Nog 5 interessante pinterestaccounts

In december 2014 schreef ik het bericht Vijf pinterestaccounts die je moet volgen. Natuurlijk zijn er nog veel meer geweldige accounts en daarom nu het vervolg.

6. Juf, mag ik kunst maken? – Ik heb deze pagina ontdekt met dank aan de twitteraccount @jufmagik. Op Twitter worden op deze account regelmatig leuke kinderuitspraken geplaatst en soms met een mooie tekening. Op de pinterestpagina zijn deze leuke quotes van kinderen verzameld en te vinden met illustratie. Ik vind ze geweldig!

Visit Juf, mag ik kunst maken?’s profile on Pinterest.

7. Juf Petra – Juf Petra is een kleuterjuf met ontzettend veel borden op Pinterest, maar het is heel erg duidelijk over welk thema een bord gaat. Dit heeft zij nog duidelijker gemaakt door op ieder bord een afbeelding te pinnen en deze als omslag te gebruiken.

Visit Juf Petra’s profile on Pinterest.

8. Juf Valerie, juf Kim en juf Fien – Drie juffen uit Dendermonde, België. Geweldig veel borden met duidelijk aangegeven waar welk bord overgaat. Het zou nog iets makkelijker zoeken zijn als de borden op alfabet stonden, vind ik. Twee van deze enthousiaste juffen waren op de inspiratiedag van de Kleuteruniversiteit in Amsterdam. Als zij net zo enthousiast pinnen als dat ze toen waren dan is dit account meer dan het volgen waard.

Visit juf valerie, juf kim en juf fien’s profile on Pinterest.

9. Juf Lisanne – Juf Lisanne is derdejaars student aan de Universitaire Pabo van Amsterdam, oprichter van www.juflisanne.com en edublogger bij Montessorinet. Zij pint voor alle groepen leuke ideeën op haar borden en je kunt gemakkelijk dingen vinden bij een bepaald thema vinden, omdat zij gebruik maakt van duidelijke titels van haar borden.

Visit Lisanne de Gelder’s profile on Pinterest.

10. Happy Hooligans – Alleen al de naam van dit account maakt het eigenlijk de moeite waard om het te volgen. Dit account heeft veel verschillende borden zoals een bord met ideeën om met koffiefilters aan de slag te gaan. Sowieso vind ik het erg leuk om accounts uit het buitenland te volgen.

Visit Happy Hooligans’s profile on Pinterest.

Share Button