Uitnodigingen voor de klas

Sinterklaas en kerst zijn achter de rug en de kerstvakantie is begonnen. Tijd om even afstand te nemen van je werk of…juist al een beetje te denken aan alle leuke dingen die er volgend jaar op de planning staan? Één van de dingen die ik volgend jaar nog mag gaan vieren is mijn verjaardag. Ik was al in oktober jarig, maar met een kinderboekenweek en nog andere dingen was er even geen tijd voor dit feestje in de klas. Bij een feestje horen uitnodigingen en het is natuurlijk erg leuk om deze online te maken via een website.

Uitnodigingen online maken

Via de mail werd ik benaderd door kaartenhuis.nl of ik op hun site een uitnodiging wilde maken. Met een bijna 1-jarige zoon in huis kwam dit goed uit en ik ging snel aan de slag. Wat een ruime keuze! Ik had al snel een format gekozen wat me beviel, maar helaas bleek dat er minder te veranderen was op de kaart dan ik wilde. Mijn tweede keuze was wel mogelijk en na het toevoegen van een leuke foto was de voorkant al snel in orde. Lekker kleurrijk en persoonlijk!

 

Het toevoegen van de tekst op de achterkant ging niet in één keer goed. Ik moest even wennen aan hoe dit precies werkte op de website. Een pluspunt voor de tekst vind ik dat je verschillende kleuren en lettergroottes kunt toepassen. Een beetje jammer is wel dat er geen verschillende lettertypes gebruikt konden worden.

Nu nog even bedenken wanneer ik mijn verjaardag met de klas ga vieren, zodat ik daar een toffe uitnodiging voor kan gaan maken!

Winactie ‘uitnodigingen voor de klas’

Wil jij voor jouw klas leuke verjaardagsuitnodigingen maken? Grijp dan nu je kans! In samenwerking met kaartenhuis.nl mag ik een kortingscode weggeven t.w.v. 30 euro. Deze code is geldig t/m december 2019 dus mocht je je verjaardag dit schooljaar al gevierd hebben, dan kan je alvast beginnen voor de voorbereidingen voor volgend schooljaar.

Hoe kun je winnen?

Laat op mijn website of social media weten dat jij graag wilt winnen door te reageren met Hoera! Reageer je op meerdere plaatsen dan maak je automatisch ook meerdere keer kans. Heb jij al zin in je feestje?

Deze actie duurt tot 4 januari 18:00 uur. 

Dit is gesponsord bericht.

Share Button