In verband met het niet goed kunnen uitzoeken van de rechten op de afbeeldingen met Danbo heb ik besloten mijn dagritmekaarten te verwijderen. Excuses voor de overlast, maar ik wil geen risico lopen.

Share Button

21 reacties op Dagritmekaarten Danbo

  • Hallo Celien,
   Zoals in het bericht te lezen is, deel ik de kaarten niet meer, omdat de afbeeldingen die ik heb gebruik kunnen vallen onder copyright.
   Groetjes,
   Juf Inger

 1. Wauw, wat ziet dit er leuk uit!
  Ik mis nog de volgende kaartjes:
  Timboektoe
  Race lezen

  Is het mogelijk dat deze nog worden toegevoegd aan dit bestand? Dat zou echt super zijn!

 2. HI Inger,

  Ook ik vind jouw dagritmekaarten fantastisch. Ik lees net dat je voor het eind van de vakantie nog een aantal dagritmekaarten online zal zetten.
  Ik mis nog kaartjes voor:
  Kanjertraining
  Seksuele voorlichting
  en
  Blits.

  Zouden deze nog gemaakt kunnen worden? Bij voorbaat dank!! Je bent een topper!

 3. Ik vind de kaarten van Danbo helemaal leuk en ben ze nu druk aan het knippen en lamineren voor mijn groep 8 komend schooljaar. Naast mijn verzoekje voor Studievaardigheden van hierboven, wil ik nog graag een verzoekje indienen… Zou er ipv SOVA > Goed Gedaan kunnen staan? Deze methode gebruiken wij… Ik wacht je antwoord af. Alvast dankjewel, groetjes Stefanie

 4. Hey!
  Bedankt voor de dagritmekaarten! Ik ga ze gebruiken in groep 7, ze zijn echt leuk! Kun je misschien de wc-kaart maken met een roze of rode randje? Dan kan ik er één voor de meisjes- en één voor de jongenswc ophangen.
  Groetjes,
  Michelle

 5. Inspirerende juf Inger
  Geweldige dagritmekaarten.
  Wat ik nog mis is studievaardigheden, oftewel Blits!

  Heb je zin om die er nog bij te maken?

  groetjes

  Mathilde

 6. Je Danbo dagritme kaarten vind ik erg origineel. Ik start dit jaar met een nieuwe groep (groep 7) ik ga ze dus printen, knippen en het hele schooljaar gebruiken. Evenals de beertjes van Meichenbaum, maar dan in Danbo versie!

 7. Wat een geweldige dagritmekaarten!! Wij zouden er graag gebruik van willen maken. Is dat mogelijk? Kunnen we de teksten ook zelf aanpassen?
  Hartelijke groet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *