Een boek per week

Op 31 december zag ik de volgende tweet van @bibliotheek op Twitter:

tweet bibliotheekOudjaarsdag was ik echter druk met appelbeignets eten, bowlen en gezellig doen met vrienden dus liet ik de tweets een beetje langs me heen gaan. Tot afgelopen weekend toen ik op zaterdag de blog van Marcel van Driel las: Een #boekperweek lezen, doe je mee?

Vorig jaar december ben ik gestart met de Boekenbingo van juf Sanne. Samen met juf Sharona probeer ik zoveel mogelijk boeken te lezen van de lijst die juf Sanne op haar site heeft geplaatst. Je kunt hier meer over lezen in mijn blog: Boekenbingo juf Sanne: Juf Sharona vs. Juf Inger

#boekperweek - juf IngerNa het lezen van de blog van Marcel bedacht ik dat ik de Boekenbingo natuurlijk kan combineren met #boekperweek. De prentenboeken van de Boekenbingo tel ik niet mee, maar alle andere boeken gaan gewoon op beide lijstjes. De hele erge Ellie en Nare Nellie – Rindert Kromhout las ik in december voor de Boekenbingo dus ook die zal afvallen voor #boekperweek.

Eind mei hoop ik alle boeken van de Boekenbingo gelezen te hebben. Ben benieuwd of dit lukt. Daarna wil ik verder gaan met een boek per week door weer meer boeken te lezen van schrijvers die ik nu heel erg leuk vindt en wellicht ook wel de Superhelden.nl trilogie. Als jullie nog tips hebben, ze zijn welkom.

Van alle boeken voor de Boekenbingo plaats ik een recensie op mijn site en alle andere boeken die ik daarna lees en onderwijsgerelateerd zijn ook. Echter zal ik ook genoeg boeken lezen die geen plekje op mijn site zullen krijgen. Mocht je willen weten wat ik daarvan vind, neem dan een kijkje op mijn account van Goodreads: https://www.goodreads.com/inger0310
Je vindt daar ook mijn beoordelingen van boeken die ik de afgelopen jaren gelezen heb en die ik erg mooi vond.

Share Button