Feest met Made by Bir – 10 jaar jufinger.nl

Tijd voor winactie 2. Vandaag mag ik mijn feestje vieren met Made by Bir. Birgit ben ik ooit gaan volgen op Twitter, ook al inderdaad, en ook al ken ik haar niet echt, toch heb ik haar leven een beetje gevolgd op die manier. Het is best bijzonder om terug te denken aan hoe persoonlijk Twitter ooit was en je daar echt mijlpalen uit het leven van mensen mee kon maken. Birgit begon een webwinkel met mooie producten en ik herinner me vooral de dingen die ze maakte voor de Yumbox. Haar webwinkel staat echt voor dingen die Birgit belangrijk vind om mee te geven aan haar eigen dochter en dat vind ik een mooi idee.

Wat is Made by Bir?

Op de website is de volgende omschrijving te lezen:

Made by Bir! maakt leuke cadeautjes en hebbedingetjes voor je kind(eren), jezelf en je huis! Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Alle producten worden (deels) in het Made by Bir! atelier vervaardigd. Je kan bij mij terecht voor toffe (Bento) stickers en leuke cadeautjes voor praktisch elke gelegenheid!

Zelf vind ik de weckpot met theezakjes een tof cadeau voor de leerkracht en zag ik ook één van mijn favoriete quotes op een wenskaart staan: ‘Throw kindness around like confetti’.

Winactie met Made by Bir

De winactie met Made by Bir is wellicht iets minder onderwijsgerelateerd dan de overige winacties die de komende dagen online gaan komen, maar daarom niet minder leuk. Je kunt ze winnen voor je eigen kind(eren), voor de leerlingen in je klas of misschien heb je deze prijs gewoon zelf nodig. Maar wat kun je vandaag dan winnen? Made by Bir heeft voor deze winactie allebei haar sets met affirmaties beschikbaar gesteld.

Een affirmatie is een korte zin die je tegen jezelf zegt. Affirmatie komt uit het Latijn en betekent ‘bekrachtigen’ of ‘versterken’. Door de affirmatie steeds te herhalen gaat je brein het geloven en zo kan je zelf je zelfvertrouwen vergroten.

Hoe mooi is het om dit aan kinderen mee te mogen geven? Laat weten of je set 1 of set 2 wilt winnen in een reactie onder dit bericht. Maakt het je niet uit welke set. Dan mag je dat natuurlijk ook laten weten in een reactie. Birgit zal de affirmaties opsturen naar de winnaars.

Let op: Deze winactie duurt slechts 24 uur. Laat dus voor donderdagavond 19 oktober 20:00 uur weten dat je mee wilt doen! Ik neem via de mail contact met je op als je hebt gewonnen.
Deelnemen kan alleen als het product opgestuurd kan worden naar een adres in Nederland.

Alle winacties voor 10 jaar jufinger.nl kun je deze week in de gaten houden op
https://www.jufinger.nl/tag/10-jaar-jufinger-nl/

Share Button