Enkele materialen van Lesmaatje.nl zijn al bekend bij ons. Zo heeft juf Inger de rekenposters al in haar klas hangen en die zien er erg mooi uit. Klik hier om die blog te lezen. Daarnaast heeft Lesmaatje.nl ook educatieve taalposters en een verzameling hiervan hebben ze in de spiekwaaier gemaakt op A5 formaat. Ze hebben een spiekwaaier met alle rekenposters, met alle taalposters en een spiekwaaier waar beide vakken in zitten. Klik hier om te zien welke posters erin zitten. Bij het zien van deze spiekwaaier werd ik meteen enthousiast en kreeg ik genoeg ideeën om de waaier op school in te zetten.

Doordat alle reken- en taalposters in de waaier zitten en in kleur op A5 formaat gedrukt zijn, zijn ze makkelijk te gebruiken door de leerlingen zelf of bij de instructietafel. Dit jaar ga ik 1 dag in de week remedial teaching geven aan leerlingen van groep 3 t/m 8. Bij deze één op één begeleiding wil ik de spiekwaaier zeker als hulpmiddel inzetten. Door de diversiteit van de posters is de waaier vanaf groep 3 te gebruiken.

Winactie!

Wil jij nu ook de mooie spiekwaaier rekenen & taal van Lesmaatje.nl winnen? Dan heb jij geluk! Wij mogen twee van deze mooie waaiers weggeven. Laat in een reactie op de website weten waarom jij graag wilt winnen en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars. Op dinsdag 5 september worden de winnaars bekend gemaakt.

Op 5 september 2017 zijn de winnaars bekend gemaakt.

Bestellen

Mocht je niet kunnen wachten op de winactie of blijkt dat je helaas niet hebt gewonnen dan kun je de spiekwaaier natuurlijk bestellen op lesmaatje.nl. Tijdelijk is deze zelfs te bestellen met 20% korting en dat betekent dat de waaier geen €20.- kost, maar €16,-. Bij meer dan vijf exemplaren kun je contact opnemen met lesmaatje.nl voor een vrijblijvende offerte.

Deze blog is geschreven in samenwerking met lesmaatje.nl

Share Button

59 Comments on Winactie: Spiekwaaier rekenen en taal van Lesmaatje.nl

 1. Ja! Heel graag om te gebruiken in ons unit onderwijs waarin eigenaarschap een belangrijk speerpunt is. Hoe mooi dat kinderen leren zelf uitdagingen op te lossen. Het zou mooi zij om deze uit te proberen zodat we ze later misschien een plek kunnen geven in de unit of zelfs ieder kind ervan te voorzien. Complimenten voor de mooie kaarten!

 2. Ik zou hem heel graag winnen en gebruiken in mijn groep 8. Ik heb veel kinderen van buitenlandse afkomst en zij hebben niet alle groepen in Nederland doorlopen en sommige hebben hierdoor een ongevraagde achterstand.
  Ik zou hem inzetten ter voorbereiding bij de citotrainlessen waar ik begin van het jaar al mee start.

 3. Die zou bij mij goed van pas komen! Komend jaar voor eerst sinds lange tijd weer een combinatiegroep, handig om de spiekwaaier centraal neer te leggen en dat de kinderen zelf even kunnen op zoeken!
  ??

 4. Dit lesmaatje Is super handig en zou ik graag willen ontvangen. Mijn groep 7 wil graag een ‘maatje’ om samen nog beter te kunnen worden in rekenen en taal. Alvast bedankt.

 5. Wauw, die wil ik graag hebben voor in mijn groep 6-7-8.
  Dan kunnen de kinderen nog zelfstandiger aan de slag met de verwerking van de stof!

 6. Ja! Die zou ik graag willen winnen! A.s maandag ga ik ook weer beginnen met het inrichten van de klas! Komend jaar heb ik ook een lio naast mij, waardoor ik extra tijd heb om instructie te geven aan kleine groepjes! Die waaier zou dan goed van pas komen ?

 7. Oo dat zou zo goed van pas komen! Ik krijg een zwakke groep die veel moeite hebben met dit soort basisstof dus ik zou deze spiekwaaiers elke dag optimaal kunnen gebruiken!

 8. Deze zou ik heel graag winnen! Voor een tweetal leerlingen uit mijn groep heel nuttig als extra ondersteuning. Veel praktischer dan allerlei losse blaadjes of aantekeningen om ze verder te helpen op reken- en taalgebied.

 9. Wauw, hoe tof! Zou hem graag willen hebben om te gebruiken bij verlengde instructies als ik volgend jaar voor het eerst start in mijn eigen groep 3!

 10. Jaaaa wat maakt mijn klas fraaier? Een mooie spiekwaaier!
  Als de kinderen het even niet meer weten, gewoon even vergeten
  Dan is het super hier even op te mogen kijken.
  Ze zullen er blij mee zijn, dat zal wel blijken 🙂

 11. Ik heb onlangs de posters van lesmaatje besteld en mijn collega’s zijn er ook erg enthousiast over. Deze spiekwaaiers zouden bij ons ook er van pas komen! Ik doe graag mee met de winactie!

 12. Jaaaaaaaaa voor in de SBO+ groep waarin ik met veel verschillende niveaus werk.

  Fijn dat de leerlingen ze ook af en toe zelf kunnen gebruiken!

 13. Zou super zijn voor de kinderen uit mijn Taalschakelklas. Ik geef les aan Nieuwkomers die net in Nederland zijn en een grote (leer)achterstand in korte tijd moeten inhalen. De waaier zal heb hier zeker bij kunnen helpen!

 14. Graag doe ik mee. Zou super zijn. Om kinderen succes ervaringen op te laten doen. Kan gebruikt worden bij de instructie groepen en bij de RT.

 15. Deze zou ik graag winnen. Een top waaier. Door het spieken leren de kinderen de benodigde informatie uiteindelijk toch op te nemen.
  Voor de kinderen leuk omdat ze hier officieel mogen spieken. Zal zeker goed gebruikt worden in de klas.
  Ik ga duimen!

 16. Dít is gaaf!! Ik zou deze echt heel graag winnen!! Sommige kinderen duizelt alle info, de posters zijn onwijs mooi en goed en komen zo nóg beter tot hun recht! Deze waaier is echt een topidee! Ik doe mee!

 17. Wauw deze spiekwaaier zou ik graag willen winnen! Handig te gebruiken tijdens mijn werk als onderwijs assistent, maar natuurlijk ook tijdens mijn derde stage als leerkracht ??

 18. Heel graag… voor de toppers in mijn klas… een mooi hulpmiddel voor de kanjers die het nog lastig vinden.. kunnen zij ook ervaren dat ze met een beetje hulp(kaart) het ook weten!!

 19. Oh heel graag! Kan ik misschien zelf soms nog wel gebruiken nu ik na vele jaren onderbouw weer in de bovenbouw lesgeef!??
  En hij is natuurlijk superhandig voor de kinderen in mijn groep!!?

 20. Jaa! Deze zou ik graag winnen! Kan goed van pas komen wanneer ik volgend jaar helemaal zelf voor de klas mag (nu lio bij kleuters)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *