Eind vorig schooljaar heb ik aan de leerlingen van mijn nieuwe groep gevraagd wat voor thema ze in de klas wilden op de dagritmekaarten en andere materialen. Zowel groep 5 als groep 6 koos voor de figuren van ClassDojo. 

dagritmekaarten classdojo - juf IngerSinds het schooljaar 2013-2014 werk ik met ClassDojo in de klas. Eerder heb ik hier een blog over geschreven. ClassDojo staat regelmatig open op het digibord en de leerlingen vinden de figuren erg leuk om te zien.

Omdat beide groepen hetzelfde thema kozen voor de dagritmekaarten, mochten ze van mij ook een kleur kiezen. Er zijn daarom twee soorten kaarten beschikbaar. De figuren zijn hetzelfde alleen verschilt de kleur van de rand.

Bij deze dagritmekaarten is tegen een kleine vergoeding een format in word beschikbaar. Mocht u interesse hebben, mail dan naar info@jufinger.nl. Dit is echter voor eigen gebruik en het is niet de bedoeling dat de kaarten die u zelf maakt vrij gedeeld worden. Afbeeldingen van de figuren zijn onder andere te vinden onder Teacher resources op de site van ClassDojo.

Dagritmekaarten ClassDojo – blauwe rand

Dagritmekaarten ClassDojo – oranje rand

Juf Daphne van de Werken, @dwerken1 op twitter, maakte nog een flink aantal dagritmekaarten die ik van haar mag delen via mijn site.

Dagritmekaarten ClassDojo deel 2 – blauwe rand

Met de figuren van ClassDojo heb ik nog meer materialen gemaakt. Deze zijn hier te vinden.

 

Share Button

6 comments on “Dagritmekaarten ClassDojo”

 1. Hallo hallo…. wat een leuke dagritme kaarten. Ik mis er wel een aantal. Kan dit eventueel nog gemaakt worden of is er een mogelijkheid dat ik het zelf maak met de plaatjes erbij?

  groetjes

   • Beste Inger,

    Super bedankt voor je mooie dagritmekaarten. De llm vinden ze super! Ik wil er zelf nog een paar bij maken, want ik lees dat je een format op je site hebt. Ik heb nu echt de hele site en jouw website doorzocht, maar kan helaas nergens het format (met blauwe rand) vinden.

    Kun je mij aangeven waar hij staat?

    Groetjes,
    Nicole

    • Beste Nicole,

     Enige tijd geleden heb ik het bericht aangepast met onderstaande tekst:

     Bij deze dagritmekaarten is tegen een kleine vergoeding een format in word beschikbaar. Mocht u interesse hebben, mail dan naar info@jufinger.nl. Dit is echter voor eigen gebruik en het is niet de bedoeling dat de kaarten die u zelf maakt vrij gedeeld worden.

     Met vriendelijke groet,
     Juf Inger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *