Over een week zit de eerste schooldag in het zuiden er al weer op. Ik hoop dat de leerlingen van mijn groep ‘s ochtends blij worden van de deur van ons klaslokaal, ik in ieder geval wel.

sterren op de deur - juf Inger

Na een aantal jaar geleden bijtjes op mijn ramen geplakt te hebben met alle namen wilde ik dit jaar wat anders. De bijtjes vond ik erg leuk in groep 3, omdat Zoem de Bij in Veilig Leren Lezen een grote rol speelt. Met mijn combinatie 3b4b5b was ik op zoek naar iets anders. Juffrouw Margot plaatste op twitter en haar blog leuke hartjes, maar dat was niet wat ik zocht. Na een speurtocht op Pinterest besloot ik uiteindelijk te gaan voor sterren. Samen met mijn lieve twittercollega’s heb ik een leuke tekst bedacht om bij de sterren te plaatsen en het idee was klaar. Vanmiddag heb ik de sterren uitgeprint, gelamineerd en op mijn deur geplakt. Ik ben blij met het eindresultaat.

Mocht je de sterren ook in jouw lokaal willen dan kun je hieronder het document in Word downloaden.

Sterren

Share Button

3 Comments on Sterren op de deur

 1. Hallo Inger,
  Ik vind je sterren op de deur erg mooi en zou ze willen downloaden. Dit lukt alleen niet, kun je mij het bestand eventueel toesturen?

  Heel hartelijk dank.
  M vr groet, Ankie

  • Beste Ankie,

   Ik zie inderdaad dat de link helaas niet werkt op dit moment. Heb het meteen om mijn to-do-list geschreven voor de vakantie.

   Groetjes,
   Juf Inger

   • Hoi Inger, de link naar de strerren werkt helaas nog niet. Zou je er nog naar kunnen kijken? Zou fijn zijn! Dankjewel!!
    Hartelijke groet, Ankie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *