The Crowd – Kleppen dicht!

Het is alweer even geleden dat ik naar de bijeenkomst ‘Kleppen dicht!’ ben geweest van The Crowd. Een waanzinnig inspirerende avond waarvan ik nog steeds blij ben dat ik met mijn auto naar Eindhoven ben gereden op 28 januari 2016. Ondanks dat ik snel van school kon vertrekken, kwam ik toch iets te laat aan. En een onbekend schoolgebouw blijft altijd een beetje eng om naar binnen te lopen, maar met een behulpzame schoonmaakster had ik de weg zo gevonden. Gelukkig waren Michel van Ast en Patricia Slobbe, de auteurs van het boek en organisatoren van deze activiteit nog niet begonnen en kon ik rustig een plekje zoeken. Een bijeenkomst van The Crowd voelt toch altijd al snel als een thuis en ook dit keer was dat weer zo.

Kleppen dicht

Na een korte introductie van Michel en Patricia was het al snel tijd om zelf aan de slag te gaan. Eerst werd er uitgewisseld wat men al wist en wat men nog wilde leren, Het werd mij al snel duidelijk dat ik nog veel te leren heb en veel leren wil, maar de eerste stappen zijn deze bijeenkomst gezet. Vooral de vele en goede mogelijkheden van Prowise Presenter heb ik uit deze bijeenkomst mee naar huis genomen. Helaas is het momenteel nog niet voldoende in mijn klas aanwezig, maar het begin is er. 
Zoveel inspiratie delen maakt natuurlijk hongerig, maar zelf tijdens het eten van een pizza werd er nog steeds kennis uitgewisseld en bleef ik leren. Voor mij is The Crowd echt een fantastische manier om in contact te komen met inspirerende, enthousiaste leerkrachten uit verschillende soorten onderwijs. Tijdens mijn opleiding Master SEN vond ik fijn om ervaringen uit andere onderwijssoorten te horen en bij The Crowd heb ik dat weer. Echt samen leren van en met elkaar!

Het boek ‘kleppen dicht’ heb ik die avond gekocht en binnenkort zal ik op mijn site schrijven welke inspiratie ik daar nog meer uitgehaald heb.

Wil je nog meer lezen over deze bijeenkomst? Klik dan hier.

kleppen dicht boek

 

 

Share Button