Feest met juf Larissa – 10 jaar jufinger.nl

In de afgelopen 10 jaar heb ik af en toe zeker getwijfeld of ik wel door moest blijven gaan. Er kwamen steeds meer leerkrachtenwebsites en zeker op social media waren er veel jonge, hippe leerkrachten die mij lieten twijfelen. Ik vroeg me af of mijn website nog wel een toegevoegde waarde had. Natuurlijk hield ik mijn ‘concurrentie’ een beetje in de gaten en van sommige leerkrachten die veel online zichtbaar waren, werd ik juist erg blij. Juf Larissa is voor mij één van die toppers! Ze kwam, zag en bleef! Ondertussen heeft ze zelf een waanzinnig mooie website online gezet en is ze, vind ik, redelijk onmisbaar geworden online. Vandaag vier ik feest met juf Larissa en één van haar toffe producten!

Juflarissa.com

Larissa is voor mij vooral de leerkracht die de toffe boekenvlaggetjes bedacht. Voor de Kinderboekenweek 2023 zette ze een vlaggenlijn online met allerlei kaften van thematitels en andere boeken die prachtig bij het thema passen. Ondertussen heeft ze ook voor Sinterklaas een vlaggenlijn met boekenkaften op haar site staan en er zijn plannen voor een kerstversie.

Juf Larissa is natuurlijk nog veel meer dan de juf van de boekenvlaggetjes. Haar website geeft een aardig beeld van haar enthousiasme. Voor alle vakgebieden staan er lesideeën online en vooral voor bewegend leren kun je op haar website terecht.

Veel van de producten en materialen die Larissa maakt zijn gratis, maar voor sommige producten vraagt Larissa een klein bedrag. Terecht! Er zit veel werk in de dingen die zij maakt en ik vind het logisch dat niet alles gratis gedeeld wordt. Zo heeft ze mooie dagritmekaarten, een project over de Tweede Wereldoorlog en een escaperoom over boeken in haar webwinkel staan.

Als je goed op de hoogte wilt zijn van al het moois dat Larissa maakt en deelt dan kun je haar beste volgen op Instagram. Het is leuk om daar haar stories te zien, waarin ze ook deelt over haar privéleven.

Winactie

Vandaag vier ik dus feest met juf Larissa en dat doen we met haar Escaperoom ”Waar zijn de boeken gebleven?”. Vijf leerkrachten kunnen dit online product winnen!

Tijdens de escaperoom helpen de kinderen om alle boeken van school terug te vinden! Er komen een hele hoop boeken en puzzels voorbij. Lukt het ze om de dief te pakken?

De escaperoom gaat over boeken! Sommige boeken zijn de thematitels van de aankomende Kinderboekenweek, maar er zitten genoeg andere boeken in om de escaperoom het hele schooljaar door te spelen!

Zoek je iets om boeken te promoten? Leesbevordering? Samenwerken? Puzzels oplossen? Dan stop met zoeken!

Geschikt voor eind groep 5 tot en met groep 8.

Meedoen? Reageer dan onder dit bericht dat je de escaperoom wilt winnen.
Al eerder deze week gewonnen? Dat maakt niet uit! Nieuwe ronde = nieuwe kansen :-).

Let op: Deze winactie duurt slechts 24 uur. Laat dus voor dinsdagavond 24 oktober 20:00 uur weten dat je mee wilt doen! Ik neem via de mail contact met je op als je hebt gewonnen.

Alle winacties voor 10 jaar jufinger.nl kun je deze week in de gaten houden op
https://www.jufinger.nl/tag/10-jaar-jufinger-nl/

Share Button