Daar ben ik weer

Hallo lieve lezers van mijn site,

Hierbij mijn eerste bericht in 2018. Het heeft even geduurd, maar daar ben ik weer. Nou ja…ik ga een poging doen om de komende periode weer wat berichten online te plaatsen en mijn site nieuw leven in te blazen. Als je mij op Instagram hebt gevolgd, dan heb je gezien dat ik zeker niet stil gezeten heb de afgelopen periode. Het terugkomen van mijn verlof na de geboorte van mijn zoontje was veel pittiger dan ik had verwacht. Een groot deel van het schooljaar missen en dan weer starten, is gewoon niet niks. Daarnaast is het moederschap ook niet echt iets dat je ‘even doet’. En dan is, heel eerlijk, mijn site toch echt even het minst belangrijk. Mijn baby, man, familie, vrienden, collega’s, leerlingen en werk gaan gewoon voor.

Mijn plannen

Nu, na 2 weken, vakantie, merk ik echter dat ik wel weer wat rust in mijn hoofd heb en graag weer dingen wil delen. Inhoudelijk wil ik me qua berichten proberen te gaan houden aan het blogritme dat ik een hele tijd geleden online plaatste. Ik heb echter ook besloten dat het wel leuk moet blijven en er zullen dus periodes zijn dat er niets online zal verschijnen. Mijn site is een hobby en geen werk. Het kleine beetje geld dat ik er soms mee verdien is genoeg om mijn site van te kunnen betalen, maar ik word er echt niet rijk van.

Wat kan je binnenkort verwachten?

Sowieso wil ik tijdelijk de formats voor de dagritmekaarten gratis met jullie delen als soort van goedmaker. Dit doe ik wel in goed vertrouwen dat het format alleen gebruikt gaat worden door degene die het downloadt en dat het niet wordt doorgestuurd. Dit bericht zal vrijdag online verschijnen en de formats zullen tot vrijdag 31 augustus beschikbaar blijven. Daarna zal ik er weer een vergoeding voor gaan vragen.

Verder zal ik de dagritmekaarten van Leendert Jan Vis tijdelijk online plaatsen, zodat ik deze niet naar mensen hoef te mailen. Deze link zal in hetzelfde bericht verschijnen als de link van de formats.

Wat betreft blogs en lesideeën zal ik gaan schrijven over de boekenbingo 2018 en het maken van plaatsen bij boeken als alternatieve boekenbeurt. Een blog over het schoolkamp lijkt me nog leuk om te schrijven en wat leuke lijstjes voor de dinsdag. Op donderdag zullen er nog volgtips verschijnen voor illustratoren op Instagram en een aantal facebookpagina’s en Pinterestaccounts.

Mocht jij toffe ideeën hebben voor mijn site, dan mag je me dat altijd laten weten via info [at] jufinger.nl.

Winacties en reviews

Ondanks dat mijn site flink stil heeft gelegen, is mijn site wel bezoekers blijven ontvangen en die getallen vielen me echt niet tegen. Ik hoop daarom in de toekomst weer diverse winacties te kunnen organiseren en producten te ontvangen voor reviews. Hiervoor ben ik wel afhankelijk van anderen dus ik beloof niets.

Mocht je tot hier alles gelezen hebben, dank je wel. Ik hoop dat je mijn site blijft bezoeken en mijn blogs blijft lezen.

 

Share Button