Said no teacher ever

Zet mij een zondagmiddag op de bank met Pinterest aan op mijn tablet en ik kan me zo een uur vermaken met het zoeken naar quotes over het onderwijs. Inspirerend, grappig, bijzonder, flauw en ga zo maar door. Zowel in het Engels als in het Nederlands kom ik dan van alles tegen wat ik wel zou willen delen. Tijdens het schrijven van een blog over mijn blogritme bedacht ik me dat ik dat graag meer op mijn site wilde delen. Zo ontstond Quotes op Zondag. Ik zal jullie hier niet wekelijks mee lastig vallen, maar gewoon één of twee keer per maand. Hopelijk vinden jullie het net zo leuk als.

In deze eerste ‘aflevering’ van Quotes op Zondag de quotes in de serie ‘said no teacher ever’. Deze kunnen geweldig grappig zijn, maar ook heel duidelijk de waarheid vertellen.

Soms lijkt de pauze wel voorbij te vliegen en is het alweer 12.45 voordat ik doorheb dat ik mijn brood op moest eten.

Heb jij stiekem ook afgeteld tot afgelopen vrijdag? Vakantie! (Of beter gezegd: Lesvrij!)

Tot 10 uur wakker blijven lukt wel, als ik rond 7 uur een dutje doe op de bank.

Zeker als het de hele dag regent en ze tijdens het overblijven ook binnen moeten blijven.

Share Button