Sylvia is een lettertype dat goed aansluit bij de methode Pennenstreken. Het lettertype typt de letters wel los van elkaar wat in de hogere groepen minder handig is.

Lettertype sylvia - juf IngerDit lettertype heb ik niet gemaakt, maar ooit gevonden en ik ben het gaan delen, omdat ik merkte dat veel mensen het zochten. Ik heb dit zelf gratis gedownload en daarom deel ik het ook gratis. Mocht u dit lettertype gemaakt hebben, laat mij dit dan alsjeblieft weten. Ik zal dan verwijzen naar de rechtmatige eigenaar en de juiste bron i.p.v. drive.

Om het lettertype te downloaden, klikt u op de link hieronder. Klik dan op downloaden rechtsboven. Sla het lettertype op een voor u handige plaats op. Open via start – configuratiescherm de map lettertypen. Sleep het lettertype daar dan heen. Het zal dan verschijnen in o.a. Word.

Lettertype Sylvia

Ik heb dit lettertype o.a. gebruikt voor de letterlijn die ik als juf van groep 3 in mijn lokaal had hangen.

Share Button

13 reacties op Lettertype Sylvia

 1. Super mooi .. helaas kan ik het niet toevoegen aan mijn lettertypes.. heb je enig idee of je het ergens online kan gebruiken?

 2. Hoi
  Ik gebruik met plezier de oude versie van Sylvia nog. Maar zou graag willen overstappen op nieuwe. Is het nog mogelijk om die te downloaden?

  • Hallo Soraya,

   Ik heb het lettertype toentertijd gedeeld, maar niet zelf ontwikkeld. Ik kan je helaas niet verder helpen met deze vraag.

   Groet,
   Juf Inger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *