Eind vorig schooljaar heb ik aan de leerlingen van mijn nieuwe groep gevraagd wat voor thema ze in de klas wilden op de dagritmekaarten en andere materialen. Zowel groep 5 als groep 6 koos voor de figuren van ClassDojo. 

dagritmekaarten classdojo - juf IngerSinds het schooljaar 2013-2014 werk ik met ClassDojo in de klas. Eerder heb ik hier een blog over geschreven. ClassDojo staat regelmatig open op het digibord en de leerlingen vinden de figuren erg leuk om te zien.

Omdat beide groepen hetzelfde thema kozen voor de dagritmekaarten, mochten ze van mij ook een kleur kiezen. Er zijn daarom twee soorten kaarten beschikbaar. De figuren zijn hetzelfde alleen verschilt de kleur van de rand.

Bij deze dagritmekaarten is tegen een vergoeding van €2,50 een format in word beschikbaar. Mocht u interesse hebben, mail dan naar info@jufinger.nl. Dit is echter voor eigen gebruik en het is niet de bedoeling dat de kaarten die u zelf maakt vrij gedeeld worden. Afbeeldingen van de figuren zijn onder andere te vinden onder Teacher resources op de site van ClassDojo.

Dagritmekaarten ClassDojo – blauwe rand

Dagritmekaarten ClassDojo – oranje rand

Juf Daphne van de Werken, @dwerken1 op twitter, maakte nog een flink aantal dagritmekaarten die ik van haar mag delen via mijn site.

Dagritmekaarten ClassDojo deel 2 – blauwe rand

Met de figuren van ClassDojo heb ik nog meer materialen gemaakt. Deze zijn hier te vinden.

Share Button

14 Comments on Dagritmekaarten ClassDojo

 1. Beste Inger,

  Ik ben toevallig op jouw site gebotst toen ik op zoek was naar een nieuw klasthema voor volgend schooljaar.
  Ik vind de figuurtjes van classdojo wel leuk (het systeem met punten ga ik niet meteen toepassen, daarin volg ik jou wel), maar aangezien ik in de onderbouw (groep5= 3de leerjaar) lesgeef in België zijn een aantal benamingen anders bv. wij hebben het vak wereldoriëntatie (W.O.) en muzische vorming (Muvo).Deze kaartjes zou ik graag aanmaken,daarom wil ik je vragen of je het zou zien zitten om de word-bestanden van de blauwe kaartjes met mij te delen, dan kan ik een aantal benamingen . Dat zou ik heel fijn vinden. Ikzelf wil op mijn beurt jou graag volgende Belgische site leren kennen http://www.klascement.net. Het is een heel toffe en interessante site gamaakt door en voor leerkrachten. Je vindt er allerlei interessant materiaal voor de klas en voor je lessen. Registreren is gratis.

  Vriendelijke groetjes vanuit Westerlo(België)
  juf Machteld

 2. Wauw wat een leuke kaarten! Ik wil ze graag gaan gebruiken en ik lees dat je tegen een kleine vergoeding de kaarten in Word deelt. Graag zou ik willen weten welk bedrag je als vergoeding vraagt.

 3. Wauw, wat een leuke kaarten! Ik zou ze komend schooljaar graag gaan gebruiken. Is het mogelijk om de kaarten in Word te ontvangen? Ik zie dat je hier een kleine vergoeding voor vraagt. Graag zou ik weten wat je voor vergoeding vraagt.

  Met vriendelijke groet,

  Mariska

 4. Hallo, die kaarten zien er echt geweldig uit! Ik wou deze ook maken, maar ik vind enkel de gewone monstertjes bij de leerkrachten resources. Ik vind dus die monstertjes die toepasselijk zijn voor de monstertjes niet…
  weet jij misschien waar ik deze kan vinden?
  Bedankt!

  • Hallo,

   Ik heb allerlei bestanden bekeken en gebruikt voor de kaarten. Ik kan je dus niet precies zeggen waar ik ze gevonden heb, sorry.

   Groetjes,
   Juf Inger

 5. Hallo hallo…. wat een leuke dagritme kaarten. Ik mis er wel een aantal. Kan dit eventueel nog gemaakt worden of is er een mogelijkheid dat ik het zelf maak met de plaatjes erbij?

  groetjes

   • Beste Inger,

    Super bedankt voor je mooie dagritmekaarten. De llm vinden ze super! Ik wil er zelf nog een paar bij maken, want ik lees dat je een format op je site hebt. Ik heb nu echt de hele site en jouw website doorzocht, maar kan helaas nergens het format (met blauwe rand) vinden.

    Kun je mij aangeven waar hij staat?

    Groetjes,
    Nicole

    • Beste Nicole,

     Enige tijd geleden heb ik het bericht aangepast met onderstaande tekst:

     Bij deze dagritmekaarten is tegen een kleine vergoeding een format in word beschikbaar. Mocht u interesse hebben, mail dan naar info@jufinger.nl. Dit is echter voor eigen gebruik en het is niet de bedoeling dat de kaarten die u zelf maakt vrij gedeeld worden.

     Met vriendelijke groet,
     Juf Inger

     • Hallo,

      Ik heb interesse in de dagritme kaarten (format) zodat ik ze eventueel qua tekst kan aanpassen. Ik ga ervan uit dat dat kan?
      Welke vergoeding en op welke rekening kan ik het geld dan overmaken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *