Een eigen stempel

Vorig jaar rond deze tijd was ik druk bezig met het rondkijken naar een nieuwe baan. Uiteindelijk kwam dit helemaal goed en dat was voor sommige lieve mensen een reden om een kaartje, bloemen of zelfs een cadeautje. Een cadeau dat ik kreeg was een eigen stempel. Wat vond ik dit gaaf! Mijn vriendin had ervoor gekozen om er één te laten maken met daarop twee katten, ze weet hoe gek ik ben op mijn monsters, en daarbij Juf Inger. Nieuwsgierig als ik ben, moest ik natuurlijk weten waar deze fantastische stempel vandaan kwam. 

De maakster van onder andere mijn eigen stempel is Made by Marijn. Op haar Facebookpagina kun je veel van haar geweldige creaties zien. Zelf heb ik ondertussen al twee keer een bestelling bij Marijn geplaatst en beide keren ben ik niet teleurgesteld. Via Messenger is Marijn goed te bereiken en ze reageert altijd vrij snel.

De afbeelding voor de stempel kan je zelf kiezen, net zoals de tekst. Zelf heb ik nog steeds de wens om een stempel te laten maken met een afbeelding van Pippi Langkous. Marijn heeft de keuze uit diverse lettertypes. Hierdoor is iedere stempel uniek. De stempel op de afbeelding was een verjaardagscadeautje voor mijn gastblogger. Ze was hier erg blij mee! Voordat de stempel verstuurd wordt, krijg je van Marijn een foto opgestuurd via Messenger om te zien hoe het geworden is. Ik vind dit zelf erg leuk. Zodra je betaald hebt, wordt de stempel opgestuurd en heb je deze snel in de brievenbus liggen.

Winactie

Omdat mijn Facebookpagina Juf Inger de 3500 vind-ik-leuks nadert, heb ik Made by Marijn benadert voor een winactie en zij zag deze samenwerking wel zitten. Als 3500 mensen mijn pagina leuk vinden, mag ik een stempel verloten. Deze zal verloot worden onder de mensen die het bericht op Facebook over de stempel leuk vinden en daar ook een reactie achterlaten . Heb je geen Facebook? Dan kun je dit keer dus helaas niet meedoen. Natuurlijk stel ik het zeer op prijs dat als je wilt winnen, je beide pagina’s ook leuk vindt.

Op de pagina van Marijn kun je zien wat zij allemaal kan maken en hoe ruim de keuze dus is als je wint.

Share Button