Boekenbingo: Agent en Boef – Tjibbe Veldkamp & Kees de Boer

Agent en Boef, al veel over gehoord, maar te weinig gelezen. Na een aantal leesboeken vond ik het wel weer tijd voor een prentenboek en gelukkig kon ik deze snel lenen bij de bibliotheek. Alweer 37 boeken gelezen. Of ik alle boeken ga lezen voor 1 juni weet ik niet, maar ik ga toch echt proberen de 50 te halen. Gelukkig is het vakantie šŸ™‚

Het verhaal
Boef woont in de gevangenis bij Agent. Dat vindt Agent gezellig. Er is maar Ć©Ć©n probleem. Soms ontsnapt Boef. En dan haalt hij boevenstreken uit…
Boef is voor de zoveelste keer ontsnapt. Hij heeft alle lijm van de school gestolen en de kinderen en de juf aan het schoolplein vastgeplakt. Natuurlijk wil Agent Boef pakken. Zal hem dat lukken?

Wat vind ik van het boek?
De prachtige kaft en tekeningen in het boek maken het al geweldig om naar te kijken. Het verhaal bij de prachtige prenten maakt het boek nog leuker. Ik heb echt genoten van dit boek. Het verhaal ging heel anders dan ik verwacht had en had een aantal prachtige bijzondere wendingen. Op iedere pagina was het weer een plezier om te ontdekken wat er allemaal vastgeplakt zat met de lijm die Boef gestolen had. Het mooiste aan dit boek? De laatste zin, maar die moet je toch echt zelf gaan lezen.

agent en boef

 

 

 

 

ā‚¬9,99

Share Button