Feest met Onderwijswereld-PO – 10 jaar jufinger.nl

Wie kent de Facebookpagina’s nou niet? Bovenbouwwereld en middenbouwwereld zijn voor mij twee groepen die ik regelmatig bezoek als ik een rondje Facebook doe. Esther van der Knaap zag een mogelijkheid, greep deze en ondertussen is Onderwijswereld-PO een begrip voor veel leerkrachten in het primair onderwijs. Esther ziet vaak mooie kansen en weet die dan met beide handen vast te grijpen. Veel van deze mooie dingen doet ze samen met Femke Bosmans, zoals de wijzers die ze maakten voor Pica, en dat doen ze goed. Ik vind het dan ook geweldig om vandaag feest met Onderwijswereld te mogen vieren.

Onderwijswereld-PO.nl

Esther is Onderwijswereld-PO. Zoals ze zelf zegt in het voorstelfilmpje op de website: Onderwijswereld is uniek. Esther is uniek. Haar enthousiasme is aanstekelijk en ik zou willen dat ik net zo goed in kansen zien en grijpen was al zij. Aan de andere kant ben ik helemaal gelukkig met hoe jufinger.nl is zoals het is en met mijn werk als leerkracht.

Esther begon met de groepen op Facebook, startte een website, heeft ondertussen twee wijzers geschreven, heeft zoveel kennis over Close Reading en Executieve Functies dat ze daar workshops over geeft, organiseert congressen en doet nog heel veel meer. Ik weet niet waar ze de energie vandaan blijft halen, maar ik kan er soms wel een klein beetje jaloers op zijn.

De webwinkel op Onderwijswereld-PO staat vooral vol met producten voor de middenbouw, maar ook kun je er een Masterclass aanschaffen bij ‘Wijzer in Groepsvorming’ of een E-learning volgen over (hoog)begaafdheid in de klas. Voor (bijna) alles kun je dus wel terecht bij Esther en haar team. Gelukkig doet ze namelijk niet alles helemaal alleen, dan zou het echt jaloersmakend zijn!

Voor de leerkracht

Dit is dus één van die kansen die Esther samen met Femke zag en greep.

Het maken van onderwijsmateriaal kost tijd. Ik vind het leuk om te doen, maar sommige dingen kosten mij best veel tijd en dan is het toch ook leuk als ik daar iets aan kan verdienen. In de periode dat ik jufinger.nl meer als bedrijf probeerde te laten werken, had ik een webshop om materiaal te verkopen. Zowel het bedrijfsstukje als de webshop werkten niet fijn voor mij. Mijn producten vervolgens gratis gaan aanbieden, vond ik ook geen goed plan. Gelukkig bleek daar ‘Voor de leerkracht’ geschikt voor te zijn. Mijn producten, het zijn er maar zes momenteel, bied ik daar aan en zo verdien ik toch nog een beetje extra aan mijn harde werk.

Winactie

Een feest met Onderwijswereld wordt een feestje voor maar liefst 10 leerkrachten. Esther deelt namelijk 10 waardebonnen van 10 euro uit waarmee je kunt shoppen in de webwinkel van Onderwijswereld-PO. Welk product zou jij willen aanschaffen? Laat het weten in een reactie onder dit bericht en wie weet ontvang jij binnenkort een waardebon in je mailbox om het product te kunnen kopen.

Let op: Deze winactie duurt slechts 24 uur. Laat dus voor zaterdagavond 21 oktober 20:00 uur weten dat je mee wilt doen! Ik neem via de mail contact met je op als je hebt gewonnen.

Alle winacties voor 10 jaar jufinger.nl kun je deze week in de gaten houden op
https://www.jufinger.nl/tag/10-jaar-jufinger-nl/

Share Button