Een paar weken geleden was ik aan het mopperen tegen een collega dat ik maar geen manier gevonden kreeg dit schooljaar om bij te houden wat ik nog moest doen. Vorig schooljaar deed ik dat op een fijn notitieblok, maar op een andere school hebben ze andere spullen. Ik kon mijn weg er niet in vinden dit schooljaar. En toen ontdekte ik op de NOT2017 De Schooldag Planner bij Leerkrachtorganizer in de stand. Die zag er handig uit! Ik had het geluk dat ik er één mee naar huis, school, mocht nemen om eens te kijken of dit de oplossing zou kunnen zijn voor mijn probleem dit schooljaar.

Heb jij ook een zelfde soort probleem of hou je gewoon van lijstjes? Lees dan zeker even verder tot onderaan het bericht.Een groot voordeel aan De Schooldag Planner vind ik het uiterlijk en de grootte. Dichtgeklapt is het een vrolijk ding op je bureau en neemt het niet teveel ruimte in. De manier waarop bedacht is dat je op de ene kant opschrijft wat je voor en onder schooltijd wilt doen en op de andere kant na schooltijd, werkt voor mij prettig. Ik kan goed afvinken in de planner, alhoewel ik de rondjes daarvoor eigenlijk niet echt gebruik. Ik zet gewoon een krul door de dingen die ik gedaan heb.

Door De Schooldag Planner op mijn bureau had ik de week na de NOT al 3 dingen gedaan die ik eerder steeds vergat. Onder schooltijd dacht ik er dan aan, maar vergat het ergens te noteren. En na schooltijd was ik het dan weer vergeten. Nu had ik eindelijk iets moois en handigs om het onder te schooltijd toch kwijt te kunnen.

Als ik klein minpuntje aan De Schooldag Planner moet noemen dan is het dat niet in ieder vak lijntjes staan. In witte vakken ga ik vaak scheef schrijven en dat vind ik dan minder mooi. Iets met perfectionisme ;-).

Winactie

Extra gaaf is dat ik in samenwerking met Leerkrachtorganizer drie keer een exemplaar van De Schooldag Planner weg mag geven. Hoe kan jij kans maken? Laat een reactie achter onder dit bericht waarom jij De Schooldag Planner zou moeten winnen. Onder de reacties zal ik twee van de drie exemplaren verloten. Het derde exemplaar kan je alleen winnen voor een ander via Facebook.
Laat op Facebook in een reactie weten wie jij De Schooldag Planner zou willen geven. Die collega die al zoveel structuur heeft en waar het echt bij past, de juf of meester van je kind die wel een leuk cadeau verdient. Het is wel de bedoeling dat die ander het krijgt en dat je het niet stiekem zelf houdt.

Zorg je er ook even voor dat je zowel de pagina van Leerkrachtorganizer als mijn pagina leuk vindt?

Op maandag 27 februari zal ik de winnaars bekend maken. Carnavalsmaandag past wel bij de voorkant met die mooie confetti.

Share Button

184 reacties op De Schooldag Planner

 1. Dag juf Inger,

  eerst en vooral mijn complimenten met je website/facebookgroep. Je hebt me al meermaals geholpen wanneer mijn inspiratie ver zoek was.
  Ik ben sinds vorig jaar januari afgestudeerd en heb tot nu bijna constant kunnen werken. Momenteel sta ik in een derde leerjaar.
  Ik hou van mijn job en de kinderen en kan niet beschrijven hoeveel ik al heb bijgeleerd. Elke nieuwe ervaring, is er eentje voor het leven!
  Een minpuntje bij het springen van interim naar interim, is het bijhouden van alle verschillende regels, afspraken en administratie. Mijn duidend-en-één lijstjes helpen wel een beetje, maar meestal ben ik mijn lijstje al kwijt voor ik het heb kunnen afwerken. Je berichtje trok dan ook meteen mijn aandacht. Dat is net wat ik nodig heb!
  Alvast ontzettend bedankt voor de tip en hopelijk tot later!
  Warme groetjes, Juf Annelore

 2. Ik houd erg van lijstjes, maar heb er nog geen overzichtelijke manier voor gevonden. Losse briefjes werkt niet optimaal 😉
  Deze planner zou prachtig bij mijn agenda passen!

 3. Het lijkt mij de beste uitvinding ooit!!! Nooit meer overal losse briefjes, nooit meer een overvol hoofd. De ideale uitvinding om eens uit te proberen en van een chaos aan briefjes en een overvol hoofd op te ruimen. Top uitvinding!!!

 4. Sinds dit schooljaar werk ik in groep 1/2/3, waarin het vrij handig, en dus eigenlijk een noodzaak, is om de dagen goed in de plannen. Zo nu en dan is er niemand die me kan ondersteunen tijdens de ochtenden, waardoor ik mijn planningen voor de drie groepen maar in mijn notitieboekje krabbel en dan eigenlijk nog niet echt overzicht heb. Vandaar dat deze planner dé uitkomst zou zijn voor het overzicht en de planning bij mijn bijzondere combinatiegroep. 🙂

 5. Ik maak graag kans…. ben een juf van een groep 1… met veel dingen te doen… alles lukt nooit. Maar doorstrepen wat gelukt is… wat zal dat fijn voelen!!

