Er zijn heel veel leerkrachten die zelf prachtig materiaal maken voor in de klas. Zo ook juf Stefanie. Zij maakte zelf dagritmekaarten met pictogrammen en vond het zonde om deze voor zichzelf te houden. Haar vraag was of ik ze via mijn site wilde delen en dat vond ik natuurlijk geen probleem. De reden dat ik ooit begon met mijn site is dat ik mijn materiaal wilde delen om dezelfde reden als Stefanie.
De pictogrammen die gebruikt zijn in deze dagritmekaarten komen van de website Sclera.be. Op deze site zijn nog veel meer duidelijke pictogrammen te vinden die niet alleen in het onderwijs gebruikt kunnen worden, maar ook handig kunnen zijn voor thuis.

Net als bij de andere dagritmekaarten op mijn site is bij deze dagritmekaarten het lettertype Schoolkx_new gebruikt.

Er worden van deze kaarten geen extra kaarten meer gemaakt. Het format kunt u wel zelf downloaden.

Format pictogrammen.

Dagritmekaarten met pictogrammen

Share Button

4 Comments on Dagritmekaarten met pictogrammen

 1. Goedemorgen,
  Gisteren heb ik gemaild of ik het word bestand mag hebben. Zou je op mijn mail willen reageren? Dan kan ik ermee aan de slag :).

  Groetjes

  • Beste Evita,

   De wordbestanden die ik heb, deel ik momenteel in een bericht met de formats.
   Ik heb voor alle dagritmekaarten dezelfde formats gebruikt, alleen verschillende kleuren. Je kunt dus kijken of je het format kunt gebruiken van één van de kaarten die daar te vinden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *