Thema donuts: motiverende posters en kaarten

Welk thema heb jij dit jaar in je klaslokaal hangen? Ik twijfelde lang tussen de thema’s uit mijn eigen webwinkel, maar zag ook toffe thema’s op andere websites. Mijn geluksmomentje kwam toen ik op Instagram de winactie van Alles voor de klas won. De dagritmekaarten donuts waren voor mij. Bij deze set besloot ik zelf nog wat extra materialen te maken voor in mijn klaslokaal om het thema donuts op diverse manieren terug te laten komen. Zo ontstonden deze motiverende posters en kaarten.

Teksten op kaarten en posters

Om in het Nederlands goede quotes te bedenken passend bij donuts vond ik wat lastig. Ik heb mijn inspiratie voor teksten daarom via Pinterest door te zoeken op ‘donut classroom theme’. Sowieso is het handig om op Pinterest in het Engels te zoeken als je voor een thema lesideeën zoekt.

Voor de kaarten heb ik de volgende tekst gebruikt: ‘We’re gonna have a hole lot of fun this year’. Ik heb de kaarten in vier verschillende kleuren gemaakt en je kunt ze downloaden als pdf. Door vier kaarten op één pagina te printen, krijg je het juiste formaat.

Op de posters staan vier verschillende teksten:

  • Donut stop believin’
  • Donut worry , be happy
  • Donut stress, just do your best
  • Donut even give up

De posters zijn geschikt om te printen op A4 of A3.

De posters en kaarten zijn hieronder gratis te downloaden.

Gratis downloads

Kaarten Donuts

Posters Donuts

Share Button