 6. Ik zou de planner graag willen winnen:-) Ik werk fulltime in twee verschillende klassen en in twee verschillende bouwen. Dus alles goed organiseren is een vereiste! Nu doe ik dat met twee verschillende notitieboekjes van de Hema. Dus deze planner zou heel goed van pas komen. Heeft de Hema ook even rust hihi 😉

 7. Ik neem maandag een zesde leerjaar over tot einde schooljaar. En ik weet nu al dat ik elke dag wel 1001 dingen ga moeten vragen, opzoeken, uitpluizen. en waar ga ik die dan noteren, zonder van mijn boekentasje een papiermand te maken? Juist, 🙂 op de Schooldag Planner. Die helpt mij structuur te brengen in de chaos in mijn hoofd en op mijn bureau. Dus, Yes please Ik wil hem ook!

 8. Ik zou het graag willen winnen. Lijkt mij erg handig nu ik ook nog sinds drie weken op twee verschillende locaties werk ivm het niet meer bestaan van mijn functie binnen mijn werkplaats. Volgend schooljaar zal ik dan ook naar een andere school moeten. Er moet zo veel gebeuren nog ideaal zo’n planner dus

 9. Ik ben zó van de lijstjes! Ik ❤ van plannen! Alleen denk ik dat mijn duo het nog veel meer nodig heeft ? Daarom wil ik deze planner heel graag winnen voor mijn duo (stiekem….als kleine hint zelfs). Dus kom maar ??
  Gr Diane

 10. Ik zou hem dolgraag willen proberen. Het voelt nu afentoe alsof ik een rijdende trein bij moet houden die eerder vertrokken is dan ik. Wat een chaos soms. Zo werkt het ook voor collega’s hoor ik terug. Hopelijk kan ik hem daarna aan iedereen aanbevelen. Xxx

 11. Dit lijkt me echt iets voor mij! Lijkt me heerlijk om mee te werken en hoef ik niet alles meer op losse briefjes te noteren. Fijn instrument als je wat ouder wordt en je geheugen je soms wat in de steek laat

 12. Deze zou ik graag willen winnen/uitproberen.

  Waarom?
  Mijn vaste duo en ik hebben sinds dit schooljaar niet meer samen een groep
  M’n eerste duo-er dit schooljaar hield het 2 weken vol
  Mijn 2e duo-er hield het 3 maanden vol
  Ik ben nu m’n 3e duo-er aan het inwerken
  Ik werk dit gehele schooljaar eigenlijk in m’n eentje voor deze groep en ik werk ‘officieel’ maar 3 dagen. Dat betekent elke week overwerk zonder ervoor betaald te krijgen.
  Compleet het overzicht kwijt en dat voor een perfectionist zoals ik…
  Daarnaast heb ik m’n eigen bedrijf als fotograaf zijnde, ben ik getrouwd en heb twee hele leuke lieve jonge meiden en ben geregeld gestresst omdat ik het overzicht mis.
  Dus als dit mij kan helpen, heel heel heel erg graag!

 13. Ik ben ook erg benieuwd of het wat voor mij is!?
  Heb 2 dagen mijn eigen groep en werk een derde dag extra bij een hele pittige groep ter ondersteuning. Daarnaast volg ik een specialisatie studie. Je begrijpt: mijn hoofd loopt regelmatig over en ik vergeet steeds dingen. Ik schrijf veel op post-its, maar die verdwijnen weer makkelijk. Ik denk dat dit een uitkomst zou kunnen zijn. ? Ben benieuwd!

 14. Autsjh! Herkenbaar probleem! Lijstje na lijstje en veel te veel willen doen in een dag, waardoor de werkdagen vroeg begonnen en soms erg laat worden. Ik zou ‘m graag winnen!

 15. Ik zou de planner graag willen winnen! Natuurlijk heb ik ook de agenda van dezelfde uitgever, maar het is fijn om structuur te hebben in de vorm van een planner. Nu heb ik overal losse blaadjes liggen, waardoor ik soms nog steeds chaotisch ben.
  En de planner staat ook nog eens erg leuk op mijn bureau op school natuurlijk. 😉

 16. ooh dat lijkt me ideaal.. Ik heb nu losse briefjes liggen steeds en een lijstje in mijn telefoon met wat nog moet en dan ben je soms het overzicht helemaal kwijt. Een nieuw systeem hiervoor is dus erg wenselijk.

 17. Ik als onderwijsassistent kan ik hem ook goed gebruiken. Ik gebruik nu van die losse blaadjes maar die raak ik snel kwijt. Ik heb veel leerlingen die ik begeleid, dus zo planner zou geweldig zijn om te krijgen 🙂

 18. Wauw!Dit lijkt mij de perfecte vervanger voor mijn gele plakbriefjes die overal hangen. Die haal ik weg als ik de taak gedaan heb, maar soms verdwijnen ze al voordat ik er maar mee bezig ben geweest!
  Wat mij handig lijkt is dat je per werkgroep/groep/mt een bladzijde kan pakken… lekker overzichtelijk voor mijn chaotische hoofd!

 19. Ooh geweldig! Ik ga aankomend schooljaar aan mijn LIO beginnen en ik kan deze organiser ook heel goed gebruiken :). Ik ben iemand van de lijstjes en alles in een is een geweldige uitkomst!

 20. Oh wat zal ik ze graag willen winnnen, weg met al die gele briefjes op m’n bureau!
  Oh dat zal zo top zijn voor in mijn groep!
  Hij zal er leuk staan!!

  Nu ga ik maar duimen?

 21. Ik als onderwijsassistent werk nu ook met veel notitieblaadjes, maar die raak ik telkens kwijt. Niet handig. Dus het zo super handig zijn zo’n planner. Duidelijk en overzichtelijk. Want ik heb uit alle 12 de klassen leerlingen zitten die ik begeleid en voor elk kind moet ik weer dingen bedenken, dus als ik dat duidelijk voor mij heb, zal het een stuk makkelijker worden 🙂

 22. Wat handig! Ik zet dingen altijd in mijn telefoon maar onder schooltijd kijk ik daar niet op dus even snel noteren gaat altijd op kladblaadjes. Dat wordt zo snel een rommeltje!
  Zou leuk zijn als ik dit ook mocht uitproberen. Ik was op de NOT maar deze stand heb ik gemist, denk ik!

 23. Hallo Inger, wat een goed idee zo’n planner! Soms staan er zo veel dingen op het to-do lijstje?. Alles op een rijtje brengt rust en vermindert stress. Ik hoop dat ik 1 van de 2 mazzelaars zal zijn die een exemplaar gaan winnen?!!

 24. Ik zou m graag voor mezelf winnen. Kijken of dit hét ding is waardoor ik niet meer last minute al die kleine en grote moetdingen nog even moet regelen.

 25. Als juf met een hoog lijstjes gehalte lijkt me dit erg handig. ik zou hem dan ook graag winnen om zo mijn wazige brein helder te maken.

 26. Omdat mijn voornemen is om mijn bureau netjes te houden. We zijn druk aan het oefenen met de klas netjes opruimen. “Juf, dan moet jij je bureau ook opruimen!” Het zou al een hoop schelen als al die rond slingerende briefjes er niet meer liggen..

 27. Dit is wat ik zoek!! Ik werk op een basisschool in Aruba en door die hitte slaat mijn hoofd af en toe op hol. Mijn bureau is een bult van gele post-its. Maar doordat de ramen altijd open staan en ik een grote fan boven mijn bureau heb, eindigen deze post-its altijd op de grond en vervolgens in de prullenbak. Wat er dan weer voor zorgt dat ik de volgende dag weer alles aan het opschrijven ben, omdat ik het vergeten was.. Je snapt het wel, dit zou perfect zijn. Overzichtelijk en héél belangrijk: zwaar genoeg om niet weg te waaien…

  Warme groetjes vanaf Aruba!

 28. Wat zou dit een goede uitkomst voor mij zijn! Bij mij (mevrouw-to-do) in mijn agenda is het altijd een rommeltje en staat alles door elkaar. Ik schrijf het liefst ook alles op, voor mijn opleiding (pabo) en voor mijn stage en wat ik thuis moet doen.. dus dit zou mij echt heel erg helpen! Ik duim hard mee 🙂

 29. Deze zou ik heel graag winnen! Vanaf januari draai ik voor het eerst een groep fulltime en ik schrijf alles op, maar op losse blaadjes.. Niet erg handig!
  Op deze manier zou ik het overzicht houden en kunnen er dingen afgevinkt worden! Erg handig ??

 30. Ik werk na de carnavalsvakantie tot aan de zomervakantie op twee verschillende scholen. Ik zou het fijn vinden, ook voor diegene met wie ik de groepen samen draai, dat ik alles gedaan heb voor ik naar huis ga. Geen briefjes meer die overal rondslingeren, maar een handig, overzichtelijk boekje!

 31. Ik ben net afgestudeerd en werk op twee scholen. Maandag, dinsdag groep 4. En de rest van de week groep 1. Dit zal mij heel erg veel helpen, aangezien ik heel goed moet plannen ??

 32. Ja graag……in plaats van al die losse blaadjes en geklieder in het rooster. Het wordt er vast een stuk rustiger op en dat kan ik, als perfectionist, alleen maar waarderen ☺

 33. Als startende leerkracht met twee groepen op twee scholen zou ik deze heel goed kunnen gebruiken! Ik maak de to-do lijstjes altijd zelf op losse papiertjes. Dit is toch veel handiger!

 34. Ik ben vrij chaotisch en al die losse geeltje overal en nergens maken dit niet minder. Ik wil hem heel graag winnen om wat meer op orde te hebben. Ook kan ik dan alles onthouden. Zoals mijn leerlingen zeggen: onze juf is een beetje vergeetachtig…

 35. Graag!! Mijj collega’s vinden mijn bureau altijd zo netjes, maar mijn hoofd is dat niet haha. Een planner zou dus heel goed van pas komen! En staat natuurlijk wel weer netjes bij mijn agenda en overdrachtsboek van hetzelfde merk ?

 36. Heeeeeel graag! Natuurlijk voor mezelf (dat kan ik niet ontkennen) maar ook zeker voor mijn lieve hummels in de klas. Zodat zij mijn geheugen niet meer hoeven te zijn, omdat de juf ‘een zeef’ in haar hoofd heeft… ??

 37. Als beginnende leerkracht zou ik deze super goed kunnen gebruiken! Alles is nog een beetje chaos in mijn hoofd en het zou een goede vervanging zijn voor de duizende post-its die overal hangen 🙂

 38. Als beginnende leerkracht zou ik deze super goed kunnen gebruiken! Alles is nog een beetje chaos in mijn hoofd en het zou een goede vervanging zijn voor de duizende post-its die overal een beetje hangen 🙂

 39. Vorige week heb ik eindelijk mijn diploma behaald naast werk en gezin en als kers op de taart ook aangenomen voor een fulltime vervanging op een sbo school. Spannend omdat dit mijn eerste eigen klasje wordt, wat komt er allemaal bij kijken, hoe ga ik het regelen en organiseren? Ineens moet je alles helemaal zelf doen! En daar zou ik zo’n handige tool goed bij kunnen gebruiken! ?

 40. Wauw, wat een mooie planner! Deze zou ik erg goed kunnen gebruiken tijdens mijn LIO-stage, zodat ik direct goed kan leren omgaan met het drukke leerkracht-bestaan. Veel dingen zijn voor mij dan nog vrij nieuw, en daardoor zal ik veel moeten onthouden. Hopelijk zorgt deze planner voor wat rust in mijn hoofd, zodat ik verder voor de volle 100% aandacht kan besteden aan alle leerlingen!
  Ook handig voor de communicatie tussen mij en mijn coach (de groepsleerkracht)! Zo is alles direct duidelijk aangegeven!

  Ik ga duimen! Leuke actie!

 41. Ik zou ‘m heel graag willen gebben, omdat ik drie verschillende klassen heb dit jaar en mbv die planner kan ik alles makkelijk terug vinden en houd ik het overzicht. En ook voor volgend jaar heb ik naast een vaste dag ook werk als invaller.

 42. Op dit moment ben ik bezig met mij lio-stage. Dat betekent dat ik ook alle administratie moet doen. Ik vind lijstjes maken handig, maar ook heel leuk. Het nadeel aan honderd losse blaadjes, is dat ik soms het overzicht verlies. Het zou mij heel veel houvast bieden en ik zou het volgend jaar heel goed kunnen gebruiken!

 43. Dit schooljaar net begonnen als leerkracht, 5 dagen in de week aan de bak. Het feit dat ik zelfs to do lijstjes tegenkom in mn bed, zegt denk ik genoeg ? De schooldag planner zou tof zijn!

 44. Ik zit op dit moment in mijn laatste jaar van de pabo en binnenkort ga ik mijn Blokstage lopen waarin ik vijf weken helemaal zelf de klas ga ‘runnen’. Deze planner lijkt mij ideaal om alle to do dingen dan op een rijte te houden. En natuurlijk hoop ik hem daarna verder te gebruiken in mijn eigen toekomstige klas 😉

 45. Ik ben op dit moment bezig met mijn LIO stage en afstudeeronderzoek. Overal op mijn bureau en thuis heb ik lijstjes liggen. Zou super fijn zijn om alles samen in een planner te hebben! Zo heb ik alles mooi overzichtelijk 😀

 46. Ik wil heel graag de schooldag planner winnen omdat wij met 4 collega’s in 1 klas werken en wij altijd zoiets op ons bureau gehad hebben alleen deze is nu vol. Het werkt zo goed om alles op deze manier bij te houden voor jezelf maar ook voor elkaar om dingen niet te vergeten. Je zou niet alleen mij maar ook mijn 3 andere collega’s er erg blij mee maken.

 47. Op het moment ben ik aan het reïntegreren na gezondheidsklachten en daarop volgende burn out. Ik werkte altijd met zelfgemaakte to do lijstjes en met aantekeningen her en der. Dit lijkt mij een erg handig hulpmiddel om gestructureerd te werk te kunnen gaan. Want een Burn Out? Dat nooit weer!!

 48. Als net afgestudeerde leerkracht komt er nog al wat op je af. Voor het eerst een eigen klas. Zoveel dingen die je moet onthouden. Veel verschillende lijstjes die overal en nergens liggen… dit lijkt me echt ideaal!

  • Oja en handig in combinatie met m’n agenda van leerkrachtorganizer die al vele mensen op mijn advies gekocht hebben. Misschien deze planner straks ook op elk bureau 🙂

 49. Deze schooldagplanner is een ideaal werkinstrument voor mij! Een plaats waar ik al mijn lijstjes netjes kan noteren en zo met een rustig gevoel aan de dag kan beginnen. Ideaal voor een stresskip als mij. Ik kijk er al naar uit om hem misschien te kunnen gaan gebruiken 🙂

 50. Aan het begin van het nieuwe schooljaar ga ik mijn LIO doen. En volgens mij kan ik daar niet beter mee beginnen dan met deze handige agenda! Hij zou dus heel goed van pas komen! 🙂

 51. Het zou ontzettend gaaf zijn om deze planner te winnen. Op dit moment volg ik de opleiding tot onderwijsassistent en volgend jaar wil ik de PABO gaan volgen.

  Het zou super zijn om op deze manier goed voorbereid en overzichtelijk de proeve van bekwaamheid in te gaan.

 52. Ik zou hem graag willen winnen zodat mijn duo en ik ik makkelijk wat voor elkaar kunnen opschrijven. Hij vindt het makkelijker om dingen op briefjes te schrijven dan in het overdracht boek ?. Dus het zou echt een aanwinst zijn voor ons

 53. Dat zou echt super zijn! Mijn duo en ik zijn erg van de lijstjes en het afvinken ervan. Dit mooie blok staat iets leuker op het bureau dan zo’n saai, grijs kladblok.

 54. Hoi Inger!

  Wat zou dit een uitkomst zijn i.p.v. al die losse briefjes in mijn tas. Mijn stagiaire moest laatst zo om mij lachen. Word je niet gek van al die losse briefjes vroeg ze. Euh, ja maar ik ben gek op lijstjes maken en het past niet in mijn agenda! Ik ben al tijden op zoek naar iets bruikbaars. Ik wist dan ook niet van het bestaan van een schooldag planner af. Wat zou ik graag zo’n planner winnen, dan kan ik mijn stagiaire daarmee verbazen.

 55. Na 2 jaar in een graadsklas te staan weet ik maar heel goed -> ik ben een chaoot! Lijstjes komen dan steeds van pas. En dan zeker van die ordelijke, mooie lijstjes die op je lessenaar passen.
  Leuke actie!
  Ik zou er natuurlijk graag eentje winnen ?

 56. Ik love lijstjes en vooral die niet te lang zijn, zodat als ik kan afvinken met een blij hoofd naar huis kan?zou echt wat voor mij zijn. Ook voor mijn collega Sonja.

 57. Ik ben een starttende leerkracht en alles is nieuw. Op dit moment heb ik overal briefjes liggen en dingen opgeschreven wat ik nog moet doen. Ik ben al even op zoek naar iets wat mij hier structuur in kan geven. Groetjes!

 58. Wauw dit lijkt me super handig ! Zit in het derde jaar van de Pabo dus dit zou ideaal zijn om alles lekker overzichtelijk te houden op school en stage!

 59. Ik zou de agenda graag aan mijn collega Esther geven. Zodat er duidelijkheid is over de werkzaamheden. En taken verdeeld over het jaar, structuur in de chaoswereld van onderwijs helpt het vizier op onze kleuters te houden en van hen te genieten.

 60. Ik loop zeer geregeld vast in mijn planning. Deze planner stond al op mijn lijstje. Zit op dit moment in een fase waarin ik er alles aan doe om de planning rond mijn werk zo te krijgen dat ik meer tijd overhoud voor thuis. Dus deze winactie komt als geroepen!

 61. Oh maar dat is handig! Ik ben van nature nogal chaotisch. En dat geeft niets want Albert Einstein zei “als een rommelig bureau staat voor een rommelige geest, waar staat dan een leeg bureau voor?” En dat bedenk ik me elke dag een paar keer. Ik moet wel heel slim zijn denk ik dan terwijl ik mij een weg baan door alle na te kijken boeken en schriften en pennen en leeg gedronken kopjes en… en…. en notities. Aan het eind van de dag maak ik een nieuw samenvattend lijstje van alle kleine frommelige lijstjes de ik die dag gemaakt heb en dan ga ik aan het ‘verwerken’. Twee ouders terug bellen, een dagnotitie in het systeem want hij/zij had het wat moeilijk vandaag, een nieuw kopje thee er weer bij, zij heeft het hoofdstuk uitgewerkt en dus ligt er een toets voor haar klaar morgen, mail nog wat mailtjes, oh wacht we gaan binnenkort op kamp… nieuw “niet vergeten”-lijstje op een nieuw papiertje. Nou DAT dus! Hoewel mijn hoofd en dus bureau vol blijven, zou een lijstjes verzamelplekje wel enorm fijn zijn.

 62. Wat gaaf! Dat lijkt mij zo handig! Ik vergeet zelf ook gauw kleine dingen! Ik ben bezig met mijn LIO stage. Dus dat zou wel ideaal zijn!

 63. Jaaa, als vaste invaller op 3 scholen is dat wel heel fijn. Fulltime werken op 3 verschillende scholen vergt veel planningsvermogen.. dit laat me soms echter nog in de steek.. hulpsteuntje misschien?! Of nog goede tips ?

 64. Owwww dat lijkt me fijn! Niet meer al die losse blaadjes die je soms ook nog wel eens kwijtraakt omdat de plakrand niet meer plakt xD…
  En het ziet er ook nog eens leuk uit!

 65. Wat een uitkomst!! ‘Juf Lijstje’ is m’n tweede naam denk ik! Maar inderdaad, overal en nergens lijstjes! Ik en mijn duo zullen hier heel dankbaar gebruik van maken!!

 66. Ik ben echt vreselijk wat plannen betreft. Werk nu met een to-do-list en dat werkt wel. Maar ik kan er niet altijd alles op kwijt. Is dan weer te klein. Deze lijkt mij ideaal. Cursusje time-management is wel wat voor mij overigens haha

 67. Ik doe graag mee voor onze IB-er Irene. Zij functioneert op post-its. Alles wat ze wil vragen / vertellen wordt op een postit gezet en zo gaat ze bij ons de klassen rond totdat het stapeltje is weggewerkt. Ik denk dat zij heel veel baad zou hebben bij een organizer 😉

 68. Wat een leuke actie! De schooldagplanner kan ik zeker gebruiken in deze drukke periode. Mooie manier om je hoofd leeg te maken en ervoor te zorgen dat ik niets vergeet (dat gebeurt nog wel eens ;)). Ik houd net als veel anderen van lijstjes en afvinken, maar ben ze ook vaak kwijt.. Dit is de ideale oplossing. Mocht ik niet winnen, dan ga ik zeker één bestellen!

 69. Graag! Als leerkracht bouwcoordinator, MT-lid en student Master En komt er veel op mijn to do lijst te staan. Enig overzicht hierin is voor mij onmisbaar!

 70. Beste Juf Inger,

  Ik zit nu in mijn eerste jaar als juf voor klas! Daarin komt echt een hoop op mij af… Een planner als deze gaat mij enorm helpen om overzicht te houden op de vele zaken die buiten het lesgeven nog moet gebeuren! Ik denk echt dat deze planner het een stuk aangenamer maakt 🙂

 71. Super leuke actie!
  Zelf zit ik met de laatste loodjes en zag ik ernaar uit over een paar maanden af te studeren. Helaas door een stomme landelijke toets, zit dat er niet meer in. Echt om van te huilen. Wel mag ik vanaf maart/april mijn eigen klas gaan draaien. Dat is dan weer goed nieuws. Ik denk dat ik daar deze planner goed bij kn gebruiken! En iets winnen verzacht ook de diploma-pijn. Ik ga heel erg duimen!! Groetjes!

 72. Dit lijkt me een fijne oplossing voor alle dingen die ik vergeet of die ik ergens op een blaadje schrijf wat ik vervolgens nergens meer kan terug vinden. Met ingang van afgelopen januari draai ik twee groepen en ben ik af en toe echt het overzicht kwijt… Dit lijkt me een fantastisch hulpmiddel om weer wat orde en structuur terug te brengen in de chaos!

 73. Al drie jaar fan van de agenda en deze schooldagplanner past daar natuurlijk perfect bij.
  Ik ben grote fan van lijstjes, alleen slingeren ze overal rond. Deze planner zal vast en zeker orde scheppen in de chaos en zorgt ervoor dat ik nooit meer iets vergeet, toch? Duimen maar ?

 74. Ik zou hem graag willen winnen, ik ben gek op lijstje en structuur. Welke leerkracht nou niet?! En ook fijn dat ik eens iets voor school nièt zelf betaal…

 75. Super handig lijkt mij deze. Ik kan hem goed gebruiken nu ik al een tijdje worstel om alles wat ik moet doen goed te ordenen en te onthouden.

 76. Als beginnend leerkracht zou het fantastisch zijn. Een goed hulpmiddel om niets te vergeten. En aangezien ik best een beetje heel erg chaotisch ben zou dit DE oplossing kunnen zijn.

 77. Oh, dit zou ik heel graag willen hebben!! Ik ben
  heel erg van, ik moet het onthouden dus schrijf
  ik het even op een los blaadje…om vervolgens niet
  meer te weten waar ik het heb opgeschreven..
  Deze planner kan mij ook echt helpen met mijn tijd
  meer effectief te benutten, omdat ik dan op 1 plek
  een to-do list heb staan.
  Ik ga heel hard duimen!!

 78. Wat een toffe actie! Ben net deze week met zwangerschapsverlof en merk dat ik véél lijstjes nodig heb (iets met zwangerschapsdementie?!) om alles te onthouden. Ik hou van structuur en zou deze planner goed kunnen gebruiken als ik straks weer voor mijn combigroep 6/7/8 kom te staan!

 79. Oeh jaaaaaa!! Wat een uitkomst dit!
  Ik voel me af en toe haast Lena Lijstje 🙂
  En post-its zijn niet aan te slepen bij mij.
  Nadeel van die briefjes: ze blijven maar niet plakken!! :s
  Deze schooldag planner lijkt me superhandig en ziet er ook nog superstrak uit! Daar word je toch superblij van 🙂
  So: fingers crossed 😀

 80. Wat grappig om te lezen dat er leerkrachten zijn die tegen hetzelfde probleem aanlopen als ik. Als LIO’er komt er heel veel op mij af en heb ik (als redelijke chaoot) moeite om alles op een rijtje te krijgen en te onthouden. De schooldagplanner zal mij dus enorm helpen door de laatste periode van de PABO. Niet alleen op stage is de planner enorm handig, voor mijn dingen thuis zou ik het ook wel kunnen gebruiken haha. Kortom, het lijkt mij super handig!

 81. Wauw! Deze planner past helemaal bij mij…
  Mijn to do lijstjes gemaakt op memo blaadjes zitten overal! Op de computer, in mijn agenda, in mijn la… alles in 1 planner zou geweldig zijn!! Ik zou hem graag willen winnen, om een schooldag nog georganiseerder te laten verlopen? Groetjes, brenda

 82. Ik zou de planner supergraag winnen! Ik sta dit jaar voor het eerst in een groep 6/7/8, na 6 jaar lang groep 1/2/3 te hebben gedaan. Er is dit jaar dus veel nieuw en er komt van alles op me af, met al die losse briefjes werkt dat natuurlijk niet heel goed. Op de NOT heb ik de planner ook gezien en hij lijkt me echt superhandig! Eindelijk van alle losse notities her en der naar een overzichtelijk boek. Ik duim!:)

 83. Dan heb ik geen last meer van alle losse briefjes die overal op het bureau liggen en daardoor dingen vergeet omdat ik weer iets over het briefje heb gelegd!
  Of alle notities in verschillende boekjes opgeschreven, omdat ik er op dat moment aan denk en dan dat notitieboekje in de buurt heb!

