Boekenleggers met quote

Dat ik dol ben op lezen mag ondertussen duidelijk zijn. Op mijn website zijn veel ideeën en materialen te vinden rondom lezen en ook heb ik al meerdere malen boekenleggers gemaakt, waaronder sets die passen bij de thema’s van de Kinderboekenweek. Op Instagram zag ik bij juf Ellen, lid van het leesteam van jufinger.nl, toffe boekenleggers met quote langskomen op haar feed. Deze boekenleggers heb ik, met haar toestemming, gebruikt om vier boekenleggers met quote te maken als gratis download.

Teksten boekenleggers

De teksten van de boekenleggers hebben ik en Ellen gedeeltelijk zelf verzonnen of vrij vertaald na een quote gevonden via Google. De tekst op de boeken ‘Er is nog nooit iemand bekeurd …’ is van Monique en Hans Hagen uit de tijd dat zij Kinderboekenambassadeur waren.

Gratis download

De boekenleggers zijn te downloaden als PNG-bestand. Om meerdere afbeeldingen op een pagina te krijgen, kun je ze bijvoorbeeld kopiëren naar een word-document.

Lezen is een feestje

Er is nog nooit iemand bekeurd

Lezen is dromen

Lezen brengt je overal …

Leestip

Ben jij als leerkracht dol op mooie teksten en quotes? Koop dan het boek ‘De jongen, de mol, de vos en het paard‘. Lees het boek van begin tot eind of sla het boek gewoon open op een bladzijde en je zult genieten!

Illustratoren afbeeldingen

Afbeelding auto’s:

Car vector created by brgfx - www.freepik.com
Share Button