Winactie: Stekkels

Op het Instagramaccount van Tips voor de Kinderopvang zag ik in één van de Instastories ineens een product voorbijkomen waar ik erg enthousiast van werd. Prachtige blokken met rare vormen waar fantastische dingen mee te bouwen waren. Het deed me op een of andere manier een beetje denken aan het bouwen van een hunebed. Gelukkig stond er ook bij wat de naam was van deze gave blokken: Stekkels. Die wilde ik wel hebben.

Wat zijn Stekkels nu eigenlijk?

Stekkels zijn blokken gemaakt van beukenhout. Ze worden met de hand geschuurd waardoor ieder blok splintervrij is en een unieke vorm heeft. De blokken zijn niet zwaar en valbestendig. Verder worden de blokken gemaakt zonder chemische bestandsdelen. Door de unieke vormen van de blokken wordt de fantasie van de leerlingen geprikkeld en zijn er zeer veel verschillende mogelijkheden qua bouwen met Stekkels. Er zijn diverse soorten Stekkels verkrijgbaar. Neem hiervoor een kijkje op de facebookpagina.

Wat vind ik van Stekkels?

Bij het openmaken van het pakket raakte ik meteen enthousiast. Wat zien de blokken er prachtig uit! De vormen van de blokken maken je al snel nieuwsgierig naar hoe je er het beste mee kan bouwen. Op tafel heb ik direct wat bouwsels gemaakt. Wat leuk om te ontdekken dat er veel mogelijkheden zijn met de gekke vormen van deze blokken. Maar mijn mening is natuurlijk niet het belangrijkste. Ik wilde vooral weten wat kinderen van dit materiaal zouden vinden. Mijn collega bij de kleuters vond het geen probleem om dit uit te proberen.

Toen de doos door mij in de klas werd gebracht, werd er al snel gevraagd wat daar dan toch in zou zitten. Twee jongens hadden wel zin om met Stekkels aan de slag te gaan en deden hun best een prachtig bouwwerk te maken waarin alle blokken gebruikt zouden worden. Dit bleek nog iets te lastig te zijn, maar meerdere bouwsels met de blokken lukte wel. Wat waren ze trots! Ook baalden ze echt toen het tijd was om op te ruimen, een goed teken.

Verder heb ik leerlingen in de leeftijd van 6-8 jaar met de blokken laten bouwen en ook daar werd er vol enthousiasme gebouwd. Alleen dat zegt mij al voldoende. Deze blokken zijn qua constructiemateriaal een echte aanvulling voor een school en met name de onderbouw.

Winactie

In samenwerking met Stekkels mag ik een set weggeven voor een winactie. Deze set is speciaal samengesteld voor deze winactie en bestaat uit: 6 M blokken en 6 L blokken. Verder mag de winnaar lekker shoppen tussen de producten van Stekkels en hoeft er voor die bestelling maar 60% van de verkoopprijs betaald te worden. De prijs en de bestelling zullen gratis verzonden worden.

Om kans te maken op deze prijs, moet je wel op Facebook zijn. We verloten daar de prijs onder de mensen die bij het bericht over de actie op ‘vind-ik-leuk’ klikken. Op dinsdag 7 november zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Het product voor deze review ontving ik van Stekkels.

Share Button