Dagritmekaarten op je bord zorgen ervoor dat leerlingen goed weten wat ze kunnen verwachten op een dag. In de bovenbouw gebruik ik ze ook nog steeds en dat doe ik met veel plezier. Momenteel ben ik Canva.com aan het ontdekken en met dat programma heb ik nu een nieuwe set feestelijke dagritmekaarten gemaakt. Met deze kaarten is je bord meteen een feestje. Voor het schooljaar 2020-2021 is deze set, hopelijk, nog net op tijd online.

Feestelijke dagritmekaarten – de inhoud

De set feestelijke dagritmekaarten heb ik zo volledig mogelijk geprobeerd te maken. De gehele set bestaat daarom uit 101 kaarten. In tegenstelling tot bij de eerdere dagritmekaarten die ik maakte, is er van deze set geen format beschikbaar. Wel zitten er in de complete set vijf lege kaarten waar met stift zelf het vak opgeschreven kan worden. Als de kaart eerst gelamineerd wordt en daarna pas beschreven met whiteboardmarker is het daarna weer gemakkelijk te verwijderen.

Feestelijke dagritmekaarten

Opmaak
Alle dagritmekaarten beginnen met een hoofdletter en ik heb gebruik gemaakt van het lettertype Arima Madurai Medium. Dit lettertype vond ik prettig lezen en vrolijk om te zien. De kaarten zijn 22 centimeter breed en bijna 8,5 centimeter hoog.

Op zoek naar andere dagritmekaarten? Klik hier.

De volgende kaarten heb ik gemaakt:

Mocht u een vak of kaart missen dan kunt u die zelf maken met de lege kaarten. Ik zal, helaas, geen nieuwe kaarten meer toevoegen aan deze set. Natuurlijk kunt u wel een reactie achterlaten met welke kaart er ontbreekt. Wellicht neem ik deze dan mee in de volgende set(s) die ik zal maken.

Feestelijke dagritmekaarten – Kosten

De basisset met daarin de standaardvakken is gratis. Voor de uitbreiding vraag ik een vergoeding van €2,50. Stuur een mailtje naar info@jufinger.nl met het onderwerp feestelijke dagritmekaarten. Ik zal dan een betaalverzoek sturen via de mail en binnen 5 werkdagen na ontvangst van het bedrag ontvangt u de dagritmekaarten per mail.

Feestelijke dagritmekaarten – Downloads

Download de gratis basisset.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *