Winactie: Spiekwaaier rekenen en taal van Lesmaatje.nl

 

 

Enkele materialen van Lesmaatje.nl zijn al bekend bij ons. Zo heeft juf Inger de rekenposters al in haar klas hangen en die zien er erg mooi uit. Klik hier om die blog te lezen. Daarnaast heeft Lesmaatje.nl ook educatieve taalposters en een verzameling hiervan hebben ze in de spiekwaaier gemaakt op A5 formaat. Ze hebben een spiekwaaier met alle rekenposters, met alle taalposters en een spiekwaaier waar beide vakken in zitten. Klik hier om te zien welke posters erin zitten. Bij het zien van deze spiekwaaier werd ik meteen enthousiast en kreeg ik genoeg ideeën om de waaier op school in te zetten.

Doordat alle reken- en taalposters in de waaier zitten en in kleur op A5 formaat gedrukt zijn, zijn ze makkelijk te gebruiken door de leerlingen zelf of bij de instructietafel. Dit jaar ga ik 1 dag in de week remedial teaching geven aan leerlingen van groep 3 t/m 8. Bij deze één op één begeleiding wil ik de spiekwaaier zeker als hulpmiddel inzetten. Door de diversiteit van de posters is de waaier vanaf groep 3 te gebruiken.

Winactie!

Wil jij nu ook de mooie spiekwaaier rekenen & taal van Lesmaatje.nl winnen? Dan heb jij geluk! Wij mogen twee van deze mooie waaiers weggeven. Laat in een reactie op de website weten waarom jij graag wilt winnen en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars. Op dinsdag 5 september worden de winnaars bekend gemaakt.

Op 5 september 2017 zijn de winnaars bekend gemaakt.

Bestellen

Mocht je niet kunnen wachten op de winactie of blijkt dat je helaas niet hebt gewonnen dan kun je de spiekwaaier natuurlijk bestellen op lesmaatje.nl. Tijdelijk is deze zelfs te bestellen met 20% korting en dat betekent dat de waaier geen €20.- kost, maar €16,-. Bij meer dan vijf exemplaren kun je contact opnemen met lesmaatje.nl voor een vrijblijvende offerte.

Deze blog is geschreven in samenwerking met lesmaatje.nl

Share Button