Winactie: Kleuteruniversiteit

Vijf jaar jufinger.nl is meteen een mooi moment om terug te kijken. In die vijf jaar heb ik namelijk best wat bijzondere dingen mogen doen met dank aan mijn website. Één van die bijzondere dingen is het project dat ik heb gemaakt voor Kleuteruniversiteit. Door Sanne werd ik gevraagd of ik een project wilde maken en dat wilde ik wel proberen. Het heeft me ontzettend veel tijd en energie gekost, maar wat was, en ben, ik trots op het eindresultaat.

Verkeer en vervoer

Kleuteruniversiteit heeft bij ontzettend veel onderwerpen projecten geschreven. Bij ieder project speelt een prentenboek een grote rol. Mijn project sluit goed aan bij thema verkeer & vervoer. Ik vond het toen fijn om een thema te kiezen dat niet zo seizoensgebonden was, omdat ik geen idee had hoe lang ik bezig zou zijn met het schrijven ervan. Bij het thema verkeer zijn op dit moment zelfs maar twee projecten, omdat er minder prentenboeken rondom dit onderwerp zijn om goed mee aan de slag te kunnen gaan.  Achteraf ben ik heel blij dat ik niet iets af moest hebben voor bijvoorbeeld de winter, want dat zou met nooit gelukt zijn. Ik vind het echt zo knap van de auteurs die meerdere projecten op hun naam hebben staan. Er zit namelijk onwijs veel werk in een project.

Gewonnen

Het prentenboek dat in mijn project een hoofdrol speelt is het prentenboek Gewonnen van Ruth Wielockx. De boeken van deze schrijfster zijn wat mij betreft sowieso aanraders. Wat ik het mooie vind aan Gewonnen is het verrassende eind. De kaft en de pagina’s verklappen echt niets over de afloop en daarom is het voor kinderen een grote verrassing. Ik ga hier natuurlijk niets verklappen. Geloof mij maar, het is goed bedacht.

Inspiratiedagen

Wat ik erg tof vond tijdens mijn periode bij Kleuteruniversiteit waren de inspiratiedagen. Toen stonden ze nog een beetje in de kinderschoenen, maar toen waren ze al inspirerend. In de afgelopen jaren kan het niet anders dan dat ze nog beter zijn geworden. Ik heb er drie mee mogen maken en over alle drie heb ik een blog geschreven. Deze dagen raad ik alle kleuterleerkrachten aan. Je hoeft daarvoor niet met de projecten van Kleuteruniversiteit te werken. Sowieso zul je na zo’n dag geïnspireerd naar huis gaan.

Winactie

Gelukkig wilde Kleuteruniversiteit ook meewerken aan een winactie deze week met mijn project. Het project Gewonnen is nog nooit eerder met een winactie te winnen geweest en dat is dus best even bijzonder. Vanwege mijn vijf-jarig bestaan, mag ik maar liefst vijf mensen blij maken!

Winnen?

Reageer dan onder dit bericht, op FacebookInstagram of Twitter, en laat weten waarom jij met het project aan de slag zou willen gaan.
Reageer je overal? Dan maak je dus vier keer kans.
Delen op social media vinden we erg leuk.

Wil je ons volgen? Dan ben je van harte welkom.
Facebook: Juf Inger en Kleuteruniversiteit
Instagram: Juf Inger en Kleuteruniversiteit
Twitter: Juf Inger en Kleuteruniversiteit

Je kunt deelnemen aan deze winactie tot vrijdag 26-10-2018 18:00. De winnaars zullen dan bekend gemaakt worden op mijn website en via Facebook en een persoonlijk bericht ontvangen.

Share Button