Mijn eerste juffentrui

Regelmatig zag ik de mooie truien en t-shirts van Mees & Co op diverse social media in mijn tijdlijn langskomen. En iedere keer bedacht ik me dat ik toch ook weleens een juffentrui aan moest gaan schaffen, maar toch deed ik het steeds niet. Tot een paar maanden geleden. Ik nam voor de zoveelste keer een kijkje op de site van Mees & Co en besloot dat ik nu toch maar eens moest beslissen welke ik wilde. Zo werd de azuurblauwe hoodie mijn eerste juffentrui. 

Na het bestellen was het wel aftellen tot het pakketje in de bus lag. Mees & Co zijn heel eerlijk over hun levertijden. Hun studie gaat voor, terecht, dus kan het soms twee weken duren voordat je je bestelling in huis hebt. Geen probleem, omdat ze het zo duidelijk aangeven. Nadat ik op vrijdag een mailtje had ontvangen dat mijn pakket op de post was gegaan, werd het zaterdag bezorgd. Wat was ik benieuwd!

Bij het opendoen van het pakketje zag ik al snel de mooie kleur blauw tevoorschijn komen. Wat betreft de kleur had ik een goede keuze gemaakt. Nadat ik de trui helemaal uitgepakt had, moest deze natuurlijk zo snel mogelijk aan. Gelukkig had ik de goede maat besteld, want de trui paste prima. De stof was heerlijk zacht en de trui zat erg lekker.

Maar wanneer trek je nu een juffentrui aan? Naar onderwijsactiviteiten natuurlijk. Op zaterdag 11 maart heb ik de trui naar EdcampNL aangehad en daar kreeg ik diverse complimenten. Het blijft toch leuk als mensen een nieuw kledingstuk leuk vinden.

Nog een tip: Naast truien en t-shirts verkopen ze bij Mees & Co ook tassen en notitieboekjes. Leuk om zelf te hebben, maar qua prijs ook een leuk cadeautje voor iemand.

Trouwens, heb je de gave winactie van Mees & Co al gezien op hun Facebookpagina? Je kunt nog meedoen tot 22 maart. Opschieten dus!

Share Button