Valentijnsdag: Werkblad coördinaten

Iedere leerkracht geniet, hopelijk, dagelijks van zijn of haar leerlingen. Ik vind in ieder geval mijn werk het allerleukst tussen 8:30 en 14:00 als mijn lokaal vol zit en ik mag genieten van mijn groep 4/5. Valentijnsdag is natuurlijk één van die dagen waarop je kan laten merken dat je leerlingen jouw werk leuk maken. Zo vonden mijn leerlingen een paar jaar geleden een rietje in hun laatje met daarbij de tekst ‘Je bent ons favo-rietje!‘. Natuurlijk kan je nog meer aandacht besteden aan 14 februari. Zelf ging ik ook aan de slag voor Valentijnsdag en maakte ik een werkblad met coördinaten.

Gratis download

Het werkblad Valentijnsdag coördinaten is met name gemaakt voor de bovenbouw. Mijn ervaring is echter dat zelfs leerlingen in groep 2, met een beetje hulp, ook met coördinaten aan de slag kunnen.

Nog meer Valentijn in de klas? Hang hartjesballonnen op of strooi wat confetti van hartjes in de laatjes van je leerlingen.

Meer werkbladen voor Valentijnsdag

Met name op Amerikaanse sites zijn nog meer werkbladen te vinden die je op Valentijnsdag in kunt zetten. Hieronder een aantal van mijn favorieten:

Dit bericht bevat affiliate links.

Share Button