En toen? Vlaggenlijnen

Alle materialen voor de kinderboekenweek 2021 en ook een nieuwe vlaggenlijn, vind je hier

Vorig jaar zag ik op een website een toffe vlaggenlijn om de klas of school mee te versieren tijdens de Kinderboekenweek. Terwijl ik bezig was met een blog vol ideeën om de school te versieren, wilde ik zoiets toevoegen aan het lijstje, maar ik kon er geen vinden. Daarom ben ik maar zelf aan de slag gegaan met een aantal En toen? Vlaggenlijnen die je kunt printen en ophangen tijdens de Kinderboekenweek 2020.

Alle slingers zijn gemaakt op posterformaat. Je kunt ze dus afdrukken als A3

Kinderboekenweek 2020 – Letterslinger

Voor de letterslinger heb ik ervoor gekozen om in de letters een oud boek af te beelden. Iedere letter staat in een eigen bestand in de gecomprimeerde map. Om de vlaggenlijn ‘Kinderboekenweek 2020’ te kunnen maken moet je een aantal letters meerdere keren printen.
K – 3x
N – 2x
E – 5x
20 – 2x
De overige letters heb je maar één keer nodig.

Vlaggenlijnen kopen

Geen zin om zelf te knutselen? Er zijn ook toffe vlaggenlijnen te koop die goed passen bij het thema.

Kinderboekenweek 2020 – Vlaggenlijn

De vlaggenlijn is één bestand met alle vlaggen op posterformaat. Door met een perforator bovenin bij iedere vlag twee gaatjes te maken en daar een touw doorheen te trekken kun je vrij gemakkelijk de slinger maken. Op de vlaggen staat een archeologische opgraving met daaroverheen de letters ‘Kinderboekenweek 2020’.

En toen? Vlaggenlijnen

Naast bovenstaande slingers staat er bij de downloads nog een vlaggenlijn met ‘En toen?’ en een vlaggenlijn met lege vlaggetjes met daarop de archeologische opgraving afgebeeld.

Downloads

De downloads starten meteen als je op de link klikt. Het kan zijn dat het wordt opgeslagen in een map. Kijk dus goed bij de downloads op je computer als je het document niet meteen ziet.

Kinderboekenweek 2020 – Letterslinger

Kinderboekenweek 2020 – Vlaggenlijn

En toen? – Vlaggenlijn

Vlaggenlijn zonder tekst

Illustraties van:

Kinderboekenweek 2020 – Letterslinger

Book vector created by valadzionak_volha - www.freepik.com

Vlaggenlijn

Design vector created by macrovector - www.freepik.com

Dit bericht bevat affiliate links.

Share Button