 84. Gaaf!!! Zou deze heel graag winnen. Heb nu altijd verschillende memoblaadjes op mijn bureau liggen. Erg rommelig dus! Dit boekje komt heel goed uit! ?

 85. Heel graag! Bijna elk jaar is er rond deze tijd wisseling van duo ivm een extra klas die in februari start.
  Je zit dan elke keer met de overdracht! En de planning!
  Hoe geweldig zou het zijn als we hiermee bereiken dat we niks meer kunnen vergeten en al veel kunnen organiseren en plannen!

 86. Ik ben dol op het maken van lijstjes, maar vooral op het afvinken ervan. In onze unit met meerdere leerkrachten zou zo’n klapper op het bureau echt ideaal zijn om met elkaar het overzicht te bewaren.

 87. Wow hele gave actie! Als net afgestudeerde ALPO-er (die bekend staan om hun perfectionisme) met een fulltime baan groep 7 zou dit idéaal zijn! Af en toe zie ik door de leerlingen de klas niet meer 🙂

 88. Lijkt mij superhandig om m’n taken als ful time groepsleerkracht, bouwcoördinator en MT lid goed te organiseren! Bovendien volg ik de opleiding schoolleider dus kan m’n huiswerk er ook in. Zou m graag winnen!

 89. Ik heb dit jaar het laatste kladblok van school kunnen bemachtigen, er zitten nu denk ik nog zo’n 10 blaadjes op?Die blaadjes belanden dan weer in de tas voor de todo’s voor school die ik nog thuis moet doen. Een plakboeken is vast veeel overzichtelijker en beter te lezen dan een blaadje wat ik weer terug vindt onder mijn broodbakje. Voor mij zeker het uitproberen waardig

 90. Oh heweldig! Ik heb al de leerkrachtorganiser die ook al zo handig is. De schooldagplanner zou hier super op aansluiten. Ik ben iemand van to do lijstjes maar inmiddels plakt mijn hele agenda vol met geeltjes dus dat is ook niet zo handig. Laat die planner dus maar komen ???

 91. O wat lijkt me dit fijn, een vaste plek waar ik alle to-do-lijstjes in kwijt kan (i.p.v. de losse lijstjes kwijt te raken..)
  Biedt deze planner ook de garantie dat de opgeschreven to-do-lijstjes korter worden? :p Ik ben dol op lijstjes, maar heb altijd het gevoel dat wanneer ik iets afstreep, er weer 2 nieuwe to-do-dingen voor in de plaats komen… Kortom, de planner is ontzettend welkom bij deze juf, tijd om weer wat orde te scheppen!

 92. Wauw; super handig voor een perfectionistische leerkracht. Ik werk sinds dit jaar met mijn super leuke duo collega; maar het is soms nog wel wat lastig om te onthouden wat er allemaal moet gebeuren aangezien je elkaar niet iedere dag ziet/spreekt. Dan schrijven we het op post-its, waardoor vervolgens lons bureau weer vol ligt en ons overzicht weer kwijt is (had ik al gezegd dat we perfectionistisch waren?) Ik denk daarom dat deze planner de ideale oplossing voor ons zal zijn. Duimen dus ???

 93. Als startende leerkracht kan dit voor veel structuur zorgen. Op dit moment ben ik aan het invallen en iedere keer moet ik op het bureau van de leerkracht op zoek naar post-its. Zodat ik lijstjes kan maken: wat moet ik niet vergeten; wat moet ik nog tegen de leerlingen zeggen; wat moet ik nog navragen aan de kinderen of collega’s en wat moet er in de overdracht.

 94. Mijn dag ik het lokaal begint met binnenkomen en post-its plakken. Zowel op m’n bureau als op de computer, om maar de dingen te onthouden die ik moet doen – en vergeet zodra ik ook maar drie seconde met iets anders bezig ben. Een georganiseerde planner die dit voor mij weergeeft zou dit erg overzichtelijk maken.
  Met de twee klassen die ik draai – 2 om 3 dagen – os het erg handig dat de planner ook gemakkelijk van de ene naar de andere klas meegenomen kan worden (die post-its verdwijnen nog wel eens tussen de stapel schriften die meegenomen wordt).
  Kortom: het zou mijn organisatiestructuur makkelijker, overzichtelijker maar ook vooral compacter maken ?

 95. Ik ben gek op lijstjes, maar heb nog steeds de juiste manier va bij houden gevonden. De schooldag planner lijkt me een fijne oplossing om mijn lijstje te kunnen bij houden.

