Boekenbingo: Ik wil die! – Imme Dros

In een Tweet van een ander deelnemer aan de Boekenbingo las ik dat zij zich wel had herkend in dit boek. Aangezien ik toch wel een lichtelijke schoenentic heb, was ik benieuwd of dit ook voor mij zou gelden. Alweer 47 boeken gelezen, ik kom in de buurt van mijn persoonlijke doel.

Het verhaal
De oude schoenen van Ella zijn niet mooi meer. Ze mag nieuwe en ze weet al welke ze wil. Die! Ella krijgt haar nieuwe schoenen. Maar zijn ze niet een beetje te klein?

ik wil die - juf Inger

Wat vind ik van het boek?
Ik zal eerlijk toegeven dat ik mezelf wel een klein beetje herkende in het boek. Maar na één keer dezelfde fout gemaakt te hebben als Ella, heb ik dat nooit meer gedaan. Tijdens het lezen van het boek heb ik erg genoten van de prachtige tekeningen. De prenten maken het verhaal nog iets duidelijker en ik voelde daardoor toch echt wel een beetje de pijn van Ella. Gelukkig loopt het verhaal, voor zover mogelijk, goed af, maar toch…hadden ze die schoenen maar een maat groter gehad.

Share Button