Toen ik vijf jaar geleden mijn website begon, had ik een aantal sites waar ik groot fan van was en de juffen achter die sites zag ik echt als voorbeeld. Klasvanjuflinda.nl was, en is nog steeds, zo’n site.

Gedrag 

Wat ik vooral erg krachtig vindt aan de site van Linda zijn de berichten over gedrag. Zowel de berichten over algemene ontwikkeling als die over gedrags- of leerproblemen. Deze berichten zijn vaak recensies van boeken, maar ze koppelt hier wel echt haar onderwijservaring aan. Ik vind deze berichten interessant en leerzaam om te lezen en heb er al allerlei goede informatie vandaan gehaald. Onder andere het bericht ‘Waarom je moet stoppen met straffen en belonen’ is een aanrader.

Lestips

Vijf jaar geleden was ik leerkracht van groep 3 en op de Klasvanjuflinda.nl haalde ik veel tips om anders aan de slag te gaan met mijn lees- en rekenlessen. Allerlei ideeën om spelenderwijs verschillende rekenonderdelen aan te bieden, inspireerde mij om bijvoorbeeld tafelpuzzels en rol een sneeuwpop te maken. Zeker in de eerste helft van groep 3 merkte ik dat er in de rekenlessen echt ruimte was om ook op een andere manier met rekenen aan de slag te gaan. Met dank aan Linda is me dat echt beter gelukt in die jaren.

Webshop

Waar ik een klein beetje jaloers op ben, is de webshop van Klasvanjuflinda.nl. Wat een prachtige materialen zijn daar te vinden! Het e-book Een klas vol boekenwurmen is een geweldig pakket vol ideeën om leerlingen aan de slag te krijgen met lezen. Verder zijn de meeste materialen echt geschikt voor de lagere groepen. Heel tof, maar ik heb het iets teveel naar mijn zin in groep 7/8.

Wist je trouwens dat Linda ook een écht boek geschreven heeft? Letter van de week is een boek vol manieren om in de kleutergroepen op een speelse manier aandacht te besteden aan letters.

Winactie

De winnaars van de spellenpakketten van Klasvanjuflinda.nl zijn Ria (website), Janneke (website) en Roelie (facebook).

Klasvanjuflinda.nl viert mijn feestje ook mee en geeft maar liefst 3 x 3 prijzen weg. Ieder pakket bestaat uit de herfst themabundel, het spellenpakket Sinterklaas en het spellenpakket kerst.  Deze prijzenpakketten zijn vooral de erg leuk voor leerkrachten van groep 2 en/of 3.

Wil je kans maken?
Reageer dan onder dit bericht, op Facebook, Instagram of Twitter. Reageer je overal? Dan maak je dus vier keer kans.
Delen op social media vinden we erg leuk.

Wil je ons volgen? Dan ben je van harte welkom.
Facebook: Juf Inger en Klasvanjuflinda.nl
Instagram: Juf Inger en Klasvanjuflinda.nl
Twitter: Juf Inger en Klasvanjuflinda.nl

Je kunt deelnemen aan deze winactie tot 21-10-2018 18:00. De winnaars zullen dan bekend gemaakt worden op mijn website en via Facebook en een persoonlijk bericht ontvangen.

Share Button

115 Comments on Winactie: Klasvanjuflinda.nl

 1. Als ik jouw bericht las, herkende ik meteen mezelf. Vorig jaar stond ik in het eerste leerjaar en had heel de webshop willen leegkopen. Jammer genoeg kreeg ingeven budget van school. Nu als leerkracht van het lerarenplatform zou ik heel veel kinderen blij kunnen maken. Dus joepie, Yes Yes, wat een leuke winactie!!! ?

 2. Wat leuk! Dit zou geweldig zijn voor mijn leerlingen in groep 2 die graag uitgedaagd worden en voor de kinderen uit de groepen 1/2 van mijn collega’s!