 96. Oh, dat zou geweldig zijn. Ik gebruik de agenda sinds dit jaar en op mijn bureau ligt ook de onderlegger. Dit zorgt echt voor structuur in mijn planning. Misschien kan ik dit ook eens uitproberen…

 97. Wat leuk! Mijn bureau ligt ook altijd vol met lijstjes. Iedere keer maak ik weer nieuwe die overal en nergens rondzwerven. Als startende (inval)leerkracht in een combinatieklas lijkt de “schooldag planner” me super handig! Natuurlijk ga ik er dan ook een review over schrijven.

 98. In verband met mijn perfectionistische trekjes en daardoor onwijs veel behoefte aan ordening lijkt me dit de perfecte planner. Ook bij mij wordt er veel op briefjes geschreven die óf kwijt raken, óf zo ongestructureerd zijn dat ik er kriebelig van word… Ik wil de planner dan ook graag winnen 🙂

 99. Ik zou hem heel graag willen uitproberen…Of ik nu idd van al die losse briefjes in mijn tas verlost zal zijn… Super actie juf Inger!

 100. Oeeeh, deze zou ik heel graag willen winnen!

  Als 3de jaars pabo student is het nogal veel wat ik moet doen maar vooral wat ik moet onthouden. Dan is dit een super fijne oplossing! Kan mijn hoofd een beetje minder vol zijn 😉 en dit biedt zeker structuur!

 101. Ik zou die zelf kunnen gebruiken daar ik vanaf september les ga geven iets helemaal anders dan ik nu doe en ik nog veel zal moeten bijhouden het is een hele uitdaging voor mij om op mijn leeftijd nog te veranderen van werk maar ik zie het helemaal zitten 🙂

 102. Oh dit lijkt me echt handig. Ik wil er wel graag één aangezien ik al die rondslingerende kleine briefjes in mijn tas en op mijn bureau wel een beetje zat ben.

 103. Ik zou die vanaf september kunnen gebruiken daar ik verander van werk ik ga namelijk les godsdienst les geven iets helemaal anders dan ik nu doe Ik zal nog veel moeten bijhouden dus graag gekregen 🙂

 104. Ideaal om orde te krijgen in mijn berg werk, die zich maar blijft opstapelen. Mijn bureau wordt alsmaar voller en voller. Het is fijn om te kunnen zien waar ik moet starten.

 105. Ik denk dat ik er gewoon gelukkig van wordt, geordend en gestructureerd je gedachten kwijt kunnen i.p.v. losse kriebels op Post-its. Duimen duimen duimen. Oja en I like structuur haha

 106. Ooh dat zou gaaf zijn! Ik maak altijd lijstjes.
  Deze maak ik op kleine papiertjes en dan wil het nog wel eens voorkomen dat z’n lijstje verdwijnt.
  Het zou zo fijn zijn om dit zo overzichtelijk mogelijk op te kunnen schrijven en af te strepen 🙂
  Ik duim ervoor, succes met kiezen!

 107. Super!!
  Wij hebben oo school de bureau leggers ook in gebruik en de agenda’s grotendeels.. Werkt heel fijn!!
  Ik doe mee voor mijzelf en mijn duo!!

  Hoeven we het niet meer zoals de meeste van ons leerkrachten
  Te werken met notitieblaadjes, post its en dergelijke! ??

 108. Heel graag zodat ik niets meer kan vergeten. Met 2 verschillende scholen en klassen gaat het wel eens mis 😉
  Daarnaast ziet hij er ook te gek uit naast mijn leerkracht agenda;-)

 109. De schooldag planner ziet er erg mooi uit! Ik heb overal briefjes liggen, omdat op het moment dat ik even snel iets op moet schrijven ik mijn ‘to do’ lijstje weer kwijt ben.
  Helaas vergeet ik vaak de dingen die ik niet opschrijf, dus één mooie school planner is ideaal en waarschijnlijk niet snel kwijt te raken.

 110. Ik werk un twee verschillende bouwen. Groep 5/6 twee dagen en groep 7/8 twee dagen. Het is soms veel om te onthouden. Nu noteer ik veel op briefjes of in mijn agenda. Die briefjes kan ik niet altijd weer vinden. ? Deze gave schooldagplanner zou ideaal zijn. Ik ga duimen. Gave actie! ??

 111. Nu noteer ik alles op mijn iPad, maar onder schooltijd is dat minder handig, dan heb ik hem niet meteen bij de hand. Dan is zo’n bureauplanner wel fijn.

 112. Een schooldagplanner voor mezelf zou perfect zijn. Chaotisch en perfectionistisch: niet de beste combi. Stapels aan post-its en half afgestreepte lijstjes, toch altijd net geen overzicht. Ik zou hier heel blij mee zijn!!

 113. Wat een perfecte oplossing! Ik hou van to do lijstjes maken, maar heb altijd overal en nergens briefjes en notitieblokjes hangen en liggen. Hierdoor wil er nog wel eens een briefje verdwalen.. De leerkrachtorganiser schooldag planner is perfect om onder het computerscherm neer te zetten/leggen en alles op bij te houden! Een vrolijk en net gezicht ?

 114. Ik zit nu in mijn eindsprint van de lerarenopleiding. Ik zou dus volgend schooljaar wel een houvast kunnen gebruiken aangezien ik alles altijd graag goed voorbereid. Hopelijk kan ik vanuit België ook meespelen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *