Meesters op Social Media

Vandaag een lijstje met meesters op social media die leuk zijn om te volgen. Op Twitter, Facebook, Instagram of misschien wel alledrie.

 1. Meester Sander
  Sander kun je overal volgen. Hij heeft accounts op Twitter en Instagram en een pagina op Facebook. Niet alleen neemt hij je op zijn social media mee in zijn leven als kleuterleerkracht, ook laat hij je kennismaken met veel apps en de inspiratiedagen van Kleuteruniversiteit. Op zijn diverse social media plaatst hij verschillende dingen, waardoor het ook leuk is om hem overal te volgen. Je raakt al snel enthousiast van zijn enthousiasme.
 2. Meester Brian
  Deze meester volg ik op Facebook. Eerst als kleutermeester, maar nu geeft hij les aan groep 5. Zijn berichten stralen van enthousiasme en alleen dat maakt het leuk om ze te zien en lezen. Hij deelt ideeën uit zijn klaslokaal en laat je op die manier een kijkje nemen in zijn leven als meester.
 3. Meester Mark
  Meester Mark is zowel op Twitter, Facebook als Instagram te volgen. Het leuke aan het volgen van deze meester vind ik de grappige dingen die hij deelt uit werk dat leerlingen gemaakt hebben. Veel leerkrachten sturen hem foto’s toe als ze een bijzonder antwoord tegenkomen en dat deelt hij dan. Jammer is wel dat hij over hetzelfde deelt. Je kunt dus kiezen waar je hem volgt, want je mist niet echt iets op de andere social media die hij gebruikt.
 4. Meester Dennis
  Door het maken van dit lijstje kwam ik erachter dat ik meester Dennis zelf nog niet volgde op Twitter. Op Facebook heb ik al wel een tijd geleden op ‘vind-ik-leuk’ geklikt bij zijn pagina. Door hem daar te volgen ben ik snel op de hoogte als hij een nieuwe timer heeft gemaakt. Ik zet regelmatig een timer aan op het digibord en een beetje afwisseling is wel leuk. De timers van Dennis zijn daar zeer geschikt voor.
 5. Meesters op Twitter
  Op Twitter volg ik eigenlijk best een grote groep meesters. De meesten geven les in de bovenbouw en het is leuk om lesideeën uit te wisselen op dat medium. Zit jij ook op Twitter? Zorg dan dat je Jasper, Tim, Jorrit, Koert, Jeroen en nog veel meer andere meesters daar gaat volgen. Het is echt tof!
Share Button