Kinderboekenweek 2023: Vlaggenlijn

Net als de afgelopen jaren mag de vlaggenlijn voor de Kinderboekenweek 2023 natuurlijk niet ontbreken op mijn site. Dit jaar heb ik zelfs meerdere vlaggenlijnen gemaakt die je gratis kunt downloaden. Daarnaast hoop ik weer themapakket te maken en dat zal ik dan plaatsen op mijn account bij Voordeleerkracht.nl. Wil je weten wat je ongeveer kunt verwachten in dat pakket? Bekijk dan waar het pakket in 2021 uit bestond.

Alle materialen voor de Kinderboekenweek 2023 kun je hier vinden.

Vlaggenlijn 1

Deze vlaggenlijn bestaat uit 13 vlaggetjes met daarop de tekst ‘Bij mij thuis’. Voor de spaties is een vlag gemaakt van een huis met een boek.

Download ‘vlaggenlijn 1‘.

Vlaggenlijn 2

Vlaggenlijn 2 voor 2023 bestaat uit 35 vlaggetjes. Als spaties zijn er vlaggetjes met alleen een afbeelding. De tekst op deze vlaggenlijn is: ‘Kinderboekenweek 2023 bij mij thuis!’

Download ‘vlaggenlijn 2‘.

Vlaggenlijn zwart-wit

Vorig jaar was er een vraag naar een vlaggenlijn in het zwart-wit. Dit jaar heb ik daarom beide vlaggenlijnen ook in grijstinten gemaakt.

Download ‘vlaggenlijn 1 z-w‘.

Download ‘vlaggenlijn 2 z-w‘.

Meer versiertips

Ballonnen laten iets al snel feestelijk lijken. Je kunt bij het thema ‘Bij mij thuis’ kiezen voor de school als thuis. Ballonnen met ‘Welkom thuis’ zijn dan een leuke optie.

Dit bericht bevat affiliate links.

Share Button