Er zijn heel veel leerkrachten die zelf prachtig materiaal maken voor in de klas. Zo ook juf Stefanie. Zij maakte zelf dagritmekaarten met pictogrammen en vond het zonde om deze voor zichzelf te houden. Haar vraag was of ik ze via mijn site wilde delen en dat vond ik natuurlijk geen probleem. De reden dat ik ooit begon met mijn site is dat ik mijn materiaal wilde delen om dezelfde reden als Stefanie.
De pictogrammen die gebruikt zijn in deze dagritmekaarten komen van de website Sclera.be. Op deze site zijn nog veel meer duidelijke pictogrammen te vinden die niet alleen in het onderwijs gebruikt kunnen worden, maar ook handig kunnen zijn voor thuis.

Net als bij de andere dagritmekaarten op mijn site is bij deze dagritmekaarten het lettertype Schoolkx_new gebruikt.

Bij deze dagritmekaarten is ook een format in word beschikbaar. Mocht u interesse hebben, mail dan naar info@jufinger.nl. Dit is echter voor eigen gebruik en het is niet de bedoeling dat de kaarten die u zelf maakt vrij gedeeld worden.

Dagritmekaarten met pictogrammen

Share Button

1 comment on “Dagritmekaarten met pictogrammen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *