Zomerse dagritmekaarten

Al jaren gebruik ik in de klas dagritmekaarten. Door het lesrooster iedere dag op het bord te hangen weten de leerlingen wat ze die dag kunnen verwachten. Al eerder maakte ik dagritmekaarten in verschillende thema’s, maar i.v.m. copyright heb ik besloten een aantal thema’s te verwijderen. Hierdoor werd de spoeling wel wat dun en daarom besloot ik weer een nieuw thema toe te voegen. Zomerse dagritmekaarten met een vleugje fruit.

Zomerse dagritmekaarten

Een heel jaar zomer in de klas is toch geweldig?

zomerse dagritmekaarten
Waarom de keuze voor dit thema?

Heel eerlijk was ik eigenlijk op zoek naar toffe cactussen om te gebruiken voor nieuwe dagritmekaarten. Ik merk namelijk dat het thema ‘cactussen’ erg leeft bij leerkrachten momenteel en ik vind het zelf ook leuk. Tijdens die zoektocht kwam ik echter het zomerse fruit tegen dat ik nu heb gebruikt en na een korte poll op Instagram waarvan de eigenlijk de hele tijd 2/3 van de stemmers voor was, was ik snel om en maakte ik zomerse dagritmekaarten.

Lees ook: Dagritmekaarten Classdojo

Credits afbeeldingen

De vrolijke afbeeldingen in dit thema heb ik niet zelfgemaakt. De credits gaan volledig naar:

Food vector created by freepik – www.freepik.com

Food vector created by pikisuperstar – www.freepik.com

Dagritmekaarten downloaden

In totaal heb ik 38 verschillende kaarten gemaakt die je gratis kunt downloaden. Het is eventueel mogelijk om voor een bedrag van €3,00 het format van de kaarten te kopen om zelf extra kaarten te maken. Stuur mij dan een e-mail met in de onderwerpregel dat het gaat om de zomerse dagritmekaarten.

Downloaden zomerse dagritmekaarten

Share Button