Feest met juffrouw Femke – 10 jaar jufinger.nl

Dit bericht is tof en jammer tegelijk. Het is namelijk het laatste bericht van deze geweldige 10-daagse vol toffe winacties. Tegelijk heb ik Femke expres bewaard, want als ik met iemand dit feest wel eindigen is het met juffrouw Femke. Nu vraag je je misschien af waarom dat zo is. Lees dan snel verder om dat te ontdekken en wat je vandaag kunt winnen.

Mijn voorbeeld

Het blijft gek om dat te lezen. Femke zegt en deelt dit zo af en toe op social media en de eerste keer dacht ik echt dat ze een grapje maakt. Ik? Een voorbeeld? Maar het is dus zo dat ik er dus blijkbaar voor gezorgd heb dat Femke jaren geleden besloot ook haar ideeën te delen. Nou, het is wel duidelijk dat dat een goede beslissing is geweest.

De rollen zijn ondertussen een beetje omgedraaid. Femke is nu mijn voorbeeld. Ze heeft een geweldig team dat lesideeën en lesmateriaal maakt en deelt via juffrouwfemke.com. Ook de webwinkel van Femke staat bomvol geweldig materiaal en ik heb al regelmatig blije leerkrachten gezien die met veel plezier gebruik hebben gemaakt van alles dat gedeeld wordt. Werken met materiaal van juffrouw Femke is ook gewoon een feest!

Juffrouw Femke en meer

Femke heeft niet alleen een geweldige website online staan, maar doet daarnaast nog meer toffe dingen. Samen met Esther, die van Onderwijswereld-PO, maakte ze de wijzers voor Pica, en dat is handig, praktisch materiaal. Over de Wijzer in groepsvorming heb ik begin dit jaar op mijn site een review gedeeld en de Wijzer in werkvormen heb ik in de kast liggen om over te schrijven. Bij beide wijzers vind ik het vooral heel handig dat ze een verzamelwerk zijn die je als leerkracht uren online zoekwerk gaan schelen. Ze werken zeker werkdrukverlagend.

Verder hebben Esther en Femke samen ‘Voor de leerkracht’ online gezet. Ik vind het ideaal om daar mijn producten, het zijn er maar zes momenteel, aan te bieden en er zo een klein beetje geld aan te mogen verdienen. Het maken van goed lesmateriaal kost soms best veel tijd en niet alles hoeft maar gratis gedeeld te worden.

Winactie

Ik vind de winactie van vandaag echt een topper om mee te eindigen. Drie leerkrachten kunnen namelijk een waardebon van €50,- winnen voor de webwinkel van juffrouw Femke. Daar kun je lekker van shoppen!

Welk product zou jij sowieso kopen als je die €50,- wint? Laat het weten in een reactie en wie weet kan jij binnenkort lekker aan de slag in de klas met producten die je kocht bij Femke.

Al eerder deze week gewonnen? Geen probleem! Nieuwe ronde = nieuwe kansen :-).

Let op: Deze winactie duurt slechts 24 uur. Laat dus voor vrijdagavond 27 oktober 2023 20:00 uur weten dat je mee wilt doen! Ik neem via de mail contact met je op als je hebt gewonnen.

Share Button