kans.
Delen op social media vinden we erg leuk.

Wil je ons volgen? Dan ben je van harte welkom.
Facebook: Juf Inger en Klasvanjuflinda.nl
Instagram: Juf Inger en Klasvanjuflinda.nl
Twitter: Juf Inger en Klasvanjuflinda.nl

Je kunt deelnemen aan deze winactie tot 21-10-2018 18:00. De winnaars zullen dan bekend gemaakt worden op mijn website en via Facebook en een persoonlijk bericht ontvangen.

Share Button