  Gefeliciteerd met het jubileum! Ik Ben erg enthousiast over je ideeën, tips en berichtjes!

 3. Hoi Inger, wat een heerlijke winactie weer! Ik zou heel graag de lespakketten willen winnen voor mijn lieve kleuters! Ik ben nog een beginnend leerkracht dus de pakketten zouden heel goed van pas komen! Liefs!

 4. Ik loot graag mee voor de klas van onze tweeling Lucas en Eva.
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Twitter: lindaenbjorn
  Instagram: lindaenbjorn

 5. Dat zou ik heel leuk vinden voor mijn groep 2/3. Wij werken zonder methodes en met thema’s. Deze spellenpakketen zouden goed van pas komen. De kinderen werken nu al vooral in circuits en met projecten/thema’s. Dit is het eerste jaar dat we een combinatiegroep 2/3 hebben, hiervoor 1/2. We zijn dus nog wel opzoeken naar leuke lesmaterialen voor deze groep.

 6. Dit zou supertof zijn voor onze groepen 3/4! Wij werken graag spelenderwijs, dus dat wordt genieten voor de leerlingen als wij winnen!

 7. Heel graag wil ik dit pakket winnen. In een combinatiegroep 3/4 is het altijd zoeken naar een balans tussen spelend (en bewegend) leren en de rust bewaren zodat de andere groep aan het werk kan (blijven). Met dit spellenpakket kunnen de kinderen vanaf september tot en met december spelenderwijs leren, zonder dat we zelf allerlei materialen bij elkaar moet zoeken. Zou zeker werkdrukverlagend zijn voor de leerkrachten en fantastisch zijn voor de kinderen. Nu duimen dat we winnen…

 8. Oh,wat een leuke prijs is dit. Ik sta al 22 jaar voor de klas, sinds 3 jaar voor de kleuters. Ik kan nog wel wat input gebruiken, dus doe ik graag mee.

 9. Dit is een superprijs, we zouden hier heel blij van worden. Voor de groepen 2 en 3!

  En ik vind de website van juf Linda top, maar die van jouw ook, juf Inger!

 10. Wauw mooi zeg! Nu nog een student in de leukste groep 3 die er bestaat. Ik zou dit dus zeker kunnen gebruiken om mijn kindjes blij te maken met nog meer leuke lessen!

 11. Dit zou ik heel graag willen winnen! Wat een mooi pakket voor de laatste maanden voor de kerstvakantie. Ik ben dit jaar gestart voor get eerst bij de kleuters en kan dus nog heel veel inspiratie gebruiken 🙂

 12. Erg leuk voor mijn groep 3! En stiekem ook voor de kinderen van groep 2 die op vrijdag bij ons komen. Een super aanvulling op de keuzekast!
  Deze juf Linda is gek op deklasvanjuf Linda?

 13. Graag voor onze 2 kleutergroepen en 3 middenbouw groepen van ‘t Sterrenpad in Nuis zodat we tijdens het spelen met ‘open deuren’ de spelletjes met elkaar kunnen delen en spelen. Je maakt dan niet 1 klas blij maar wel 5 klassen, een win win win win win situatie!

 14. Gefeliciteerd en wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn groep 3. Ik kan wel wat extra’s gebruiken. Ben nieuw op deze school en na 12 jaar kleuters weer groep 3. Fingers crossed!

 15. Twee sites waar ik regelmatig op kijk en informatie afhaal. Gefeliciteerd met je jubileum .
  De pakketten zouden prima passen bij onze manier van werken in de unit.
  Succes verder met je site

 16. Van harte gefeliciteerd met het behalen van dit jubileum!

  Wat een superleuk prijzenpakket!! Dat zullen mijn groep 3, duo collega en ik heel blij mee zijn!!

  En nu maar duimen! ???????????

