Cadeautjesmuts

Dit jaar heb ik met mijn groep cadeautjesmutsen gemaakt voor als Sinterklaas op 5 december een bezoek brengt aan onze school. Alle kinderen kregen een hoofdstrook, een klein doosje en een stukje inpakpapier.

Het inpakpapier had ik expres iets te ruim geknipt. Zelf mochten ze gaan ontdekken wat groot genoeg was en de restjes konden dan gebruikt worden om de muts mee te versieren. Dat was nog best lastig, maar gelukkig knipte geen enkele leerling het te klein. Daarna moesten ze het pakje inpakken met maximaal 4 plakbandjes.

20141120_145350 20141120_144348

Op de hoofdstrook hebben alle leerlingen zelf hun naam geschreven. Niets leuker dan dat prachtige handschrift van een kind zelf zien op de muts. Vanaf groep 3 kan dat sowieso ­čÖé

Na het inpakken van het cadeautje kozen sommige leerlingen ervoor nog een cadeautje in te pakken. Er werden veren geknipt uit (cadeau)papier, de plaatjes uit het cadeaupapier werden netjes uitgeknipt en er waren nog meer leuke idee├źn. Alle mutsen hangen nu mooi op het prikbord en gaan 4 december mee naar huis. Alle leerlingen kunnen dan op 5 december met muts naar school komen.

cadeautjesmutsen - juf Inger

Voor meer idee├źn voor Sinterklaasmutsen kun je kijken op mijn Pinterestbord.

Follow Juf Inger’s board Sinterklaas: Mutsen on Pinterest.

Share Button