Boekenbingo: De kat in de gordijnen – Dolf Verroen

Van het boek De kat in de gordijnen van Dolf Verroen had ik werkelijk nog nooit gehoord. Ik wist echt niet wat ik me bij dit boek voor moest stellen. Boek 29 van de boekenbingo was dus een echte verrassing.

Het verhaal
Wim kan heel mooi tekenen. Hij is de beste van de klas. Dat zegt juf tenminste. Ze heeft alle kinderen een vel papier gegeven. En nu maar tekenen, zegt ze. Je mag zelf wat verzinnen. Alle kinderen zijn bezig. Alle kinderen, behalve Wim. Hij kan niets verzinnen.

Wat vind ik van het boek?
Voor het lezen van het boek had ik de achterkant wel gelezen en ik verwachtte daarom een boek dat over Wim zou gaan en over wat hij zoal meemaakt op school. Dat klopte dus helemaal niet. Het boek bestaat uit losse verhaaltjes over verschillende kinderen. Ik ben eigenlijk helemaal niet van de losse verhaaltjes als ik zelf een boek lees, maar deze verhaaltjes waren eigenlijk best leuk. Dit komt vooral omdat er prachtige zinnen in het boek staan. Uiteindelijk toch best genoten van dit boek.

de kat in de gordijnen

 

 

 

 

€5,95

Share Button