TED-talks werkdrukverlaging

Vandaag een bericht online over TED-talks werkdrukverlaging. Tijdens het maken van dit bericht ontdekte ik dat verlagen van werkdruk voor mij erg samenhangt met werkplezier en geïnspireerd worden. De TED-talks in dit bericht zijn dus wat breder gekozen dan het bericht op de Scheurkalender doet lijken, sorry.

Aanvullingen op mijn lijstje zijn trouwens heel erg welkom. Alleen maar leuk om meer mooie TED-talks te ontdekken.

TED-talks werkdrukverlaging

Rita Pierson – Elk kind heeft een kampioen nodig

Dit is de eerste TED-talk die ik ooit gezien heb en ik ben hem nooit meer vergeten. Wat een energie knalt er van het scherm als je naar Rita Pierson kijkt.

How can we support the emotional well-being of teachers?

Teach teachers how to create magic

3 rules to spark learning

Share Button