Boekenbingo juf Sanne: Juf Sharona vs. Juf Inger

Afgelopen maandag plaatste juf Sanne een bericht over website waarin ze liet weten dat haar site in januari al 12,5 jaar bestaat. Juf Sanne zou juf Sanne niet zijn als ze dat niet op een waanzinnige wijze zou gaan vieren en dat doet ze inderdaad. Ze houdt een boekenbingo voor leerkrachten. Hier werd ik meteen erg enthousiast van.

Een tijdje geleden zag ik een bericht van Jacques Vriens met daarin 60 boeken waarvan hij vindt dat Pabo-studenten ze moeten lezen om zo te werken aan leesbevordering. Een aantal boeken van de tiplijst heb ik gelezen en van sommige schrijvers heb ik andere boeken gelezen dan op de lijst. Er staan echter veel boeken op de lijst die mij echt nog onbekend zijn. Daar schrok ik een beetje van en ik vond eigenlijk dat ik die wel moest gaan lezen. Maar ja…tussen zeggen en doen zit een wereld van verschil.

boekenbingo - juf Inger

Nu kwam dus de Boekenbingo van juf Sanne online en de prijs die daar mee te winnen is motiveert mij wel om echt alle boeken te gaan lezen. Zoals eerder gezegd heb ik een aantal boeken al gelezen, maar ik begin weer op nul heb ik besloten. Net alsof alles nog onbekend is.

Op mijn facebookpagina reageerde juf Sharona dat ze ook wel mee wilde doen en na wat berichtjes over en weer hebben we besloten er een wedstrijd van te maken. Op onze sites gaan we over elk boek dat we hebben gelezen een recensie schrijven. Alle berichten zullen op mijn site te vinden zijn onder de categorie Boekenbingo. Eens kijken wie er als eerst de kaart vol heeft.

Laat de strijd beginnen! Mijn eerste boek is ‘De hele erge Ellie en nare Nellie’ van Rindert Kromhout.

Share Button