Winactie: drinkfles Tupperware

In augustus mocht ik starten op een nieuwe school en al gauw viel me op dat mijn collega’s nogal groot fan van Tupperware zijn. Waarom dat was, dat ontdekte ik al vrij snel. Één van mijn collega’s staat namelijk niet alleen voor de klas, maar is ook consulente voor Tupperware en had iedereen al fan gemaakt. Zelf vond ik de spullen best mooi, maar ook prijzig, en had natuurlijk niets nodig. Na enkele weken was het helaas zo dat allebei mijn doppers begonnen te lekken en zonder goede waterfles kan ik niet. Een geluk bij een ongeluk dat mijn collega vlak daarna een uitverkoop bij haar thuis organiseerde en ik kocht daar twee drinkflessen.

Nu, zo’n 4 maanden later, durf ik wel te zeggen dat beide flessen een zeer goede koop zijn geweest. De roze drinkfles van 500 ml gaat dagelijks mee naar school. Nu het wat kouder is, drink ik veel thee en gaat de fles alleen tijdens de lunch leeg. Toen het warmer was, vulde ik mijn drinkflessen echter met gemak 2 of 3 keer bij op een dag. Bijvullen van de fles gaat hartstikke makkelijk als je maar een waterkraan in de buurt hebt ;-).

Het kleinere, groene flesje van 330 ml gaat vaak mee als ik ergens naartoe ga en geen grote tas meeneem. Hij past precies in mijn tas, is niet te groot en zorgt ervoor dat ik altijd wat water bij me heb.

Beide flessen sluiten goed en extra fijn is dat ze in de vaatwasser kunnen. Meerdere keren per week worden ze even goed schoongemaakt door dat apparaat. Zo blijf ik drinken uit een schone fles en dat is wel zo prettig. Zelf drink ik alleen water uit de flessen, maar ik weet dat collega’s er ook ander drinken in doen en ook hun flessen zijn nog steeds goed schoon.

Winactie

In samenwerking met mijn collega Daphne mag ik een geweldige winactie organiseren. Je kunt daarmee een exclusief exemplaar winnen: Een oranje EcoFles van 750 ml met witte clipdop.

Wat moet je doen om kans te maken?
Like Daphne’s Tup op Facebook.
Like Juf Inger op Facebook.

Laat in een reactie op één van beide pagina’s onder het bericht over deze winactie weten waarom jij wilt winnen.

Op 14 februari maken we de winnaar bekend, want wie houdt er nou niet van Tupperware ;-)?

Share Button