De Schooldag Planner

Een paar weken geleden was ik aan het mopperen tegen een collega dat ik maar geen manier gevonden kreeg dit schooljaar om bij te houden wat ik nog moest doen. Vorig schooljaar deed ik dat op een fijn notitieblok, maar op een andere school hebben ze andere spullen. Ik kon mijn weg er niet in vinden dit schooljaar. En toen ontdekte ik op de NOT2017 De Schooldag Planner bij Leerkrachtorganizer in de stand. Die zag er handig uit! Ik had het geluk dat ik er één mee naar huis, school, mocht nemen om eens te kijken of dit de oplossing zou kunnen zijn voor mijn probleem dit schooljaar.

Heb jij ook een zelfde soort probleem of hou je gewoon van lijstjes? Lees dan zeker even verder tot onderaan het bericht.Een groot voordeel aan De Schooldag Planner vind ik het uiterlijk en de grootte. Dichtgeklapt is het een vrolijk ding op je bureau en neemt het niet teveel ruimte in. De manier waarop bedacht is dat je op de ene kant opschrijft wat je voor en onder schooltijd wilt doen en op de andere kant na schooltijd, werkt voor mij prettig. Ik kan goed afvinken in de planner, alhoewel ik de rondjes daarvoor eigenlijk niet echt gebruik. Ik zet gewoon een krul door de dingen die ik gedaan heb.

Door De Schooldag Planner op mijn bureau had ik de week na de NOT al 3 dingen gedaan die ik eerder steeds vergat. Onder schooltijd dacht ik er dan aan, maar vergat het ergens te noteren. En na schooltijd was ik het dan weer vergeten. Nu had ik eindelijk iets moois en handigs om het onder te schooltijd toch kwijt te kunnen.

Als ik klein minpuntje aan De Schooldag Planner moet noemen dan is het dat niet in ieder vak lijntjes staan. In witte vakken ga ik vaak scheef schrijven en dat vind ik dan minder mooi. Iets met perfectionisme ;-).

Winactie

Extra gaaf is dat ik in samenwerking met Leerkrachtorganizer drie keer een exemplaar van De Schooldag Planner weg mag geven. Hoe kan jij kans maken? Laat een reactie achter onder dit bericht waarom jij De Schooldag Planner zou moeten winnen. Onder de reacties zal ik twee van de drie exemplaren verloten. Het derde exemplaar kan je alleen winnen voor een ander via Facebook.
Laat op Facebook in een reactie weten wie jij De Schooldag Planner zou willen geven. Die collega die al zoveel structuur heeft en waar het echt bij past, de juf of meester van je kind die wel een leuk cadeau verdient. Het is wel de bedoeling dat die ander het krijgt en dat je het niet stiekem zelf houdt.

Zorg je er ook even voor dat je zowel de pagina van Leerkrachtorganizer als mijn pagina leuk vindt?

Op maandag 27 februari zal ik de winnaars bekend maken. Carnavalsmaandag past wel bij de voorkant met die mooie confetti.

Share Button