Jij bent mijn favo-rietje

Het is bijna Valentijnsdag en hoe leuk is het om je leerlingen volgende week maandag te verrassen met iets liefs. Een heerlijke start van de week! Vorig jaar maakte ik een verzamelblog met ideeën om je leerlingen een beetje liefde te geven. Één van de dingen die ik deelde was ‘Jij bent mijn favo-rietje’, maar het door mij gebruikte format staat niet meer online. Ik blijf het idee geweldig vinden en besloot daarom zelf een gratis download te maken.

Hoe maak je ‘Jij bent mijn favo-rietje?’

In de download zie je twee stippellijnen staan op de afbeeldingen. Het is de bedoeling dat je deze met een stanleymes doorsnijdt of als je het papier voorzichtig een beetje dubbelvouwt kun je het ook knippen.

Steek een papieren rietje door de opengesneden lijnen en plak het rietje eventueel nog vast met een plakbandje. Verstoppen in de laatjes of gewoon bij iedereen op tafel leggen en klaar!

Gratis download

Zelf sta ik sinds een aantal jaren met een duo voor de groep. Dan is ‘je bent mijn favo-rietje’ misschien iets minder leuk om te gebruiken. Ik heb daarom in de download ook een versie staan met ‘je bent ons favo-rietje‘. Dan doe je het echt samen als leerkrachten en dat is best fijn.

Download ‘Je bent mijn favo-rietje’ hier.

Andere ideeën

Mocht je het net iets teveel werk vinden om te knippen en maken dan kun je altijd in mijn verzamelblog kijken voor andere ideeën. Schrijf bijvoorbeeld met Stabilo Woody een persoonlijk tekst op tafel of print een complimentenkaartje voor iedere leerling.

Dit bericht bevat affiliate links.

Share Button