Mijn kinderboekencollectie op Juf Shanna

In augustus 2013 schreef juf Shanna over de kinderboeken die zij in haar boekenkast heeft staan. Daarna volgden vele andere mensen die graag wilden vertellen over hun kinderboekencollectie. Op 1 november werd het artikel dat ik schreef over mijn kinderboekencollectie geplaatst. Wat was het leuk om te schrijven over een aantal van de prachtige boeken die ik in mijn kast heb staan.

Mijn kinderboekencollectie
Wat ik mij kan herinneren van vroeger is dat ik boeken verslond. Mijn grootste jeugdheldinnen zijn Floddertje en Pippi Langkous.

IMG_7822
Tot dit schooljaar heb ik ze altijd een beetje voor mezelf gehouden, maar mijn klas dit jaar heeft al met beide meisjes kennis mogen maken. Fijn om zo’n groep leerlingen te zien genieten van het voorlezen van enkele van mijn favorieten.
Voor mijn gevoel heb ik vroeger bijna alles gelezen wat de bibliotheek aan jeugdboeken had. Hele series heb ik gelezen. De boeken over Floortje, De Babysittersclub, De Kameleon en nog heel veel meer! Naast series had ik een aantal favoriete schrijvers waaronder Roald Dahl en Jacques Vriens.

Lees verder op de site juf Shanna.

 

Share Button