Winactie: Spelen met Engels

Sinds ik gewisseld ben van baan heb ik een nieuwe website tussen mijn favorieten staan: www.spelenmetengels.nl. Als je op een school gaat werken waar de leerlingen al Engels krijgen vanaf groep 1 dan wil je als leerkracht in groep 7/8 wel goed lesmateriaal hebben. Zeker als je wat extra’s zoekt bij de methode of juist iets voor erbij. Spelen met Engels is voor mij een fantastische ontdekking geweest en ik haal er nog steeds veel goede ideeën vandaan.

CLIL-training

Via Social Media volgde ik Lauren al wat langer, maar in het schooljaar 2017-2018 mochten wij met ons schoolteam een training CLIL bij haar volgen. Passend bij wat wij zochten en nodig hadden, maakte Lauren een goede, leerzame training. Na iedere training was ik weer vol enthousiasme en wilde ik het liefst meteen aan de slag. Ik schreef zelfs een blog over deze trainingen, omdat ik ze echt aan kan raden aan iedere school waar men via CLIL aan de slag wil met Engels. Lauren is trouwens in het echt net zo inspirerend als op haar site en social media.

Lesmateriaal

Bij verschrikkelijk veel verschillende thema’s staan er op Spelen met Engels ideeën vol met lesmateriaal. Wat ik sowieso erg tof vind, is dat er jaarlijks bij het thema van de Kinderboekenweek ideeën worden geplaatst. Dat is één van mijn favoriete weken van het schooljaar en het is dan leuk om het thema in diverse vakken terug te laten komen. Lauren maakt dat voor Engels net iets makkelijker dan wanneer je zelf zou moeten gaan zoeken.
Verder zijn de suggesties voor die 5 minuten die je soms over hebt de moeite waard om te lezen. Klassikale spellen, bewegend leren, raadels en doordenkers, er is op die pagina van alles te vinden om een paar minuten lestijd te vullen. Op school willen wij graag dat soort tijd besteden aan wat Engels en Spelen met Engels geeft dan net weer andere ideeën dan die ik zelf zou bedenken.

Winactie

Naast de vele ideeën die gratis gedeeld worden op Spelen met Engels is er ook een webshop vol leuke producten. Uit deze webshop mag ik vier toffe producten weggeven. Namelijk van elk kwartet dat Spelen met Engels heeft gemaakt één exemplaar!

Winnen?

Kijk snel op de website welk kwartet jij wel zou willen winnen voor je klas en laat dat in een reactie weten. Reageren kan onder dit bericht, op FacebookInstagram of Twitter. Reageer je overal? Dan maak je dus vier keer kans.
Delen op social media vinden we erg leuk.

Wil je ons volgen? Dan ben je van harte welkom.
Facebook: Juf Inger en Spelen met Engels
Instagram: Juf Inger en Spelen met Engels (juf Lauren)
Twitter: Juf Inger en Spelen met Engels

Je kunt deelnemen aan deze winactie tot vrijdag 26-10-2018 18:00. De winnaars zullen dan bekend gemaakt worden op mijn website en via Facebook en een persoonlijk bericht ontvangen.

Share Button