Slinger: Vrolijk Pasen

Nu de zon meer schijnt en de temperatuur een beetje oploopt, begint het voorjaarsgevoel toch wel echt te komen. Zo is volgende week voor mijn gevoel ineens al het Paasweekend en in de klas heb ik daar eigenlijk nog maar weinig aan gedaan. Gelukkig kan ik mijn klaslokaal gemakkelijk in paasstemming brengen met deze ‘Vrolijk Pasen’ slinger van juf Ellen.

De slinger

Juf Ellen maakte een vrolijke paasslinger met daarop ‘Vrolijk Pasen’. Waarschijnlijk zullen Christelijke scholen deze slinger minder geschikt vinden in verband met de paaseieren en paashazen die op de slinger staan.

Gratis download

Als je hieronder klikt op download, zal de slinger meteen op je computer opgeslagen worden. Waarschijnlijk vind je de map terug bij de downloads op je computer.

Download ‘Slinger Vrolijk Pasen’

Meer paasversiering

De Hema heeft ook een leuke paasslinger te koop. Verder zijn deze plastic eieren erg leuk om te gebruiken in het onderwijs. Als je ze verstopt, is het niet erg als ze niet gevonden worden. Je kunt er echter ook raadspelletjes mee spelen of bijvoorbeeld sommen in doen en de leerlingen bewegend laten leren.

Dit bericht bevat affiliate links.

Share Button