 17. Oh wat zou dat een feestje zijn voor mijn groep 3-kinderen in mijn middenbouw groep. En dubbelfeest, omdat ik nog van alles aan het maken ben voor mijn leerlingen, aangezien het mijn eerste jaar in de middenbouw is (na ruim 7 jaar bovenbouw).

 18. Gefeliciteerd! Ik zou graag voor mijn groep 3 willen winnen. Dit schooljaar gestart met meer spelenderwijs leren. Al ontzettend veel gehad aan het boek van Linda over leren lezen zonder methode. Dus bekend met haar materialen. Dit zou een mooie aanvulling zijn.

 19. Ik heb dit jaar als startende leerkracht een nieuwe groep (2-3) opgezet en ik zou het ontzettend gaaf vinden om met deze materialen in de klas aan de slag te gaan en sámen met de kinderen te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Erg enthousiast!

 20. Yes!! Wat lijkt me dit alledrie fantastische prijzen! Ik loot graag mee! Hopelikl heb ik geluk, zodat ik mn kleuter- en groep 3 collega’s kan verrassen met een leuk pakket!

 21. Leuke prijs zeg, ik doe graag mee!

  Het fijne van al die juffensites vind ik dat het mensen uit het werkveld zijn. Dit soort activiteiten sluiten vaak makkelijker aan bij de behoeften van zowel kinderen als leerkrachten dan een willekeurig bronnenboek.

 22. Gefeliciteerd met dit jubileum! Ik doe graag mee met de winactie voor mijn eigen groep 3. Ik ben bezig om spelend leren goed op te zetten en kan daar nog wel wat materiaal voor gebruiken.

 23. Ik ben ook erge fan van juf Linda en jouw site. Jullie hebben altijd leuke ideetjes en erg praktisch. En daar houd ik van. Ik zou graag willen winnen,dus ga even voor mijzelf duimen

 24. Wij mogen al vijf jaren inspiratie opdoen op je site. Zo ontzettend fijn. Uiteraard Gefeliciteerd!!!
  Ook ik wil kans maken op 1 van de pakketten voor mijn groep 2/3.

 25. Ja! Dit gun ik mijn collega wel! Na tijdje weg te zijn geweest is ze weer terug aan het werk en probeert steeds meer spelenderwijs te leren met haar groep 3-4. Dit zal haar zeker helpen!

 26. Een super site waar ik veel ideeen vandaan haal! Als ik dan weer iets gedownload heb en mensen zien klas van Juflinda staan denken ze dat ik het heb bedacht!

 27. Van harte gefeliciteerd! ?
  Heel graag doe ik mee voor mijn groep 2/3, waarin we altijd op zoek zijn naar verbindingen. Wat heel goed kan door middel van thema’s.
  Ik ga duimen en succes verder! ????

 28. Oeh wat leuk! Ik doe graag mee voor mezelf, maar natuurlijk ook voor mijn collega’s!?
  Dit jaar een start gemaakt met het spelend leren in groep 3 en wat is dat leuk! Elke dag is opnieuw een feestje!?

 29. Van harte gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan van je website! Ik heb al regelmatig leuke ideeën van je website gehaald. Loot graag mee voor mijn collega’s op stage.

 30. We zijn druk bezig ons onderwijs in groep 3 en 2/3 te ontwikkelen naar meer spelend leren en dit zou er perfect bij passen! We volgen jullie allebei al lange tijd op fb en al veel aan de blogs etc. gehad!

 31. Wat een leuke actie! Ik haal ook onwijs veel inspiratie van jullie sites. Super bedankt voor alle ideeën. Ik loot graag mee voor mijn groep 2/3.

 32. Oeh, door dit stukje ben ik helemaal benieuwd naar wat er allemaal staat. Heb enorm veel zin in Sint in groep 3. Dus dat spellenpakket is welkom. Na 14 jaar 6/7/8 moet dit een feestje gaan worden! En hopelijk ook nog wat inspiratie voor de herfst…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *