POGO 2017

Heb jij 5 februari al iets te doen? Nee? Mooi! Dan kan je vast die zondagmiddag wel richting Gorinchem komen. Vanaf 14 uur ben je van harte welkom in Eetcafé Kees op de Grote Markt. Ik zal er dan, samen met de andere organisatoren, al zijn om je welkom te heten. Verder zullen er nog veel meer mensen zijn die lesgeven in het onderwijs leuk vinden of die een andere band hebben met het onderwijs. Juf Anita zal er onder andere zijn en ook kun je juffrouw Margot ontmoeten. Maar wat is POGO nou precies?

Het idee voor POGO, Primair Onderwijs Gaat Ontmoeten, ontstond in 2014 op Twitter. Een aantal tweeps, waaronder ik, vond het tijd worden om eens in het echt al die inspiratie te delen. Verder waren we natuurlijk gewoon erg nieuwsgierig naar of we in het echt net zo leuk waren ;-). Gelukkig waren wij niet de enige enthousiastelingen die dat plan wel zagen zitten. Zo kwam het dus dat we op een zaterdagmiddag in november 2014 met een groep van meer dan 20 leerkrachten samen kwamen. Op deze eerste editie kwamen er leerkrachten van Vlieland tot Zeeland en het was een fantastische middag.

pogo17 - juf Inger

In 2015 werd in november de 2e editie gehouden op een zondagmiddag en dat was minstens net zo geweldig. Veel dezelfde gezichten, maar ook veel nieuwe en weer voelde je de energie bruisen. Wel kwamen we tot de conclusie dat een middag in de periode voor de drukte van Sinterklaas en Kerst niet heel handig was. Vandaar dat er geen editie was in 2016, maar dat we nu begin 2017 editie drie houden.

We hopen weer een middag vol inspiratie en gezelligheid te creëren waarna iedereen naar huis mag gaan met een goed gevoel. De kosten voor deze middag zijn alleen je eigen consumpties. Op het moment dat je iets wilt drinken, of eten, reken je dat zelf meteen af en verder is alles gratis. Mocht je nog vragen hebben dan kun je die altijd stellen in een reactie onder dit bericht of op de Facebookpagina. Ik denk dat ik voor de gehele organisatie spreek als ik zeg dat we het leuk zouden om die middag met ongeveer 30-40 leerkrachten bijeen te mogen komen.

Wil je er ook bij zijn deze middag? Meld je dan aan door hier te klikken.
Benieuwd wie er nog meer komen? Neem dan een kijkje op de yurlspagina.

Share Button