Raamstickers Sinterklaas

Ieder jaar vind ik het weer fantastisch om mijn klas in Sinterklaassferen te brengen. Zelfs nu ik leerkracht ben van groep 7/8 haal ik volgende week met veel plezier de doos met Sinterklaasspullen en -boeken met veel plezier van zolder. En ook al zit die doos al bomvol, ik blijf leuke dingen zien die ik nog graag toe zou willen voegen aan mijn verzameling. Iets wat ik graag wilde hebben waren raamstickers Sinterklaas. Van die mooie zwarte panden waar je Sinterklaas en zijn Pieten bij kunt plakken op een manier die je leuk vindt. Het liefst natuurlijk de stickers die herbruikbaar zijn en deze vond ik op de site van Shopgroup. Lees snel verder voor meer informatie over de stickers. 

Wat vind ik van de raamstickers?

Ik kreeg een grote doos thuis met daarin de raamstickers Sinterklaas op grote vellen. Deze vellen moet je eerst plat leggen, zodat de rondingen uit de stickers verdwijnen. Omdat er een ruime keus is, is het wel handig om vooraf te bedenken hoe je de stickers op het raam wilt gaan plakken. Ik koos ervoor om te beginnen met een huis en daar wat Pietjes bij. Het opplakken van de stickers ging zeer gemakkelijk. Natuurlijk is het wel even goed opletten dat je de huizen recht plakt. Je kunt eindeloos variëren met de materialen die je hebt.

Lees ook: Andere ideeën voor de Sinterklaasperiode

Omdat het pas begin november is en ik liever de Sint nog even uit mijn klas wil houden, heb ik ook meteen uitgeprobeerd hoe het verwijderen van de stickers gaat. Nadat ze een paar uur op het raam hadden gezeten, haalde ik de raamstickers Sinterklaas weer van het raam af. Dit ging misschien nog wel gemakkelijker dan de stickers opplakken. Door voorzichtig een hoekje te pakken, haalde ik de stickers van het raam af. Daarna plakte ik ze terug op de vellen papier waarop ik ze ontvangen had. Het is wel spannend of dit straks goed blijft gaan als ik ze een aantal weken op het raam heb zitten en ze daarna bijna een jaar opberg. Dat gaan we echter dan wel ontdekken. Voor nu ben ik heel blij met deze gave stickers!

Tip

Zelf organiseer ik dit keer geen winactie met het materiaal, maar het is wel te winnen op de facebookpagina van Tips voor de Kinderopvang. Mocht je dus deze raamstickers Sinterklaas en meteen ook Kerst willen hebben voor jouw klaslokaal dan zou ik daar zeker een poging wagen.

Het product voor deze review ontving ik van Shopgroup.

Share Button